Sex-i memnu:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
denız hanımın eti kart behlül onu yeme sen git nihali ye süt danası kaydirigubbakcemile3

Senin etin çok körpe sanki arsen:1closedeyes:

Arsen hanım gelin sizinle yarın su gibi ye çıkalım...Ben Tanjuya talip olcam..Siz de orda bi yaşlı dede bulursunuzbayanssulusmile

denız hanım bıze kadın budu köfte mantı yaprak sarması iskender kebap ustunede baklava yap al adnanı :roflol::roflol::roflol:

Arsen hanım gelin sizinle yarın su gibi ye çıkalım...Ben Tanjuya talip olcam..Siz de orda bi yaşlı dede bulursunuzbayanssulusmile

bak bak nasılda takıp edıyor biz sıze çocuklarımızı emanet edıyoruz sız gıdıp koca bulma derdıne dusuyorsunuz denız hanım:mymeka:hazır martta gelmısken degerlendıreyım dıyorsunuz galıba :roflol::roflol:ayyy bızım catıdan uzak durun dısarda gazetecı kaynıyor bıde bu yuzden gazetelere dusmeyelım yınekaydirigubbakcemile3

Bihter dedi al arseni dedi git dedi su gibiye dedisempatiksalakcinni

kız çaktırma aç kalmayalım diye yapıyorum ben gelınımı kımselere degısmem Şeniz
yerimsenibenyerimseniben

ahsenin hazır cemal dede vardı sürekli şiir okuyor şeref tribününde :roflol:

yerimsenibenyerimseniben

ahsenin hazır cemal dede vardı sürekli şiir okuyor şeref tribününde :roflol:

Tamam cemal dede uyar yakışırlarkaydirigubbakcemile5

bihter demez öyle birşey :dilcikar: hem ben en fazla 30 yasındakılere bakıyorum :roflol::roflol::roflol:

QUOTE=meldam;12110635]fransız kültürüyle yoğrulmuş nerden bilsin :roflol::roflol::roflol:[/QUOTE]

o zaman arap kulturuyle sentezlerız ne guzel :roflol::roflol::roflol:

nişanlım nerde di,orum ya cevap versin biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…