Sex-i memnu:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
denız hanım yoksa su gıbıye cıkmayamı karar verdınız:roflol::roflol:

Seni de alcam beraber çıkcazaklinialirimsmile

Öhhö öhö
Bu arada niye dizide kimse sigara içmiyo :1ninca: :roflol:
hep böyle olur yemedikleri nane kalmaz sigara yok kaydirigubbakcemile3

içseler bile göstermiyolar artık

evet ya dizilerde artık sigara içilmiyor,kötü örnek olmasın diye ama sanki onların yaptığı şeyler kötü örnek değil.yani sigara içmek mi topluma daha zararlı,yasak aşklar,ahlaksızlıklar vs. mi zararlı?

kaydirigubbakcemile3 haklısın valla..yasak aşk pardon yasak sex sigaradan daha iyi bi örnek demek ki kaydirigubbakcemile3

günaydınlar :1closedeyes:
evde neden hareketlilik yok :mymeka:
çekma bihter evin huzurunu kaçırıdı tebi beni çok ararsınız :1closedeyes::1closedeyes:

günaydınlar :1closedeyes:
evde neden hareketlilik yok :mymeka:
çekma bihter evin huzurunu kaçırıdı tebi beni çok ararsınız :1closedeyes::1closedeyes:

bihtercim naber görusemıyoruz artık özledim vallahi seni ne zaman dönüyorsun konaga?yeni fragman niye sessiz yaa?

bihtercim naber görusemıyoruz artık özledim vallahi seni ne zaman dönüyorsun konaga?yeni fragman niye sessiz yaa?

iyiyim ahsencimm Şeniz
konağa gelişim senaristlerin takdirine kalmış :roflol::roflol:
matonun canına okumaya devam edersen gelişim yakındır :dance::dance::dance:
sesime katlanamıyorlar die sesiz mi verdiler fragmanı :sm_confused:

vallahi fragmanda matoyu almısım karsıma birseyler konusuyoruz besirde bizi dinliyor

vallahi fragmanda matoyu almısım karsıma birseyler konusuyoruz besirde bizi dinliyor

oku matonun canına alkisalkisalkisuğramıyor mato buralara :sm_confused:
beşirin de huyu hiç değişmedi ya kapı dinliyor ya dikizcilik yapıor :roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…