Sevseydi gelirdi...

haklısınızdır napım şimdi ben akşam çok tartıştık bana napıyosan yap dedi sinir etti bişey olmamış gibi mesajmı atmalıyım orta yolu bulmamız lazım dogruda nasıl

haklısınız evet çıkmak görüşmek istiyorum bakalım nolcak bide korkum var aramızda 10 yaş var olcakmı begencekmi hayır olmaz surduremem derse falan dıye gelmesını engeller gıbıyım ıstıyorum ama çıkabılırım inşallah gormeden olmaz çünkü uzaklık çok zor

Resim veya kamerada da mı görmediniz hiç birbirinizi? Beğenecek mi yazdınız diye soruyorum bunu.
Daha durun, ilk görüşmeden sonra dahada zor olacak, daha çok özleyeceksiniz, buna da hazırlayın şimdiden kendinizi.

Bir arkadaşın da sorduğu gibi sanalda mı tanıştınız?

evet sanalda tanıştık napayım bişey olmamış gibimi davranayım içimden gelmiyor oda benim için bişey yapsın çabasını göstersin onun için benimle ilgilenmek sabah butun gun mesaj atar ararda aksamda uyuyana kadar benımle ılgısı uzaktan bu sadece yaşlarımızda 22 ve 30

resmini gördüm evet kameradada görüştük evet gerçekten zor olcak tabi biz ilkini başarabilirsek

Niye bayramda dışarı çıkamayasın ki?Evde bayramda çıkma yasağı mı konuluyor?Arkadaşım geldi,arkadaşlarımla buluşacam vs diyip çıkabilirsin aslında.Misal ben 1,5 sene öyle yaptım :)Şimdi nişanlıyız,o konuda bir sıkıntı kalmadı.Mesafeli bir ilişkiyi göze aldıysan maalesef ki özlemine de katlanacaksın.Pat o gelemiyor,pat sen gidemiyorsun.Bayram büyük bir fırsatsa sen de bu fırsatı iyi değerlendir,bahane sürme ortaya.Yoksa daha çok özlersin.

arkadasım yok sadece bır tane oda apartmanda bızım çalışıyorlar başka bişey bulmam gerekır yada çıkamıcam bakalım ogun gelsin

internette tanışmayla aşk olmaz bence ayrıl yol yakınken sonradan çok üzülürsün böyle bir hata yaptığına ...

internette tanışmayla aşk olmaz bence ayrıl yol yakınken sonradan çok üzülürsün böyle bir hata yaptığına ...

canım sıkılıyor zaten tartıştık mesajda atmadı hala bende atmıcam sevıyormus ben olursa oraya gıtcektım o kolay yuz çevırebılıyor vala bana face msnımı onun için kapattım o tanıstıgımız sıtenın sıfresını vermedı bende dedım kac kıza mesaj attın belkıde ıyı bırıdır ama ben soguyorum belkıde olmaz nasıp değil

canım sanıyorum kı bu ılk gorusme olacak ama 4 aylık bı ılıskı var ortada

yanı ılk gorusme bıle olmadan bırbırınızı gormeden dokunmadan

nasıl ılıskı adı konuluyorda kavga edılıp trıpler atılıyor gercekten anlamıyorum .

yanı basıma hıc boyle bırsey gelmedgı ıcın merakımdan soruyorum yanlıs anlamayın

gercekten duygular samımı oluyor mu ? bılmıyorum benım cok garıbıme gıdıyo bu durum .

yalnız su konuda sana katılıyorum ; evet sana olan ılgısını kanıtlaması ıcın ısını ıptal etmemesı

gerekıyor ama ,daha bu ılk gorusmeyı bıle onemsemıyorsa bı adam hıc ugrasma derım .

bı yorumunda demıssın ; "sanırım 4 ayıma yazık olacak "dıye .4 ay nedır arkadasım

yapma allah askına boyle hemen kapılmayın .

evet 4 ay bırhıçtır belkıde bilemem görmedim ben evet ilk görüşme olacak zaten sabahta zahmet edip mesajda atmamış yenı attı
oda ilşkimiz tükendi diye ben uğraştım bitmesin diye

moralim bozuk böle yürümez bu iş benim için brşeyler yapması gerek ben hep ugrastım o istedi diye internet sayfalarını kapttım onapıyor ben çıkamam bayramda gelceği bir gün tartsmcam zaten gelmesın ıstemyrum

internetten tanıştın
sevgilisiniz 4 aydır
ve hiç yüzyüze gelmediniz

tanımadığın insanla sevgili olmayı nasıl kabul ettin ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…