kuaför ve makyözlerin işi zor ahsende gidicekse bütün günlerini size ayırmaları gerekecek
ahsene söyle postiş felan taksın döpiyeste giymesin :roflol::roflol:
Yarın Ezel günü:lepi:
ben ezeli hiç izlemedim ama millet çok methetti ben yarın arka sokaklar salı ömre bedel çarşamba yaprak dökümü perşembe aşkı memnu cuma melekler korusun cumartesi adanalı pazar arka sıradakiler i izliyorum bide hafta içi hergün saat 19:00 da deniz yıldızını izliyorum.
evet kafalar yine karşacak delikafadulden
niye karıştı kız kafan nolduki
ben ezeli hiç izlemedim ama millet çok methetti ben yarın arka sokaklar salı ömre bedel çarşamba yaprak dökümü perşembe aşkı memnu cuma melekler korusun cumartesi adanalı pazar arka sıradakiler i izliyorum bide hafta içi hergün saat 19:00 da deniz yıldızını izliyorum.
güzelde çok abartıllar dizi ali cengiz oyununda ibaret oyun içinde oyundelikafadulden
aynı dizileri izlemiyoruz
ben pzrt ezelopuyorumnanaktan
salı geniş aile :roflol:çrşm yaprak dök. canım ailem arasıCADIARZU
perşembe geyik yapmak adına aşkı memnu
cuma gönülçelen hanımın çiftliği karışık :1closedeyes:
bende sugibiyi i unutma beni arada sırada izlerim
başka dizide kalmadı unutuyordum çok güzel hareketleri izlerimm :asigim:
Diziler çok göründü gözümekaydirigubbakcemile3
en son muzafferin katilini arıyorduk
yarında ramiz dayının oyunlarına kafa patladacaktık :jeyyar: seninle sen neleri izliyosun
bende onu izlerken gülmekten karnım ağırıyor tekin laneti var dizide hiç bulaşmaBizim hemen hemen aynı..Bi tek yaprak dökümünü izlemiyorum..
unutma beniyi bende son zamanlarda sık izlemeye başladım önceden arada izliyordum
en son muzafferin katilini arıyorduk
yarında ramiz dayının oyunlarına kafa patladacaktık :jeyyar: seninle sen neleri izliyosun
Yazdım ya bihterakannehir
Hani öğrencektin katili:1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?