Sex,cinsellik

aycayaprak61

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2019
7
2
1
31
selam,
gurupdaki üyelerin bir konuda fikrini almak istiyorum.
Yasim 25 , bir adamla iki ay yazisdik, kendisi genis mezepli bende tam tersini fazla ahlakli bir insanim.
Iki ay sonra benimle yatmak istedigini söylüyor, hata beni zorluyor buna. Ben de böyle birsey yapamayacagimi söyledim, ailem tarafindan reddedilirim, hele hele babam ömrünün sonuna kadar asla konusmaz benimle.
Erkeklerin cinsellige cok önem verdigini biliyorum, ona böyle birseyin iki ay sonra ona veremeyecigimi söyledim, böyle birseyi benden isteme hakki olmadigini ve bunun anca güvenle ve zamanla ona belki verebilecegimi söyledim.
Malesef yazimin sonunda beni hep zorladigi icin iliskiyi bittirdigimi söyledim.Onun icin yaptiklarimin hata oldugunu söyledim. Biraz sert davrandim.
Bazen ona istedigi seyi vermek istiyorum ama bu olayin sonuclari beni mahfeder billiyorum.
Siz ne düsünüyorsunuz bu konuda, bu insanla 4 yil facebook üzerinde arkadasdik ve ben kendisinden cok hoslaniyorum.
yillar sonra benimle ciddi bir iliski baslamak istedi ve böyle bitti

Ciddi bir ilişki derken seks demek istemiş galiba. Bence üzülmeyin erkenden kurtulmuşsunuz.

Babanızdan korkmasanız ya da toplum baskısı vs olmasa siz de istiyorsunuz sanırım ama kendinizi kullandırtmayın hiçbir koşulda. Bir birliktelik yaşadıktan sonra aksi bir şeyler olursa kızlığımı aldı beni terketti diye konu açarsınız gibi geldi.. Kısaca hazır değilsiniz.

Böyle bir herifle aynı yöne bakmak dahi başlı başına hatayken istediğini versemmi diye düşünmek neyin nesi gerçekten anlamıyorum...

Şaka gibi... İstemiş ama vermemiş

haklisin, malesef sevgi oluyor.
Sevgi?
Yarın forumdaki kızlık zarı dikimi konusunda yana yakıla dolaşırken görürsün sevgiyi...
ailemin başını eğdim dediğinde, düzgün ve gerçekten aşık olduğun biri ilerde hayatına girdiğinde onun suratına bakamıyorum çünkü onu kandırdım dediğinde şuan hissettiğin şeyin sevgi olmadığını anlarsın.
Sanmıyorum, muhtemelen kendini yakacaksın ama kendini acilen toplamanı tavsiye ederim.

Cok tessekkür ederim bu samimi sözlerin icin. Aslinda böyle seyler söz konusu bile olmaz yanimda ama son iki yil cok aci cektim ve toparlayamiyorum kendimi.Rabbim gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…