Hayır sen behlülle konuşurken adnan kime aşıkmış behlül dedi sen de nihale dedin ya kendin kaşındın:mymeka:
Ay karşımda bi an gerçekten bihter var sandım:roflol:
Ben mi yaptım nihalle behlülün arasını:1shok: Sen yaptın:roflol:
firdevs hanım behlüle acılmama yardım etti ikinizinde payı yok bu büyük aşkta:umursamaz:
firdevs hanım behlüle acılmama yardım etti ikinizinde payı yok bu büyük aşkta:umursamaz:
aferin nihal :1closedeyes:
seksü gecelikleride kullanma zamanın gelecek bi iki bölüm sonra merak etme.. :jeyyar:
Bari benim için deme bunu nihal:umursamaz: Çiftliğe çağırmasam bulurdun sen behlülü:dilcikar:
sen yeniyıl balosuna kostüm bakarken bayıldın ya:1closedeyes:
behlülü aradı bu kız erkeksizlikten ayılıp bayılıyor dedi :1closedeyes:
mato kendinden biliyor tabi :1closedeyes:
çevrede adam akıllı tek erkek sensiz al dedi git dedi :1closedeyes:
istersen iki tarafa sor :1closedeyes:
aferin nihal :1closedeyes:
seksü gecelikleride kullanma zamanın gelecek bi iki bölüm sonra merak etme.. :jeyyar:
az önce kabul etmiyordun ama :mymeka:
eve dönebilmek için nasılda yağcılık yapıyorsun :roflol::roflol:
daha çok beklersin :dilcikar::dilcikar::dilcikar:sabırsızlıkla bekliyorum o geceyi ayyy günü kaydirigubbakcemile3
Zaten evdeyimsempatiksalakcinni
Yok ya Nihal beni kovmazsempatiksalakcinni
Yok ya Nihal beni kovmazsempatiksalakcinni
matmazel sanırım size ev tutmustuk:umursamaz:
bu zamanda camdan bakıp boş boş gezene iş vermiyorlar ondan yapıştı kaldı :jeyyar:
yaşlı oluncada hiç umut yok ne yapsın
Çok nankörsün ben senin için geliyorum senağlamamatmazel sanırım size ev tutmustuk:umursamaz:
Ben yaşlı değilim:dilcikar:bu zamanda camdan bakıp boş boş gezene iş vermiyorlar ondan yapıştı kaldı :jeyyar:
yaşlı oluncada hiç umut yok ne yapsın
gitme dicez sandı blof yaptı gidecem bilmem ne :umursamaz: ne olduuuuuuuu matoooooooo çılgın bakire kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?