Sex-i memnu:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kardeş hakkında arkadan konuşulmaz :mymeka::mymeka:
annem nihale akıl vereceğine sana verseydi ya :mymeka:
kardeşini kurtarsan otel odalarından senağlama

heee kurtarayımda sonra nihatada el at olduuuu alsanaalsanasmile

pısırık sümsük kocanamı kaldım ben :dilcikar::dilcikar:

akannehirakannehir tutmayın nihal gibi bayılırım şimdi sen kendi yaşlı boynuzlu ednanına bak benimki diri,edeleli hiş olmazsa seninki gibi ağaç oyup durmuyo en azından beni oyuyo:roflol::roflol:

kızlar ben gıdıyımde çetine bır bakayım nerelerde fazla kendımı unutturmayayım ortalıkda üstüne atlıycak kart çok benım gibi çıtırdan fırsat kalırsa tabi onlarakaydirigubbakcemile3:jeyyar:

akannehirakannehir tutmayın nihal gibi bayılırım şimdi sen kendi yaşlı boynuzlu ednanına bak benimki diri,edeleli hiş olmazsa seninki gibi ağaç oyup durmuyo en azından beni oyuyo:roflol::roflol:

kocanmı diri adeleli adamı kuruttun be bir deri bir kemik kaldı :dilcikar::dilcikar:

çetine kendini unutturmadan mı önce kim olduğunu hatırlat bilsin :roflol::roflol:

bugünlerde çilek yiyorum :1closedeyes:
ednan da yok nerelerde bana süpriz mi hazırlıyor :1closedeyes:

hee sürprüzzz hazırlıyor kendini sana affettirmenin yoluna bakıyodur yine şaşkkındelikafaduldennaniknanik

hee sürprüzzz hazırlıyor kendini sana affettirmenin yoluna bakıyodur yine şaşkkındelikafaduldennaniknanik

çifte parti olucak
matonun gidişinide kutluyoruz peykercimsositososito
kurtulduk nemrut suratlıdan :Saruboceq:sositososito

ayyy one miğdem yine bulanıyorrr böööööööö:CüvCüv::tomato: noluyoki acep

Neler oluyo burda camdan bakıyorum benboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…