denız hanımın eti kart behlül onu yeme sen git nihali ye süt danası kaydirigubbakcemile3
:mymeka::mymeka:
daha önceleri aklınız nerdeydi ahsen hanım yasakkelime
Şahesteeeeeeee hadi bize iskender yapcokacimcoook
denız hanım bıze kadın budu köfte mantı yaprak sarması iskender kebap ustunede baklava yap al adnanı :roflol::roflol::roflol:
şahesteyi yormayın o iş yapmıcak bu evde sen yap dadı deilmsiin :umursamaz:
Arsen hanım gelin sizinle yarın su gibi ye çıkalım...Ben Tanjuya talip olcam..Siz de orda bi yaşlı dede bulursunuzbayanssulusmile
şahesteyi yormayın o iş yapmıcak bu evde sen yap dadı deilmsiin :umursamaz:
bak bak nasılda takıp edıyor biz sıze çocuklarımızı emanet edıyoruz sız gıdıp koca bulma derdıne dusuyorsunuz denız hanım:mymeka:hazır martta gelmısken degerlendıreyım dıyorsunuz galıba :roflol::roflol:ayyy bızım catıdan uzak durun dısarda gazetecı kaynıyor bıde bu yuzden gazetelere dusmeyelım yınekaydirigubbakcemile3
yerimsenibenyerimsenibenkız çaktırma aç kalmayalım diye yapıyorum ben gelınımı kımselere degısmem Şeniz
Arsen hanım gelin sizinle yarın su gibi ye çıkalım...Ben Tanjuya talip olcam..Siz de orda bi yaşlı dede bulursunuzbayanssulusmile
Dadılar yemek mi yaparsempatiksalakcinni
yerimsenibenyerimseniben
ahsenin hazır cemal dede vardı sürekli şiir okuyor şeref tribününde :roflol:
fransız kültürüyle yoğrulmuş nerden bilsin :roflol::roflol::roflol:yapar tabı arap bacıdan hiç ders almadınmı sen :roflol::roflol::roflol:
bihter demez öyle birşey :dilcikar: hem ben en fazla 30 yasındakılere bakıyorum :roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?