Sevseydi gelirdi...

Bence fazla üstüne gidiyorsunuz işinden mi ayrılsın sırf seni görmeye gelmek için.Bayramda gelicemiş sende ailene ben sinemaya gidicem,gezmeye gidicem vs. birşeyler söylersin buluşursun gerçekten istiyorsan.Sonuçta o da bayramını sana ayırıyor ki geliyor yanına.Ha bu adam gelmek için başından beri isteksizdi diyorsan da bu tavrı daha erkenden koyucaktın ortaya.
Ama benim dikkatimi çeken daha çok tanıştığınız sitenin şifresini size vermemesi?Sonuçta anladığım kadarıyla bir forum sitesi bunun ne gibi bir özeli olabilir ki ? Benim aklıma direk demek ki başkalarıyla da konuşmuş ya da konuşuyor düşüncesi gelirdi.

aynen bende öle düşündüm verdi şifre ben giremedm bu yuzden tartıştık benden önce baskalarına yazmış demekkı ben göremedim bunu

seni anlıyorumm artık görüşeceksek görüşelim diyorsun. bu 4 ayın birikintisi belki bu konuda patladı.. Ama Böyle birşey için kalp kırmaya değmez canımm sonucta sen onun arkadaşlık teklifini kabul ederken biliyordun heran herdakika yanyana olamıyacagınızıı, bence karşındaki insana değer veriyorsann özür dilemelisin özlediğimden dolayı böyle bir tepki verdim de ve 1 saatliğinede olsa görüş insan istedikten sonra zaman yaratırr benim ailemde tutucuydu bir şekilde fırsatını bulurdum..

hemen olmadık zaten biraz konustuk sadece msnde goruştuk o kadar

anlıyorum canım
ama bence tanımadığın insanla birlikte olmamalısın
yani nasıl bişey hissedebiliyosun
iyi düşün derim :)

Eğer olaya '' sadece '' bu pencereden bakarsak o zaman insan sevdiği adamı görmek için bayramda bir saat evden çıkamaz mı?

Koskoca 4 gün öyle değil mi?

canım ben onuda anlıyorum ınan ama gelırse bır saatlık ıkı saat anca çıkarım oda aılem evde bıde yasadıgımız yer kucuk gıdıp gelmek zaman kaybı hafta sonu gelse yanımda bırı olsa ben ayarlardım zaten ılışkımı annem hariç biliyorlar anlatamadıgım nokta bu oda sevmıyorsun dıyr gelmemı ıstemıyrsun bende sende sevsen gelırdın dedım tartıstık özür dilemicem hep ben diledim

Eğer olaya '' sadece '' bu pencereden bakarsak o zaman insan sevdiği adamı görmek için bayramda bir saat evden çıkamaz mı?

Koskoca 4 gün öyle değil mi?

oniye koca 4 ay kaçtı gelmekten bayrama kıstırcak dedım artık bida öbür bayram görüşürüz bana dediki bir kere göreyim seni sonra telefonla msnylede idare ederiz yani gelmicek buna ne demeli uzaktan devam edermişiz her zaman gelemezmiş tamam dedim zaten millet sevgılısı için kaç saat yol gıdıyor nese ya gelmesın çıkmıcam bayramda

uzaktan ilişki yürütmek çok zor. bide evden istediği zaman çıkamayan biriysen daha da zor. çünkü sadece tatillerde yanına gelebilcek.
bi şekilde bi bahane bulup evden çıkman lazım, tabi eğer gerçkten görüşmeyi istiyosan.
daha fazla görüşmeyi ertelemeyin, artık görüşmeniz gerektiğini düşünüyorum.
ona da bu şekilde söyle. küslüğü daha fazla uzatmayın.

Belkide haklısın koskoca 4 ayyy hafta sonu tatili vardır mutlaka istese gelebilirdii... hem bir kere göreyim bundan sonrada msn'le idare ederiz ne demek.. benim bir yakınımın netten sevgilisi vardı 6 saatlik yolu gidiyordu her ay ve gidince 2-3 gün kalıyordu otelde kalıyordu kızda gündüz 1-2 saat cıkıyor görüşüyorlardı..

haklısınız artık görüşmek gerek ayrlamam lazım zaten yoksa böle tartışmaya ipler kopacak koptuda belkı mesaj atmış kopacaz artık az kaldı diye evt dedim böle kavga olursa elektrık kesıkmış telefon hattı gıdıp gelıyormuş dogru durust mesaj atmıyor gelmıyordur ıçınden sabahta ilk mesajı ben attım o rahatına baksın bayramda gelcek sonra telefonla devam etcek ilerlerse gelir bölede insanmı tanışır ben yapayım istediğini hep yapmıcam dıyıp yapıyorum herşeyı artık ona inat yapmak istiyorum

demekki gönlü yokmuş artık üstelemicem gel diyebayramdada çıkabılırsem gelsın o kadar saatı bır saat durcam doncem banane beni telefonla idare etcek kulaklıgım bozuldu konusamıyoruz gece erken yatıyorum dıye konusmaya nıyetın yok dıyor kavga gene bende deım masusmu yapıyom off ya kendı bılır uğraşamıcam artık

canım yeni gördüm konunu
elbette haklı olduğun noktalar var ancak biraz gereksiz büyütmüşsün olayı bence
bayram zamanı tüm işler çok yoğun olur izin alamaması doğal
eğer bir ilikiyi sürdürmek istiyorsan her daim fedakarlıklarda bulunman gerekebilir
bu sevgili olsan nişanlı olsan hatta evli olsanda değişmez
ufa şeyleri buyük sorunlar haline getirmek ancak yıpratır sizi
o yüzden çok mantıklı düşün ya tamamen vazgeç daha fazla yıpranmadan ya da onun çalışma şartlarına hayat felsefesine saygı duy
tabiii onunda sana saygı duyması şart

Bayram öncesi işler yoğun oluyor da bayramd aile işleri çok mu sakin oluyor?
Aileniz sıkıysa bayramda çıkamamanın ne demek olduğunu iyi bilirim. Hele karşındaki bi saat de mi çıkamazsın benim için demiyor mu al öldür.
Bence gelmesin ikinizin doğru düzgün görüşebileceği bir zaman ayarlayın daha sonrası için. Ya da gelsin ama çıkamayabileceğinizi bilerek gelsin, ortada kalırsa da yapacak bir şey yok.

hersey karsılıklı hep ben uydum ona ben yeterınce fedakar oldugumu dusunuyorum zaten koptu kopcaz çok kotu napcam bılmıyorum bıtırelım demedım dusunmedım

aynen öle normal gunde çıkarım dedım gel dedım ama bayramda olmaz babam evde peşimden gelırse yada arar dıye huzursuz olurm zaten evdende çıkmam pek fazla gelemezmiş işi varmış baksın işlerine

hersey karsılıklı hep ben uydum ona ben yeterınce fedakar oldugumu dusunuyorum zaten koptu kopcaz çok kotu napcam bılmıyorum bıtırelım demedım dusunmedım

anlaşılan sen bu konuda çok fazla hassaslaşmışsın birşey diyemiycem benim tek tavsiyem mantıklı hareket etmen olacak o zaman

kaç saat oldu elktrık kesık hattı yokmuş kavga olcagını bıldıgı için yazmıyor bende atmıyorum aşkım canım dememı beklıyor daha çok bekler demıcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…