Sex-i memnu:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hayır sen behlülle konuşurken adnan kime aşıkmış behlül dedi sen de nihale dedin ya kendin kaşındın:mymeka:

Ay karşımda bi an gerçekten bihter var sandım:roflol:

firdevs hanım behlüle acılmama yardım etti ikinizinde payı yok bu büyük aşkta:umursamaz:

aferin nihal :1closedeyes:
seksü gecelikleride kullanma zamanın gelecek bi iki bölüm sonra merak etme.. :jeyyar:

firdevs hanım behlüle acılmama yardım etti ikinizinde payı yok bu büyük aşkta:umursamaz:

sen yeniyıl balosuna kostüm bakarken bayıldın ya:1closedeyes:
behlülü aradı bu kız erkeksizlikten ayılıp bayılıyor dedi :1closedeyes:
mato kendinden biliyor tabi :1closedeyes:
çevrede adam akıllı tek erkek sensiz al dedi git dedi :1closedeyes:
istersen iki tarafa sor :1closedeyes:

Bari benim için deme bunu nihal:umursamaz: Çiftliğe çağırmasam bulurdun sen behlülü:dilcikar:

Bari benim için deme bunu nihal:umursamaz: Çiftliğe çağırmasam bulurdun sen behlülü:dilcikar:

az önce kabul etmiyordun ama :mymeka:
eve dönebilmek için nasılda yağcılık yapıyorsun :roflol::roflol:

lütfen sen benim ilişkime laf söylemeyi bırakıp kendi evliliğini yoluna sokmaya çalışırmısın:umursamaz:

Yok ya Nihal beni kovmazsempatiksalakcinni

Yok ya Nihal beni kovmazsempatiksalakcinni

odasında :1closedeyes:sütlacını yerken :1closedeyes:gazetesini okurken,:1closedeyes: hastaneden getirildiğinde de kowmuştu :1closedeyes:
tebi anlayana :roflol::roflol:

bu zamanda camdan bakıp boş boş gezene iş vermiyorlar ondan yapıştı kaldı :jeyyar:
yaşlı oluncada hiç umut yok ne yapsın

gitme dicez sandı blof yaptı gidecem bilmem ne :umursamaz: ne olduuuuuuuu matoooooooo çılgın bakire kaydirigubbakcemile3

günaydın herkeze ben geldım nerde benım çayım klava:

tarrango :umursamaz: bu şarkı size tanıdık geliyormu bihter:umursamaz:

matmazel sanırım size ev tutmustuk:umursamaz:
Çok nankörsün ben senin için geliyorum senağlama
bu zamanda camdan bakıp boş boş gezene iş vermiyorlar ondan yapıştı kaldı :jeyyar:
yaşlı oluncada hiç umut yok ne yapsın
Ben yaşlı değilim:dilcikar:
gitme dicez sandı blof yaptı gidecem bilmem ne :umursamaz: ne olduuuuuuuu matoooooooo çılgın bakire kaydirigubbakcemile3

Nerde çılgınlığımı gördün:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…