nihalde bağımlılık yapar artık mafoldumbenbehlülün peşini hiç bırakmazklava:
kendimden biliyorum:1closedeyes: ne sinir kalırdı bende ne stres :jeyyar:
adamın aklı iki bacak arasına çalışıyorAy bu behlülün iğrençliği beni öldürecekakannehirAmcasının karısından sonra birlikte büyüdüğü kızla ıyyyyyyakannehir
Son günlerde çok sinirlisiniz tabi bihter hanım bi behlül terapisi lazım size:jeyyar:
adamın aklı iki bacak arasına çalışıyorklava: klava: klava:
kullanım hakkı nihalde şimdilik :çok üzgünüm:
terapisi uzun sürmez umarım boshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile
Ayyyyy geri dönse kabul etcen yani:roflol:
Bence etme süründürklava:
Aşk dilensinkaydirigubbakcemile3
Ben kaçtım canım akşam görüşürüz geç kalmaopuyorumnanaktan
ben bi kere senin topiğine uğradım,orda bi abla var :hulya: o devamlı resim ekliyor kaydirigubbakcemile3 kocaman kocaman resimler başım döndü daha da uğrayamadım sempatiksalakcinniAman diyim kız ben onun yüzünden o topiğe bi şey yazmıyorum..Buraya da gelmem valla..
Hoşlanmadığım insanlarla aynı ortamda bulunmaktan nefret ederim:1closedeyes:
nolmuştu ki? fisfisfisne tesadüf bende o olaydan sonra hiç yazmadım o topiğe :1closedeyes:
bende hoşlanmadığım ortamda bulunmam aynı durumda olduğumuzu bildiğim için yerimseniben
ikimizde aynı sebebten çıktık diğerleri neden gelmiyor :sm_confused::sm_confused:
ay evet akannehirAy bu behlülün iğrençliği beni öldürecekakannehirAmcasının karısından sonra birlikte büyüdüğü kızla ıyyyyyyakannehir
kesinlikle,bunun adı aşktı.Başka bişey olamaz :1closedeyes:ben ona resmen aşığım :asigim::asigim:
firdevse nasıl yalvarıyorum onları ayır die aşkından deliye döndüm senağlama
nihalle yatması rivada kadın atması problem değildi oda benim adnanla olmama birşey demiyordu aramızda tuhaf bir şey vardı
BUNUN ADI AŞK tı
hoşgeldin beşirKızlar bakın sizsiz yapamıyorum geldim yine olumunekankayizsmile
ben bi kere senin topiğine uğradım,orda bi abla var :hulya: o devamlı resim ekliyor kaydirigubbakcemile3 kocaman kocaman resimler başım döndü daha da uğrayamadım sempatiksalakcinni
nolmuştu ki? fisfisfis
ay evet akannehir
kesinlikle,bunun adı aşktı.Başka bişey olamaz :1closedeyes:
Nihalin kelebekleri hala çıkamadı mideden galiba,gelemedi kızcağız :sm_confused:
hoşgeldin beşir
bundan uzun zamn önceydi aşkı memnu topiğindeydik birisi ile fikir uymadı sonra biz oraya uğramz olduk biz derken biz 3 kişiydik
nazlıcan bedirhan ve suphi
Kızlar bakın sizsiz yapamıyorum geldim yine olumunekankayizsmile
ben bi kere senin topiğine uğradım,orda bi abla var :hulya: o devamlı resim ekliyor kaydirigubbakcemile3 kocaman kocaman resimler başım döndü daha da uğrayamadım sempatiksalakcinni
nolmuştu ki? fisfisfis
ay evet akannehir
Nihalin kelebekleri hala çıkamadı mideden galiba,gelemedi kızcağız :sm_confused:
Bihter burdaymış -tatlicadiarzu-
Hmm anladım.Burası daha iyi hem eğlenceli oluyor ben çok gülüyorum ya :roflol:
öyle beşir
benim intihar edeceğim sıra burası kalabalık olur sevenim de çok :dilcikar::dilcikar:
Selam beşircimbayanssulusmile
O ablan resim ekler evet topiğime ama geç geliyo o fazla karşılaşamıyorum ben..boshayallersmile
nihalle geçen yazıştık bu topikte birisiyle tartışmış ama kim bilmiyorum ondan gelmiyor arada bakarım dedi ama boshayallersmileboshayallersmile
Ben üzülürüm arkandan :1closedeyes:
mutlaka üzülürsün:dilcikar::dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?