Sex sevmemek.

Ben zaten ne zaman bosalma endeksli yapmadim oluruna biraktim asil zevk almayi ogrendim. Insanda konsantrasyonu bile bozabiliyo..

Bosalma gelecek zaten sen zevke odaklandiginda: )
Bide ben netten arastırmıstım kadınlar orgazm olmayı bılmıyorlarmıs aslında erkek olması sart degil bosalmak icin orgazm oldukca vucut çalışıyor kasları orgazm alıstırman gerekiyor o zaman daha zevkli olur tabı ıstekte olur

Daha once bi yerde yazmistim ben.. bu is biraz yemek yemek gibi.. yaptikca yapasin yapmadikcada yapmayasin geliyor istah gidiyor. Ayrica kendi kendine orgazm daha kolay.. erkekler burdada isimizi zorlastiriyolar: )) ama uzadikca dahada zevkli hale gelmesi lazim( abarti uzamadigi surece)

Bence hormonlariniza bi baktirin. Benki normsl adet olmuyorum. Ilaclarla oluyorum. Suan 8 aylik hamileyim ve riskli diye 8 aydir iliski yok duvarlara tirmanacagim neredeyse.

Ayy ya bunlari yapiyoruz tabularim yok ama iki cocukla her zamanda bunu yapamiyoruz :) her sevismede alkol alirsam alkolik olmam lazim

Birlikte olduktan sonra esiniz sizi eliyle bosaltabilir..

Biz bu konulari cok konustuk cok masaya yatirdik. Yani cekinmeden kim ne istiyo konusuyoruz. Ya ama ben ıslanamiyorum. Genelde kuruyum canim yaniyo.
Ayyy bende eşimi seviyorum ama çok zor orgazm denilen olayı yaşıyorum 1 buçuk yılda saysan 6,7 odaklariniyorum olmuyor eşim çabalıyor beni bekliyor ama oda tutamıyor artık kendini cunku yarim saati geciyo vede bendede çok aşırı ıslaklık oluyor bunla alakalı olabilirmi acaba varmi istek arttırıcı birşeyler

Iyi de tontriko ben bosalip rahatlamadiktan sora ne anlami var ?
Rahatlamak? Hmmm ben oyle bakmiyorum bu olaya anlattim ya.. mesela 1 kez olduk orgazm diyelim. 2. Ye biseyler yapiyosak orgazm olmak cok onemli degil benim icin.. cunku sevdigimle her an guzel illa orgazm sart degil. Biliyorum ortalama bir Turk kadini boyle dusunmuyor:)) ortalamaya girmiyo olabilirim:))

Doktora gidin bende orgazm olamiyorum bu arada 29 yasindaki bi erkegin 2 cocugu olmasi cok garip :)

Ya ayni gun icersin de 3 kere bosalayim demiyorumki. Ama bu durum 1 aya sarkiyosa bende barut gibi oluyorum. Ben zaten bi rahatladiktan sonra oynasalim opuselim kokusalim orasin da degilim. Ama hergun de bosalmadan nereye kadar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…