- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım marketçinin oğlundan hoşlandığını belirtip forumdan yardım istemişsin o konuda bir gelişme var mı acayip merak ettim
slm kızlar benim eski iş yerinden bir erkek arkadaşım var 2 yıldır tanışıyoruz çok samimiyizdir dün akşam face de konuşurken konu birden sex e falan geldi ama öle üstü kapalı konuşuyoruz arkadaşımda kesinlikle art niyetli değildir bende bu konularda pek bilgili sayılmam ona da bu konularda bilgim yok dedim o da sor ben anlatıyım dedi bi kaç şey sordum baya bi konuştuk sonra sana bi şey itiraf ediyim mi dedi et dedim bu konuşmaların üstüne seni yatakta düşündüm dedi ben kaldım öle sapıkmısın be ben bile düşünmedim dedim o da sapıklıkla ne alakası var 2 medeni insan gayet seviyeli bi şekilde konuşuyoruz dedi gerçekten de hani sex konusunu konuşuyorduk ama dediği gibi seviyeli bi şekildeydi konu öyle kapandı kızlar siz yakın olduğunuz erkek arkadaşınızla bu tür konuları konuşurmusunuz benim ilk oldu yani ilk defa bir erkekle bu konuları konuştum acaba yanlış mı yaptım hakkım da kötü düşünür mü yada seni yatakta düşündüm ne demek onda bi art niyet var mı bilemedim şimdi de çekiniyorum onla konuşmaya
Aman Yarabiii! Hakkımda kötü düşünür mü art niyet varmı bilemedim şimdi ne demektir edep yahu... Herşey apaçık belli değilmi art niyeti olmasa niye bi erkek seni yatakta düşündüm der? uyurken düşünecek hali yok ya bu kadar safa yatmayın gözünüzü seveyim sizde suçlusunuz ki ona bu fırsatı vermişsiniz aranıza mesafe koymanızı ve birdaha eşinizden başka hiçbi erkekle böyle "medenice" konuşmamanızı öneririm aksi halde yukardaki arkadaşın dediği gibi yanlış anlaşılır basit görülür harcanırsınızslm kızlar benim eski iş yerinden bir erkek arkadaşım var 2 yıldır tanışıyoruz çok samimiyizdir dün akşam face de konuşurken konu birden sex e falan geldi ama öle üstü kapalı konuşuyoruz arkadaşımda kesinlikle art niyetli değildir bende bu konularda pek bilgili sayılmam ona da bu konularda bilgim yok dedim o da sor ben anlatıyım dedi bi kaç şey sordum baya bi konuştuk sonra sana bi şey itiraf ediyim mi dedi et dedim bu konuşmaların üstüne seni yatakta düşündüm dedi ben kaldım öle sapıkmısın be ben bile düşünmedim dedim o da sapıklıkla ne alakası var 2 medeni insan gayet seviyeli bi şekilde konuşuyoruz dedi gerçekten de hani sex konusunu konuşuyorduk ama dediği gibi seviyeli bi şekildeydi konu öyle kapandı kızlar siz yakın olduğunuz erkek arkadaşınızla bu tür konuları konuşurmusunuz benim ilk oldu yani ilk defa bir erkekle bu konuları konuştum acaba yanlış mı yaptım hakkım da kötü düşünür mü yada seni yatakta düşündüm ne demek onda bi art niyet var mı bilemedim şimdi de çekiniyorum onla konuşmaya
malesef yok üniversiteye gitti okul açlınca başka şehirde başlamadan bitti
slm kızlar benim eski iş yerinden bir erkek arkadaşım var 2 yıldır tanışıyoruz çok samimiyizdir dün akşam face de konuşurken konu birden sex e falan geldi ama öle üstü kapalı konuşuyoruz arkadaşımda kesinlikle art niyetli değildir bende bu konularda pek bilgili sayılmam ona da bu konularda bilgim yok dedim o da sor ben anlatıyım dedi bi kaç şey sordum baya bi konuştuk sonra sana bi şey itiraf ediyim mi dedi et dedim bu konuşmaların üstüne seni yatakta düşündüm dedi ben kaldım öle sapıkmısın be ben bile düşünmedim dedim o da sapıklıkla ne alakası var 2 medeni insan gayet seviyeli bi şekilde konuşuyoruz dedi gerçekten de hani sex konusunu konuşuyorduk ama dediği gibi seviyeli bi şekildeydi konu öyle kapandı kızlar siz yakın olduğunuz erkek arkadaşınızla bu tür konuları konuşurmusunuz benim ilk oldu yani ilk defa bir erkekle bu konuları konuştum acaba yanlış mı yaptım hakkım da kötü düşünür mü yada seni yatakta düşündüm ne demek onda bi art niyet var mı bilemedim şimdi de çekiniyorum onla konuşmaya