- 13 Nisan 2018
- 3.125
- 10.535
- 208
- Konu Sahibi Deve tabani
-
Mune ben acamiyorum zannediyordum tesekkur ederim :)Hanımlar,
Pro olan, pro olmayan herkes cinsellik bölümüne konu açabiliyor, yorum yazabiliyor, sizden ricam cinsel içerikli sorunlarınızı internet ortamında yapılan yayınların düzenlemesi kanunu müstehcenlik maddesi gereği cinsellik bölümüne açmanız.
Emzirme döneminde fazlaca bir anaç hissediş te olabiliyorGidip tahlil mi yaptirsam bendehamilelikten once iyiydik. Yine gel git yasiyodum ama bu donemdeki kadar degil
Aynen seni anladığım için özellikle cevap verme gereği duydum canım sen de çözersen haber ver:) bekarken krital orgazm oluyodum hani yine oluyodum ama evlenince o da olmuyo eşimin morali bozuluyo yazık adam kan ter içinde kalıyo ben orgazm olmayınca kendisi zevk alamıyo iyice üzücü bi hal alıyo cinsellik bizim içinHah işte bu konuda tam tamına aynı durumdayız. Bende sadece o pozisyonda orgazm olabiliyorumolayı çözsen bana da söylersin
Yaaaa keramet 35 de mi diyorsun ?35 ine gel oyle konusalim derim : )
Onu ben de duymuştum 35 te tam bir kadın oluyorsun diye ama ne kadsr gerçek bilemem tabiYaaaa keramet 35 de mi diyorsun ?
Evet bence de ve sanırm bu ten uyumunun bir çözümüde yok olmuyorsa olmuyor. Bir yöntemi olup Sonradan artan birşey değil dimibence ten uyumu az
Benim icin hersey bambaska oldu 35 ten sonra: ) daha kadin hissediyosun kendini benceYaaaa keramet 35 de mi diyorsun ?
Bana da kopyala judy_k benimde ihtiyaçım var maleseffÖzele yazıyorum izninle
Ama 35 ten oncede en doruktayim saniyordum ben: ) ha belki 40-45 o zamanda baska olursa bilemem: )Umarım daha önce hissederiz 35 e daha 8 yıl var ohooo
Bu durum sizin o anki modunuzla alakali olabilir,yetistirilme tarzı ile alakalı olabilir,birbirinize aliskin olmanızla alakalı olabilir onu acik bir olay.Evlilikte 6.yılı bitirdik. 2 cocugumuz var. 26 -29 yaşlarimiz. Yani sorunum yetistirilis tarzi mi bilmiyorum ama ben bu sorunu aşamadım.
Bazen iyi olan cinsel hayatimiz cogu zaman benim icin olsun bitsin modunda. Aksine eşim istekli bir insan. Eşimi cok seviyorum. Severekte evlendik.
Yahu bir de kendimi cok iyi olurum bu konuda diye bekliyordum yani bekarken öyle dusunuyordum.
Kendi kendimi sorguluyorum eşim cekici gelmiyor mu acaba diyorum. Buna cekimser cevap veriyorum sankiAma eşimi begeniyorum. Bence yakısıkli gülüsunu vs cok begenirim yani icimde bi sogukluk yok o benim canım kanim gibi.
Esim kendi isini bitirip kıcını dönmez benim bu sıkintımida biliyor. Ben genel olarak kuruyorum.
Adam garibim ugrasıyo ben ıslansam beni tam anlamiyla rahatladi zannediyor ama yok. Rahatlamam icin cakır keyif falan olmam lazım.
Cok dagınık anlattim ama illallahta ettim ya saglıkli gencecik insanlarız.
Ay bazen netflx dizilerinde pek guzel sahneler oluyor ulan bi ben böyle olamadım diyorum
Cok dertliyim bu konuda. Napsam nerelere gitsem kendimi daglara taslara mi vursam oyyhh.
Önceden yasaktı ne zaman değişti kiHanımlar,
Pro olan, pro olmayan herkes cinsellik bölümüne konu açabiliyor, yorum yazabiliyor, sizden ricam cinsel içerikli sorunlarınızı internet ortamında yapılan yayınların düzenlemesi kanunu müstehcenlik maddesi gereği cinsellik bölümüne açmanız.
Yaşla alaka olabilir ama olay partnerlerin uyumuyla aşılıyor.35 yaş daha ne ki hele 50 yi devirelim35 ine gel oyle konusalim derim : )
Sence’ye bence +1 ekliyorum tontrim.Yok oyle birsey: ) kadinlarin cogu bu yaslarda bocaliyo bence. Gercekten 30-35 ten sonra daha bilincli yasiyorsun. Bu bence tabii:))
Birkaç ay oldu ama genel bir duyuru yapılmış mıydı hatırlamıyorum.Önceden yasaktı ne zaman değişti ki
Bana gelmedi galiba yada hatırlamıyorum tesekkur ederim çokBirkaç ay oldu ama genel bir duyuru yapılmış mıydı hatırlamıyorum.
Aynen seni anladığım için özellikle cevap verme gereği duydum canım sen de çözersen haber ver:) bekarken krital orgazm oluyodum hani yine oluyodum ama evlenince o da olmuyo eşimin morali bozuluyo yazık adam kan ter içinde kalıyo ben orgazm olmayınca kendisi zevk alamıyo iyice üzücü bi hal alıyo cinsellik bizim için
Aynen ya yansın dünya umrumda degil diyorum o anHayatın en büyük zevlerinden biri ve bedava neden kimse kıymet bilmiyor
Bana da kopyala judy_k benimde ihtiyaçım var maleseff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?