Sex sevmemek.

Mune ben acamiyorum zannediyordum tesekkur ederim :)

Gidip tahlil mi yaptirsam bende hamilelikten once iyiydik. Yine gel git yasiyodum ama bu donemdeki kadar degil
Emzirme döneminde fazlaca bir anaç hissediş te olabiliyor
Yani süt hormonunun dişilik hormonundan daha yoğun salgılanıyor bastırıyor olmasıda isteğini sekteye uğratıyor...
Emen çocuktan dolayı kısıtlı zamanda cabası

Hah işte bu konuda tam tamına aynı durumdayız. Bende sadece o pozisyonda orgazm olabiliyorum olayı çözsen bana da söylersin
Aynen seni anladığım için özellikle cevap verme gereği duydum canım sen de çözersen haber ver:) bekarken krital orgazm oluyodum hani yine oluyodum ama evlenince o da olmuyo eşimin morali bozuluyo yazık adam kan ter içinde kalıyo ben orgazm olmayınca kendisi zevk alamıyo iyice üzücü bi hal alıyo cinsellik bizim için

Cekirdek citlerken sizleri okuyorum Konu acilmisken merak ettim.
Orgazm olmak icin iliskinin cok mu uzun sürmesi gerekiyor..
3 4 yilda ben de oyle bi durumla karsilasamadim.. Zor mu bu kadar ...

Bu durum sizin o anki modunuzla alakali olabilir,yetistirilme tarzı ile alakalı olabilir,birbirinize aliskin olmanızla alakalı olabilir onu acik bir olay.
İyi bir evlilik terapisti yardımcı olabilir diye düşünüyorum bu genel fikir.
Şahsi fikrim islanmanizi yeterli zanneden eşinizle konuşmanız ve süreyi biraz daha esnetmeniz.

Önceden yasaktı ne zaman değişti ki

Yok oyle birsey: ) kadinlarin cogu bu yaslarda bocaliyo bence. Gercekten 30-35 ten sonra daha bilincli yasiyorsun. Bu bence tabii:))
Sence’ye bence +1 ekliyorum tontrim.

30+ olunca, daha bir libidolu oldum. Hele 35’i geçince, hepten istekli ve bilinçli oluyorsun.
Hatta regl günü gelmesine yakın, günleri boş geçirmeyelim diyorsun

İşte napalım bizde kendi işimize kendimiz bakıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…