Tabi ki görüşmelisiniz ama birbirinizi zora sokmadan orta yolu bulmalısınız. Kendimi erkek arkadaşınızın yerine koyuyorum; biri beni bu şekilde sıkıştırsa,tavır yapsa tamam görüşmeyelim derim. Yürütmek istiyorsanız orta yolu bulacaksınız.
Uzaktan ilişkiyi sürdürmek zordur, bunu başarabilirim diyorsanız girişin bu işe,
biz de eşimle uzaktaydık, sizin gibi de değil, ayrı ülkelerdeydik,
2 sene sürdürdük ve sonrasında nişanlandık, bizde fazla görüşemedik, illa ki üzüldük dert ettik kendimize, ama sabrın sonu selamettir derler ya, bakın şu an evliyiz ve yanyanayız.
Demem o ki biraz vefakar olmaya çalışın, karşı taraftan beklemeyin herşeyi, sizde çabalayın biraz.
Çıkmak isterseniz çıkarsınız, olay istemekle başlıyor.
haklısınız evet çıkmak görüşmek istiyorum bakalım nolcak bide korkum var aramızda 10 yaş var olcakmı begencekmi hayır olmaz surduremem derse falan dıye gelmesını engeller gıbıyım ıstıyorum ama çıkabılırım inşallah gormeden olmaz çünkü uzaklık çok zor
Bir arkadaşın da sorduğu gibi sanalda mı tanıştınız?
Resim veya kamerada da mı görmediniz hiç birbirinizi? Beğenecek mi yazdınız diye soruyorum bunu.
Daha durun, ilk görüşmeden sonra dahada zor olacak, daha çok özleyeceksiniz, buna da hazırlayın şimdiden kendinizi.
Niye bayramda dışarı çıkamayasın ki?Evde bayramda çıkma yasağı mı konuluyor?Arkadaşım geldi,arkadaşlarımla buluşacam vs diyip çıkabilirsin aslında.Misal ben 1,5 sene öyle yaptım :)Şimdi nişanlıyız,o konuda bir sıkıntı kalmadı.Mesafeli bir ilişkiyi göze aldıysan maalesef ki özlemine de katlanacaksın.Pat o gelemiyor,pat sen gidemiyorsun.Bayram büyük bir fırsatsa sen de bu fırsatı iyi değerlendir,bahane sürme ortaya.Yoksa daha çok özlersin.
biraz anlayışlı ve sabırlı ol bence birde temkinli ol sanal aşklara güven olmaz geçicidir
internette tanışmayla aşk olmaz bence ayrıl yol yakınken sonradan çok üzülürsün böyle bir hata yaptığına ...
evet 4 ay bırhıçtır belkıde bilemem görmedim ben evet ilk görüşme olacak zaten sabahta zahmet edip mesajda atmamış yenı attıcanım sanıyorum kı bu ılk gorusme olacak ama 4 aylık bı ılıskı var ortada
yanı ılk gorusme bıle olmadan bırbırınızı gormeden dokunmadan
nasıl ılıskı adı konuluyorda kavga edılıp trıpler atılıyor gercekten anlamıyorum .
yanı basıma hıc boyle bırsey gelmedgı ıcın merakımdan soruyorum yanlıs anlamayın
gercekten duygular samımı oluyor mu ? bılmıyorum benım cok garıbıme gıdıyo bu durum .
yalnız su konuda sana katılıyorum ; evet sana olan ılgısını kanıtlaması ıcın ısını ıptal etmemesı
gerekıyor ama ,daha bu ılk gorusmeyı bıle onemsemıyorsa bı adam hıc ugrasma derım .
bı yorumunda demıssın ; "sanırım 4 ayıma yazık olacak "dıye .4 ay nedır arkadasım
yapma allah askına boyle hemen kapılmayın .
haksızsın
boş yere kaprisleniyorsun
internetten tanıştın
sevgilisiniz 4 aydır
ve hiç yüzyüze gelmediniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?