merhaba kızlar benim erkek arkadaşım var uzaktayız ilk defa görüşecez bayramda gelicem görüşecez dedi bende bayramda çıkamam babam evde yalanda söleyemem zaten ancak bi saat bu yuzdenmı gelıceksın bayramdan önce gel dedim gelemem işten atılırım dıyor bende benı bayramda aradan çıkartıcaksın bidahaki bayram gelirsin artık dedim tartıştık anlasana çalışıyorum dedi istesen gelirdin 4 ay olmuş dedim tartıştık sizce yaptığı doğrumu kızlar ben istemiyorum gelmesin bayramda çıkamam bidahada o gelemez sevseydi gelirdi işi bırakamazmış sen zaman geçiriyorsun benle dedim atıştık ölece uyuduk konuşmucam bugun onunla kalbim kırık haklımıyım sizce
İşten atılma pahasına sizin yanınıza gelip
"İşte geldim burdayım, sana sevgimi ispatladım, üstelik artık
işsizim" mi demeliydi?
Sevgisinin ispatı bu mu olmalıydı?
Bence çok yanlış düşünüyorsunuz,
Sevgi bazen fedakarlık, bazen emek, bazen de sabır ister.
tamam haklısın belkı ama 4 aydır bır ınsan sevdıgının yanına gelemezmı ben hiçmi hakketmedım bayramda 4 gun evdeymiş gelirim dedi bende istemiyorum aslında gelsınde ben çıkamam mumkun değil bir saat için gelmesın ne konuşulur bır saat evet internette tanıştık
bilmiyorum calısma hayatınız oldumu ama bence patronları bir tanıyın deriiim dediginiz kadar kolay olmadıgını görürsünüz...
4 ay sabrettim daha görüşmeden nasıl sürecek böle bende bunu bilmiyorum
Yani???
Ne yapsın?
"Bana ne işsiz mi kalsın" diyorsun?
Uzak ilişki zordur,fedakarlık ister. Öyle her istediğin zaman göremezsin,gelecek olan oysa onun planlarına uymak zorundasın.
Hee yok ben de giderim ne var dersen,bayram sonrası sen git.
4 ay kısa bir süre.
İnsanlar kaç yıl bekliyorlar birbirlerini.
Kaldı ki günümüzde teknolojide gelişmiş durumda.
Fiziksel olarak olmasa bile ruhen İstediğiniz an sevdiğinize ulaşabiliyorsunuz.
Yeter ki gönüller bir olsun.
Gerçekten o da siz de seviyorsanız birbirinizi beklemeliyi de bilmelisiniz.
Yahu nedir bu erkeklere karşı olan önyargı, gelemem işten atılırım diyor tavır alıyorsunuz, 4 ayda alsaydınız ya bu tavrı.
Zannedersem çalışmıyorsunuz ? Çalıssaydınız zorluklarını, sorumluluklarını bilirdiniz, anlardınız.
Ayrıca bırakın gelsin bayramda, 2 saat için de mi çıkamayacaksınız ? Bayram boyunca evde kalmayacaksınız herhalde.
Böyle davranmaya devam ederseniz 4 ayınız da heba olur.
Birazcık anlayış, birazcık . .
o sevıyor gelmek ıstıyor bende sevdıgım için gelmesını ıstıyorum ya görüşemezsek görmedenmı ılerlıcez
o sevıyor gelmek ıstıyor bende sevdıgım için gelmesını ıstıyorum ya görüşemezsek görmedenmı ılerlıcez
galiba heba olacak bızım 4 ayımız öle gözüküyor çıkabılırsem gelır aksamdan haber vercem bılet alcak çıkamazsam ortada kalcak inşalah çıkarım
Yaşlarınız kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?