Sex sevmemek.

Keşke herkes benim gibi olsa sabahlara kadar partyler verse herkes mutlu mesut yaşardı kesin ne dert ne tasa paso mokoko
Senın gıbı olup kocası isteksiz olanlar ne yapacak canısı:) konu sahibi bir birleşme olup eger orgazm olamıyorsanız kendı kendinize denemeniz lazım kaslarınız calısmasını İcin orgazm oldukca eşinizle daha ıyı ılıskınız olur

Canım valla seni çok iyi anlıyorum aynısı bendede vardı eşime karşı.. seviyordum ama cinselliğe düşkün değildim canım hiç istemiyordu nedenini bilmiyorum herkesin libidosu farklı oluyor.. bi kız arkadaşım benden çok farklıydı anlatırdı hayretle dinlerdim sürekli orgazm yaşıyorum eşimle sabahlar olmasın falan durup durup kendimi sorgulardım

Sence’ye bence +1 ekliyorum tontrim.

30+ olunca, daha bir libidolu oldum. Hele 35’i geçince, hepten istekli ve bilinçli oluyorsun.
Hatta regl günü gelmesine yakın, günleri boş geçirmeyelim diyorsun
Regl gununden 1 gun oncesini bile anliyorum ben mesela: ) cogu kadinda oyleymis durum

Orgazm oluyor musunuz ?

Keşke herkes benim gibi olsa sabahlara kadar partyler verse herkes mutlu mesut yaşardı kesin ne dert ne tasa paso mokoko
Hahahaha buna çok güldüm sen de bendensin. Bende çok severim vur patlasın çal oynasın

Konu sahibi mesela şey dikkatimi çekti eşimin normal kokusu rahatsız etmez diyorsun ama hiç parfümsüz içine çekip off şahane kokuyorsun bayılıyorum sana diye söylemek geldimi içinden?

Yada seks yaparken sevdiğin yerlerine odaklan kolları bacakları bakışları çıkardığı sesleri teni nefesi VS vs

Konstre bozukluğu ve boşalamıyorsun bundan dolayı istemiyorsun boşalacaksın zevk alacaksın ki isteyesin.

Arada bir 2 kadehlik sofra hazırlasan şarkılar açsan yada videolar yani tabuların yoksa oturt adamı koltuğa çık üstüne

bende doğursamda eski günlerimize dönsek diye gün sayıyorummm koca göbekle olmuyo hiç bişey kocamı çok özlüyorummmmmm

Ay bide bizim insanimiz niye bosalmaya bu kadar takiyo anlamis degilim. Wuuuu 3 oldu 4 oldu. Bu yasadigin cinselligin kalitesini gostermezki. Bosalma odakli olmayacaksin bence isin sirri bu birazda

Ay bide bizim insanimiz niye bosalmaya bu kadar takiyo anlamis degilim. Wuuuu 3 oldu 4 oldu. Bu yasadigin cinselligin kalitesini gostermezki. Bosalma odakli olmayacaksin bence isin sirri bu birazda
İyide boşalmazsan ne anlamı kaldı.? Yani bu benim düşüncem boşalmak demek zevk aldığını gösterir. Düşünsene kocan lap 45 dk sonra çok güzeldi diyip uzanıyor ama boşalmadı? Ne hissedersin tatmin edemiyorum onu? Bence onlarda böyle düşünüyor ama kadının kendini çözmesi genel olarak uzun zaman alıyor sevdiği pozisyonlar vs Işık açık yapamayan çok insan var göz göze gelmekten uyanıyorlar ya.

Iyıde bosalmada tak diye olmuyor zaten zevk almazsan uzun surmezse nasıl uc dort olacak ki

Ben oyle dusunmuyorum. Yani zevk aldigini tek gosteren sey bosalmak degil. Erkekler icin farkli olabilir. Sevismekte zevk veriyo cunku.. bosalmadan gidip gelmekte zevk veriyo.. illa bosalma sart degil bana gore.. hatta sevismek bosalma anindan daha eglenceli, cunku bosaldiktan sonra en doruk noktadan indigin icin ayni istek olmuyor hemen. Benim icin farketmez isik acik kapali giyinik ciplak ne fark eder.. kendinle barisirsan sorun etmezsin bunu bence

Anladım sen azgın hali dıyorsun Yanı evet oda guzel ama bosalmanında ayrı zevkı var

Elbette bu sizin düşünceniz herkes yaşadığı tecrübelerden veya aldığı zevklere istinaden ortaya karışık konuşuyor. Ama bana göre seks esnası ne kadar zevkliyse boşalma anı patlama noktası suyun kaynanası gibi düşünün. Belli derecede kaynama noktası.

Kadinda evet hemen olmuyo ama 5 sn yede bosalan erkekler var: ) bu da bi saglik sorunu.. arastrmalara gore Turk erkeginin sevisme dakikasi ortalamanin altindaymis.
Bu çok korkunç bir olay ya... 3 5 dakika dan ibaret olanlar var Bilemiyorum sağlıklı bir seks en az 20 25 dakika en az.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…