sex hakkında konuşma

Arkadaşınız pek seviyeli ve iyi niyetliymiş gerçekten. Sizi yatakta hayal etmesi falan...

Siz de biraz safsınız sanırım, bir erkeğe seksle ilgili sorular sorulursa sohbet başka yerlere kayabilir. Hastaya yatak sormak gibi bir şey olmuş sizin ki...

Son düzenleme:
İş arkadaşınızla bu tür konuyu konuşabiliyorsanız doğal olarak karşıdaki sizi rahat biri sanıp zarf atar
Şimdi yüzyüze nasıl geleceksin onu düşün
Her şeyin bir adabı var

Çekinecek bir durum yok rahat ol.
Sen sadece konuşmak istemişsin ama o her Türk erkeği gibi, bu konuda konuştun diye seni çok rahat bir kız zannedip, hemen yatağa atma fikriyle dolmuş anlaşılan.
Sorun sende değil yani; onda tamamen.
Yapacağın şey bu konulara bir daha girmemek.
İstersen mesafe koyarsın arana, istersen bir daha konuşmazsın bile.
Tavır aldığında anlayacaktır bu malak, ne salakmışım kız bana birkaç soru sordu diye hemen abazanlığa vurmuşum kendimi diyecektir umarım.
Asla ve asla kusurlu görme kendini.
Daha önce böyle muhabbetlere ben de tanık oldum.
Erkeklerle konuşunca cıvıtabiliyorlar.

Seviyeli ve medenice sex konuşması nasıl oluyor onu çözemedim ben konuşurken sex kelimesini hiç kullanmadınız mı ondan mı acaba? :37:

canım marketçinin oğlundan hoşlandığını belirtip forumdan yardım istemişsin o konuda bir gelişme var mı acayip merak ettim

slm kızlar benim eski iş yerinden bir erkek arkadaşım var 2 yıldır tanışıyoruz çok samimiyizdir dün akşam face de konuşurken konu birden sex e falan geldi ama öle üstü kapalı konuşuyoruz arkadaşımda kesinlikle art niyetli değildir bende bu konularda pek bilgili sayılmam ona da bu konularda bilgim yok dedim o da sor ben anlatıyım dedi bi kaç şey sordum baya bi konuştuk sonra sana bi şey itiraf ediyim mi dedi et dedim bu konuşmaların üstüne seni yatakta düşündüm dedi ben kaldım öle sapıkmısın be ben bile düşünmedim dedim o da sapıklıkla ne alakası var 2 medeni insan gayet seviyeli bi şekilde konuşuyoruz dedi gerçekten de hani sex konusunu konuşuyorduk ama dediği gibi seviyeli bi şekildeydi konu öyle kapandı kızlar siz yakın olduğunuz erkek arkadaşınızla bu tür konuları konuşurmusunuz benim ilk oldu yani ilk defa bir erkekle bu konuları konuştum acaba yanlış mı yaptım hakkım da kötü düşünür mü yada seni yatakta düşündüm ne demek onda bi art niyet var mı bilemedim şimdi de çekiniyorum onla konuşmaya

seks hakkında sen sormuşsun o anlatmış
e doğal yani bunu söylemesi.
seni ölçmüş, sen de olumlu konuşmuşsun
bundan cesaret alarak zarf atmış sana

slm kızlar benim eski iş yerinden bir erkek arkadaşım var 2 yıldır tanışıyoruz çok samimiyizdir dün akşam face de konuşurken konu birden sex e falan geldi ama öle üstü kapalı konuşuyoruz arkadaşımda kesinlikle art niyetli değildir bende bu konularda pek bilgili sayılmam ona da bu konularda bilgim yok dedim o da sor ben anlatıyım dedi bi kaç şey sordum baya bi konuştuk sonra sana bi şey itiraf ediyim mi dedi et dedim bu konuşmaların üstüne seni yatakta düşündüm dedi ben kaldım öle sapıkmısın be ben bile düşünmedim dedim o da sapıklıkla ne alakası var 2 medeni insan gayet seviyeli bi şekilde konuşuyoruz dedi gerçekten de hani sex konusunu konuşuyorduk ama dediği gibi seviyeli bi şekildeydi konu öyle kapandı kızlar siz yakın olduğunuz erkek arkadaşınızla bu tür konuları konuşurmusunuz benim ilk oldu yani ilk defa bir erkekle bu konuları konuştum acaba yanlış mı yaptım hakkım da kötü düşünür mü yada seni yatakta düşündüm ne demek onda bi art niyet var mı bilemedim şimdi de çekiniyorum onla konuşmaya
Aman Yarabiii! Hakkımda kötü düşünür mü art niyet varmı bilemedim şimdi ne demektir edep yahu... Herşey apaçık belli değilmi art niyeti olmasa niye bi erkek seni yatakta düşündüm der? uyurken düşünecek hali yok ya bu kadar safa yatmayın gözünüzü seveyim sizde suçlusunuz ki ona bu fırsatı vermişsiniz aranıza mesafe koymanızı ve birdaha eşinizden başka hiçbi erkekle böyle "medenice" konuşmamanızı öneririm aksi halde yukardaki arkadaşın dediği gibi yanlış anlaşılır basit görülür harcanırsınız

Son düzenleme:
Seks in seviyeli hali diye bir şey yoktur.Seks sekstir.Seks konusunu sevişeceğin insanla ya da kız arkadaşınla konuşursun.
Art niyeti yok dediğin adam sen he desen seninle sevişmeye hazır arkadaş ayağına yatan klasik erkek modeli.

Düşünmesi normal çünkü buna zemin hazırlayan bir konuşma geçmiş aranızda

Öcü bir mevzu değil, erkeklerle bu konuda konuşulur da ancak seviyesini bilen adam gerekir karşında. İş arkadaşınla bu tür konuşmalara girmen hata, iş arkadaşı iş arkadaşıdır

Arana mesafe koy bundan sonra, belli ki seni zarflamış, gelme böyle oyunlara

elinizin altında internet var elin adamı ile sex konuşmayı biliyorsunuz ve hala "sex hakkında hiçbişey bilmiyorum" lara sğınıyorsunuz ya,
komik oluyorsunuz cidden.
11 yaşındaki çocuklar bile neyin ne olduğunu biliyor.

malesef yok üniversiteye gitti okul açlınca başka şehirde başlamadan bitti

üzüldüm canım üniversiteye gidene kadar hiç bir gelişmeme olmamış mıydı senden hoşlanıp hoşlanmadığını anlayamadın mı

canım asıl konun ile ilgili olarak ta eski iş arkadaşının arkadaş olmayı hak edecek biri olmadığını öğrenmiş olmuşsun. Seks konusunda öğrenmek istedikleri internetten araştırıp öğrenmen daha yararlı olur bence.

Son düzenleme:

kusura bakma canım ama erkekleri hiç mi tanımıyosun
senin kötü bi niyetin olmayabilir erkekler başka türlü düşünür
kesinlikle senden etkilenmeye bile başlamıştır
bu sözün üstüne sen de biraz samimi konuşsan bu ilişki başka yerlere giderdi
yoksa bi erkeğin arkadaşı olarak gördüğü bi bayana edeceği laf değil bu
kısacası senden yüz bulup böyle konuşmuş
arana mesefe koy hatta görüşme bence tabi rahatsız oluyosan

Son düzenleme:
Başka bir erkekle sex konusu ne derece seviyeli konuşabilir ki?
Bazı organların ismini değiştirerek mi?
Ya da ilişki olayı mı?
Bunların nesini "seviyeli" bir şekilde konuşabildiniz sadece arkadaşınız olan bir erkekle?
Kusura bakmayın ama ben adama kızamıyorum malesef.
Siz o tür konuları konuştuğunuz için "basit" gibi görmüş olabilir sizi.

seviye seksi,seksli seviye amaaan seviyeli seks muhabbeti mi olur :) arkadas kalmak istiyorsan bu tip konulara girmemelisin,kiz arkadaslarinla konusabilirsin,onunla sejs yapmayu veya biriyle seks yapmayi dusunuyorsan da git yap,seksli arkadaslik olmaz...

Back
X