öhöö öhö
nabersiniz olumunekankayizsmile
cemilem de banlanmışya artık tadı tuzu yok buraların :gitme:
ilk göz ağrın nihal gelmiş olmaz mı :1closedeyes:
birde elimizde kampanyalı ürünlerimiz olan ahsen mato ikilisivar uyar mı sana :roflol:
hanımına el kaldırma:tomato: işin zaten sallantıda :teytey:ben sizi düşünüyorm:mymeka:
nie kimse yok artıkım burda
Bi şey mi dedin bihterboshayallersmile
birde elimizde kampanyalı ürünlerimiz olan ahsen mato ikilisivar uyar mı sana :roflol:
hanımına el kaldırma dedim :mymeka:sana beşiri buldum dedim :jeyyar:camdan bön bön bakma dedim delikafadulden
:dilcikar:
Bu arada ben bi kaç gün yokum,çok yoruldum biraz dinlenmem lazım hem cemilecim de yok :ecrin_bebek:
aaa cemile bak bu ikonlar sana gelsin hayatımkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile
ŞenizŞenizkaydirigubbakcemile
yatak döşek yatıyorum ziyaretime gelenlerim var :çok üzgünüm:azimliyim ilk fırsatta geliciiiiim :jeyyar::jeyyar:Ev halkı bu akşam burda mı:mymeka:
ortalıkta kimse yok...off off temizliğe başlamam lazımm...bıktım valla...ömrüm çürüdü ziyagillere hizmet etmekten.
ŞenizŞeniz
yatak döşek yatıyorum ziyaretime gelenlerim var :çok üzgünüm:azimliyim ilk fırsatta geliciiiiim :jeyyar::jeyyar:
duyda inanma:1shok: ben nedenese dedikodu yaparken görüyorum :1closedeyes:
ŞenizŞeniz
yatak döşek yatıyorum ziyaretime gelenlerim var :çok üzgünüm:azimliyim ilk fırsatta geliciiiiim :jeyyar::jeyyar:
duyda inanma:1shok: ben nedenese dedikodu yaparken görüyorum :1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?