Sex-i memnu:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben ressammışım gerçektekaydirigubbakcemile3

Ben ressammışım gerçektekaydirigubbakcemile3

resimlerini gördüm karmakarışıktı sanat işte :1closedeyes:
çetin tekindordan olan HİRA adındaki oğlundan haberin var değil mi sengözlerimebaksanab

selam kızlarr ben qeldimmm...
(cemile) aklinialirimsmile

ne qüzelde yoldum katya nın saçını başını ohhhhhhh içim rahatladı :dance:

Cicişler bana dünü bi özet geçinsene,izleyemedim aklinialirimsmile en son,galiba firdevs çetinin ofisine gitmişti,orda kaldım galiba öyle hatırlıyorum :uhm:
Neyse siz anlatın bana aklinialirimsmile

resimlerini gördüm karmakarışıktı sanat işte :1closedeyes:
çetin tekindordan olan HİRA adındaki oğlundan haberin var değil mi sengözlerimebaksanab

Oğlumdan haberim yoktu:roflol:

Cicişler bana dünü bi özet geçinsene,izleyemedim aklinialirimsmile en son,galiba firdevs çetinin ofisine gitmişti,orda kaldım galiba öyle hatırlıyorum :uhm:
Neyse siz anlatın bana aklinialirimsmile

Bihteri firdevsin arkadaşı doktorda gördü..Hemen herkese yetiştirdi..Adnana da söyledi..Behlülün yanında.. Behlül bihterin hamile olduğunu öğrendi..Bu arada gazetecilere behlül nikah tarihini öne aldıklarını söyledi..Bihterde tv den öğrendi bunu..Çıldırdıaklinialirimsmile hemen adnanı aradı seninle konuşcaklarım var dedi orda bitti..

Cemile kız bihterden nasıl fırça yedin öyleaklinialirimsmile

Biz burda daha iyi ilerliyoruz mesela beşir burda nihale her şeyi anlattı:roflol::roflol:
Ama inanmadı,o ayrı :roflol:
ha bi de nihale bütün öfkemi kustum artık seviyciim onu,nefret ediyorum ondan :içelim:

Bu kadarcık mı lmaz:
İyiki de izlememişim valla laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…