Sex-i memnu:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
beşir öldümü öhööö öhöö demiyor artık bilmiyorumkismile

Şimdi tekrar izledim ne aramışım o evde:umursamaz:

Evet onların kavgalarını ayırıyorum da niye gelmişim ki eve hani gelmiycektimbilmiyorumkismile

gurursuz olduğundan gelmiş olabilirmisin :roflol::roflol:

Yok ya başka bi şey var..Kesin nihal özür diledi gel dedi..Ben sensiz yapamam dedi yalvardı bana-tatlicadiarzu-

Yok ya başka bi şey var..Kesin nihal özür diledi gel dedi..Ben sensiz yapamam dedi yalvardı bana-tatlicadiarzu-
mutfakta dolandığına göre yukarı çıkmam die ağladın yalvardın geldin eve :roflol:

Yok yok kesin Nihal yalvardı bana diz çöktü önümde:roflol:

matmazel şimdi avucunuzu acın dilinizi uzatın :umursamaz: devamını söylememe gerek yok:umursamaz:

Selamm

Nihal,bu sefer de belgelerime bakmazsan,daha da konuşmam :dilcikar:

Beşir bi yakalayamadık nihali belgeleri gösterelim..akannehir

Beşir bi yakalayamadık nihali belgeleri gösterelim..akannehir

Hep senin yüzünden
Bak arsen sultan seni de yanlış anladı

Benle iş birliği yapsan böyle olmazdı :umursamaz:
Nihal gelince bi zahmet bu belgeleri,göster
Yok göstermezsen,derim ki mato bana iftira atıyor,adnana aşık olduğu için inandı bihterle behlüle derim :1closedeyes:

Beşirrrrrrrrrrrakannehir Neler duyuyorum..:umursamaz:

Nihali yakalayamıyorum ki belgeleri göstereyim hiç denk gelmedik kendisiyle:umursamaz:

Hem niye sen arsene itiraf etmedin onları gördüğünü:umursamaz:

sevgilim nerdesin sıkıldım evde malum cok kalabalık dadısı bilmem nesi çıkalım dısarıya

Nihal geldi nihal geldi beşiiiiiiiiiiiiirrrrrrrr belgeleri göster hemenzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…