Sevseydi gelirdi...

aaaay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2012
799
0
0
Aydın
merhaba kızlar benim erkek arkadaşım var uzaktayız ilk defa görüşecez bayramda gelicem görüşecez dedi bende bayramda çıkamam babam evde yalanda söleyemem zaten ancak bi saat bu yuzdenmı gelıceksın bayramdan önce gel dedim gelemem işten atılırım dıyor bende benı bayramda aradan çıkartıcaksın bidahaki bayram gelirsin artık dedim tartıştık anlasana çalışıyorum dedi istesen gelirdin 4 ay olmuş dedim tartıştık sizce yaptığı doğrumu kızlar ben istemiyorum gelmesin bayramda çıkamam bidahada o gelemez sevseydi gelirdi işi bırakamazmış sen zaman geçiriyorsun benle dedim atıştık ölece uyuduk konuşmucam bugun onunla kalbim kırık haklımıyım sizce

İçimden bir his internette tanıştığınızı söylüyor

Sevseydi gelirdi ne demek?
Çocuk "işten atılırım" diyor,daha ne desin?
İşsiz mi kalsın aşkını ispatlamak için yani?

bilmiyorum calısma hayatınız oldumu ama bence patronları bir tanıyın deriiim dediginiz kadar kolay olmadıgını görürsünüz...

İş hayatını anlaman gerek, hele de bayram öncesi yoğunluğunda asla izin vermezler, ne yapmalı yani seninle vakit geçirecek diye ekmeğinden mi olsun , saçma bir kapris yapıyorsun

Benim erkek arkadaşımın kendi işi olmasına rağmen bayram öncesi işlerinini en yoğun olduğu zamanı bildiğim için hiç kızmam bayramdan önceki 1 gün onun için çok önemlidir giyim sektöründe ,en son çarşamba günü görüştük ve bidaha haftaya cumartesi görüşcez ayrıca bu 11 gün içersinde telefon etmiycek etse de yoğunluğunu bildiğim için be açmam..

Canım sende biraz anlayışlı ol derm, iş hayatı bu ki arkadaşın bi yerde elemn larak çalışıyor herhalde

İşten atılma pahasına sizin yanınıza gelip
"İşte geldim burdayım, sana sevgimi ispatladım, üstelik artık
işsizim" mi demeliydi?
Sevgisinin ispatı bu mu olmalıydı?

Bence çok yanlış düşünüyorsunuz,
Sevgi bazen fedakarlık, bazen emek, bazen de sabır ister.

Son düzenleme:
tamam haklısınız belkı ama 4 aydır bır ınsan sevdıgının yanına gelemezmı ben hiçmi hakketmedım bayramda 4 gun evdeymiş gelirim dedi bende istemiyorum aslında gelsınde ben çıkamam mumkun değil bir saat için gelmesın ne konuşulur bır saat evet internette tanıştık

Son düzenleme:

4 ay sabrettim daha görüşmeden nasıl sürecek böle bende bunu bilmiyorum

Yani???
Ne yapsın?
"Bana ne işsiz mi kalsın" diyorsun?
Uzak ilişki zordur,fedakarlık ister. Öyle her istediğin zaman göremezsin,gelecek olan oysa onun planlarına uymak zorundasın.
Hee yok ben de giderim ne var dersen,bayram sonrası sen git.

bilmiyorum calısma hayatınız oldumu ama bence patronları bir tanıyın deriiim dediginiz kadar kolay olmadıgını görürsünüz...

evet oldu çalışma hayatım bilirim patronu başedilmezler benim kızdığım 4 aydır nerdeydi bayramda aradan çıkarcak benı bende konuşmucam bana mesaj atarsa atmıcam bida bayramda gelir artık

4 ay sabrettim daha görüşmeden nasıl sürecek böle bende bunu bilmiyorum

4 ay kısa bir süre.
İnsanlar kaç yıl bekliyorlar birbirlerini.
Kaldı ki günümüzde teknolojide gelişmiş durumda.
Fiziksel olarak olmasa bile ruhen İstediğiniz an sevdiğinize ulaşabiliyorsunuz.
Yeter ki gönüller bir olsun.

Gerçekten o da siz de seviyorsanız birbirinizi beklemeliyi de bilmelisiniz.

yok benim gitmem mümkün değil o gelecek bakalım bende çıkamam dıyorum babam 4 gun basımda salmaz salsada ararlar normal gun olsa tanıdıgımızla çıkardım rahattı bayramda herkes bıryerlerde kımı bulup çıkayım

Yahu nedir bu erkeklere karşı olan önyargı, gelemem işten atılırım diyor tavır alıyorsunuz, 4 ayda alsaydınız ya bu tavrı.
Zannedersem çalışmıyorsunuz ? Çalıssaydınız zorluklarını, sorumluluklarını bilirdiniz, anlardınız.
Ayrıca bırakın gelsin bayramda, 2 saat için de mi çıkamayacaksınız ? Bayram boyunca evde kalmayacaksınız herhalde.
Böyle davranmaya devam ederseniz 4 ayınız da heba olur.
Birazcık anlayış, birazcık . .

o sevıyor gelmek ıstıyor bende sevdıgım için gelmesını ıstıyorum ya görüşemezsek görmedenmı ılerlıcez

galiba heba olacak bızım 4 ayımız öle gözüküyor çıkabılırsem gelır aksamdan haber vercem bılet alcak çıkamazsam ortada kalcak inşalah çıkarım

o sevıyor gelmek ıstıyor bende sevdıgım için gelmesını ıstıyorum ya görüşemezsek görmedenmı ılerlıcez

Tabi ki görüşmelisiniz ama birbirinizi zora sokmadan orta yolu bulmalısınız. Kendimi erkek arkadaşınızın yerine koyuyorum; biri beni bu şekilde sıkıştırsa,tavır yapsa tamam görüşmeyelim derim. Yürütmek istiyorsanız orta yolu bulacaksınız.

galiba heba olacak bızım 4 ayımız öle gözüküyor çıkabılırsem gelır aksamdan haber vercem bılet alcak çıkamazsam ortada kalcak inşalah çıkarım

Uzaktan ilişkiyi sürdürmek zordur, bunu başarabilirim diyorsanız girişin bu işe,
biz de eşimle uzaktaydık, sizin gibi de değil, ayrı ülkelerdeydik,
2 sene sürdürdük ve sonrasında nişanlandık, bizde fazla görüşemedik, illa ki üzüldük dert ettik kendimize, ama sabrın sonu selamettir derler ya, bakın şu an evliyiz ve yanyanayız.
Demem o ki biraz vefakar olmaya çalışın, karşı taraftan beklemeyin herşeyi, sizde çabalayın biraz.
Çıkmak isterseniz çıkarsınız, olay istemekle başlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…