- 25 Ağustos 2018
- 1.396
- 1.820
- 63
- Konu Sahibi Deve tabani
-
Komik momik denemekte fayda var belki işe yanayacakTamam canım biraz komik ama
Evet bence de ve sanırm bu ten uyumunun bir çözümüde yok olmuyorsa olmuyor. Bir yöntemi olup Sonradan artan birşey değil dimi
Senın gıbı olup kocası isteksiz olanlar ne yapacak canısı:) konu sahibi bir birleşme olup eger orgazm olamıyorsanız kendı kendinize denemeniz lazım kaslarınız calısmasını İcin orgazm oldukca eşinizle daha ıyı ılıskınız olurKeşke herkes benim gibi olsa sabahlara kadar partyler verse herkes mutlu mesut yaşardı kesinne dert ne tasa paso mokoko
Regl gununden 1 gun oncesini bile anliyorum ben mesela: ) cogu kadinda oyleymis durumSence’ye bence +1 ekliyorum tontrim.
30+ olunca, daha bir libidolu oldum. Hele 35’i geçince, hepten istekli ve bilinçli oluyorsun.
Hatta regl günü gelmesine yakın, günleri boş geçirmeyelim diyorsun
Orgazm oluyor musunuz ?Evlilikte 6.yılı bitirdik. 2 cocugumuz var. 26 -29 yaşlarimiz. Yani sorunum yetistirilis tarzi mi bilmiyorum ama ben bu sorunu aşamadım.
Bazen iyi olan cinsel hayatimiz cogu zaman benim icin olsun bitsin modunda. Aksine eşim istekli bir insan. Eşimi cok seviyorum. Severekte evlendik.
Yahu bir de kendimi cok iyi olurum bu konuda diye bekliyordum yani bekarken öyle dusunuyordum.
Kendi kendimi sorguluyorum eşim cekici gelmiyor mu acaba diyorum. Buna cekimser cevap veriyorum sankiAma eşimi begeniyorum. Bence yakısıkli gülüsunu vs cok begenirim yani icimde bi sogukluk yok o benim canım kanim gibi.
Esim kendi isini bitirip kıcını dönmez benim bu sıkintımida biliyor. Ben genel olarak kuruyorum.
Adam garibim ugrasıyo ben ıslansam beni tam anlamiyla rahatladi zannediyor ama yok. Rahatlamam icin cakır keyif falan olmam lazım.
Cok dagınık anlattim ama illallahta ettim ya saglıkli gencecik insanlarız.
Ay bazen netflx dizilerinde pek guzel sahneler oluyor ulan bi ben böyle olamadım diyorum
Cok dertliyim bu konuda. Napsam nerelere gitsem kendimi daglara taslara mi vursam oyyhh.
Bu kadin napsin kocasini sevdigi halde 2 cocuk bosansin mi : (çözüm ayrılmak ve de uyanı bulmak aslında ama buldugunda da bıraktıgını bulabilecek misin muamma..
Hahahaha buna çok güldüm sen de bendensin. Bende çok severim vur patlasın çal oynasınKeşke herkes benim gibi olsa sabahlara kadar partyler verse herkes mutlu mesut yaşardı kesinne dert ne tasa paso mokoko
Hayatın en büyük zevlerinden biri ve bedava neden kimse kıymet bilmiyor
İyide boşalmazsan ne anlamı kaldı.? Yani bu benim düşüncem boşalmak demek zevk aldığını gösterir. Düşünsene kocan lap 45 dk sonra çok güzeldi diyip uzanıyor ama boşalmadı? Ne hissedersin tatmin edemiyorum onu? Bence onlarda böyle düşünüyor ama kadının kendini çözmesi genel olarak uzun zaman alıyor sevdiği pozisyonlar vs Işık açık yapamayan çok insan var göz göze gelmekten uyanıyorlar ya.Ay bide bizim insanimiz niye bosalmaya bu kadar takiyo anlamis degilim. Wuuuu 3 oldu 4 oldu. Bu yasadigin cinselligin kalitesini gostermezki. Bosalma odakli olmayacaksin bence isin sirri bu birazda
Iyıde bosalmada tak diye olmuyor zaten zevk almazsan uzun surmezse nasıl uc dort olacak kiAy bide bizim insanimiz niye bosalmaya bu kadar takiyo anlamis degilim. Wuuuu 3 oldu 4 oldu. Bu yasadigin cinselligin kalitesini gostermezki. Bosalma odakli olmayacaksin bence isin sirri bu birazda
Ben oyle dusunmuyorum. Yani zevk aldigini tek gosteren sey bosalmak degil. Erkekler icin farkli olabilir. Sevismekte zevk veriyo cunku.. bosalmadan gidip gelmekte zevk veriyo.. illa bosalma sart degil bana gore.. hatta sevismek bosalma anindan daha eglenceli, cunku bosaldiktan sonra en doruk noktadan indigin icin ayni istek olmuyor hemen. Benim icin farketmez isik acik kapali giyinik ciplak ne fark eder.. kendinle barisirsan sorun etmezsin bunu benceİyide boşalmazsan ne anlamı kaldı.? Yani bu benim düşüncem boşalmak demek zevk aldığını gösterir. Düşünsene kocan lap 45 dk sonra çok güzeldi diyip uzanıyor ama boşalmadı? Ne hissedersin tatmin edemiyorum onu? Bence onlarda böyle düşünüyor ama kadının kendini çözmesi genel olarak uzun zaman alıyor sevdiği pozisyonlar vs Işık açık yapamayan çok insan var göz göze gelmekten uyanıyorlar ya.
Anladım sen azgın hali dıyorsun Yanı evet oda guzel ama bosalmanında ayrı zevkı varBen oyle dusunmuyorum. Yani zevk aldigini tek gosteren sey bosalmak degil. Erkekler icin farkli olabilir. Sevismekte zevk veriyo cunku.. bosalmadan gidip gelmekte zevk veriyo.. illa bosalma sart degil bana gore.. hatta sevismek bosalma anindan daha eglenceli, cunku bosaldiktan sonra en doruk noktadan indigin icin ayni istek olmuyor hemen. Benim icin farketmez isik acik kapali giyinik ciplak ne fark eder.. kendinle barisirsan sorun etmezsin bunu bence
Kadinda evet hemen olmuyo ama 5 sn yede bosalan erkekler var: ) bu da bi saglik sorunu.. arastrmalara gore Turk erkeginin sevisme dakikasi ortalamanin altindaymis.Iyıde bosalmada tak diye olmuyor zaten zevk almazsan uzun surmezse nasıl uc dort olacak ki
Canim gereksiz demedim zaten ama illa cok kez bosalmak cok zevk gibi algilaniyo. Bence bu yanlis diyorum: )Anladım sen azgın hali dıyorsun Yanı evet oda guzel ama bosalmanında ayrı zevkı var
Elbette bu sizin düşünceniz herkes yaşadığı tecrübelerden veya aldığı zevklere istinaden ortaya karışık konuşuyor. Ama bana göre seks esnası ne kadar zevkliyse boşalma anı patlama noktası suyun kaynanası gibi düşünün. Belli derecede kaynama noktası.Ben oyle dusunmuyorum. Yani zevk aldigini tek gosteren sey bosalmak degil. Erkekler icin farkli olabilir. Sevismekte zevk veriyo cunku.. bosalmadan gidip gelmekte zevk veriyo.. illa bosalma sart degil bana gore.. hatta sevismek bosalma anindan daha eglenceli, cunku bosaldiktan sonra en doruk noktadan indigin icin ayni istek olmuyor hemen. Benim icin farketmez isik acik kapali giyinik ciplak ne fark eder.. kendinle barisirsan sorun etmezsin bunu bence
Bu çok korkunç bir olay ya... 3 5 dakika dan ibaret olanlar var Bilemiyorum sağlıklı bir seks en az 20 25 dakika en az.Kadinda evet hemen olmuyo ama 5 sn yede bosalan erkekler var: ) bu da bi saglik sorunu.. arastrmalara gore Turk erkeginin sevisme dakikasi ortalamanin altindaymis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?