Sex-i memnu:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nihalde bağımlılık yapar artık mafoldumbenbehlülün peşini hiç bırakmaz klava:
kendimden biliyorum:1closedeyes: ne sinir kalırdı bende ne stres :jeyyar:

Son günlerde çok sinirlisiniz tabi bihter hanım bi behlül terapisi lazım size:jeyyar:

Ay bu behlülün iğrençliği beni öldürecekakannehirAmcasının karısından sonra birlikte büyüdüğü kızla ıyyyyyyakannehir
adamın aklı iki bacak arasına çalışıyor klava:klava:klava:
Son günlerde çok sinirlisiniz tabi bihter hanım bi behlül terapisi lazım size:jeyyar:

kullanım hakkı nihalde şimdilik :çok üzgünüm:
terapisi uzun sürmez umarım boshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile

adamın aklı iki bacak arasına çalışıyor klava:klava:klava:

kullanım hakkı nihalde şimdilik :çok üzgünüm:
terapisi uzun sürmez umarım boshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile

Ayyyyy geri dönse kabul etcen yani:roflol:

Bence etme süründürklava:

Aşk dilensinkaydirigubbakcemile3

Ben kaçtım canım akşam görüşürüz geç kalmaopuyorumnanaktan

Ayyyyy geri dönse kabul etcen yani:roflol:

Bence etme süründürklava:

Aşk dilensinkaydirigubbakcemile3

ben ona resmen aşığım :asigim::asigim:
firdevse nasıl yalvarıyorum onları ayır die aşkından deliye döndüm senağlama
nihalle yatması rivada kadın atması problem değildi oda benim adnanla olmama birşey demiyordu aramızda tuhaf bir şey vardı
BUNUN ADI AŞK tı

Kızlar bakın sizsiz yapamıyorum geldim yine olumunekankayizsmile
Aman diyim kız ben onun yüzünden o topiğe bi şey yazmıyorum..Buraya da gelmem valla..

Hoşlanmadığım insanlarla aynı ortamda bulunmaktan nefret ederim:1closedeyes:
ben bi kere senin topiğine uğradım,orda bi abla var :hulya: o devamlı resim ekliyor kaydirigubbakcemile3 kocaman kocaman resimler başım döndü daha da uğrayamadım sempatiksalakcinni
nolmuştu ki? fisfisfis
Ay bu behlülün iğrençliği beni öldürecekakannehirAmcasının karısından sonra birlikte büyüdüğü kızla ıyyyyyyakannehir
ay evet akannehir
kesinlikle,bunun adı aşktı.Başka bişey olamaz :1closedeyes:
Nihalin kelebekleri hala çıkamadı mideden galiba,gelemedi kızcağız :sm_confused:

hoşgeldin beşir
bundan uzun zamn önceydi aşkı memnu topiğindeydik birisi ile fikir uymadı sonra biz oraya uğramz olduk biz derken biz 3 kişiydik
nazlıcan bedirhan ve suphi

Ama ben geliyorum kimse yok :1no2:
Dizinin özeti bitene kadar bi takım işlerim var onları halledeyim bari aklinialirimsmile

hoşgeldin beşir
bundan uzun zamn önceydi aşkı memnu topiğindeydik birisi ile fikir uymadı sonra biz oraya uğramz olduk biz derken biz 3 kişiydik
nazlıcan bedirhan ve suphi

Bihter burdaymış -tatlicadiarzu-
Hmm anladım.Burası daha iyi hem eğlenceli oluyor ben çok gülüyorum ya :roflol:

Nihalin kelebekleri hala çıkamadı mideden galiba,gelemedi kızcağız :sm_confused:
[/QUOTE]

nihalle geçen yazıştık bu topikte birisiyle tartışmış ama kim bilmiyorum ondan gelmiyor arada bakarım dedi ama boshayallersmileboshayallersmile

Selam beşircimbayanssulusmile

O ablan resim ekler evet topiğime ama geç geliyo o fazla karşılaşamıyorum ben..boshayallersmile

nihalle geçen yazıştık bu topikte birisiyle tartışmış ama kim bilmiyorum ondan gelmiyor arada bakarım dedi ama boshayallersmileboshayallersmile[/QUOTE]

Burda mı tartışmış hiç farkında değilim..Gelsin ya ikimizden başka kimse olmuyo ki zaten bi de beşir

Bihter burdaymış -tatlicadiarzu-
Hmm anladım.Burası daha iyi hem eğlenceli oluyor ben çok gülüyorum ya :roflol:

öyle beşir
benim intihar edeceğim sıra burası kalabalık olur sevenim de çok :dilcikar::dilcikar:

nihalle geçen yazıştık bu topikte birisiyle tartışmış ama kim bilmiyorum ondan gelmiyor arada bakarım dedi ama boshayallersmileboshayallersmile[/QUOTE]
CADIARZU
Selam beşircimbayanssulusmile

O ablan resim ekler evet topiğime ama geç geliyo o fazla karşılaşamıyorum ben..boshayallersmile

ben karşılaşmıştım baya o zaman kaydirigubbakcemile3

nihalle geçen yazıştık bu topikte birisiyle tartışmış ama kim bilmiyorum ondan gelmiyor arada bakarım dedi ama boshayallersmileboshayallersmile

Burda mı tartışmış hiç farkında değilim..Gelsin ya ikimizden başka kimse olmuyo ki zaten bi de beşir[/QUOTE]

burda değil galiba başka topikte olmuş:çok üzgünüm:

Kocanı uyuttun mu meldacım kardelen olarak sordumohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…