- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi Deve tabani
-
Cogu oyleymis ama:))) bakma herkesin hava attigina.. ben demiyorum arastirmalar bu yondeBu çok korkunç bir olay ya... 3 5 dakika dan ibaret olanlar var Bilemiyorum sağlıklı bir seks en az 20 25 dakika en az.
Ben zaten ne zaman bosalma endeksli yapmadim oluruna biraktim asil zevk almayi ogrendim. Insanda konsantrasyonu bile bozabiliyo..Elbette bu sizin düşünceniz herkes yaşadığı tecrübelerden veya aldığı zevklere istinaden ortaya karışık konuşuyor. Ama bana göre seks esnası ne kadar zevkliyse boşalma anı patlama noktası suyun kaynanası gibi düşünün. Belli derecede kaynama noktası.
:)))) bosalmadan zevkıne bakacaksınCogu oyleymis ama:))) bakma herkesin hava attigina.. ben demiyorum arastirmalar bu yonde
Bosalma gelecek zaten sen zevke odaklandiginda: ):)))) bosalmadan zevkıne bakacaksın
Bide ben netten arastırmıstım kadınlar orgazm olmayı bılmıyorlarmıs aslında erkek olması sart degil bosalmak icin orgazm oldukca vucut çalışıyor kasları orgazm alıstırman gerekiyor o zaman daha zevkli olur tabı ıstekte olurBosalma gelecek zaten sen zevke odaklandiginda: )
Daha once bi yerde yazmistim ben.. bu is biraz yemek yemek gibi.. yaptikca yapasin yapmadikcada yapmayasin geliyor istah gidiyor. Ayrica kendi kendine orgazm daha kolay.. erkekler burdada isimizi zorlastiriyolar: )) ama uzadikca dahada zevkli hale gelmesi lazim( abarti uzamadigi surece)Bide ben netten arastırmıstım kadınlar orgazm olmayı bılmıyorlarmıs aslında erkek olması sart degil bosalmak icin orgazm oldukca vucut çalışıyor kasları orgazm alıstırman gerekiyor o zaman daha zevkli olur tabı ıstekte olur
Hayatın en büyük zevlerinden biri ve bedava neden kimse kıymet bilmiyor
Evet. Ama her zaman olmuyorum yani 10 birliktelikten 2sinde bosalabiliyorum. O hazzı bildigim icin de diger turlu cok tatsoz tuzsuz.Orgazm oluyor musunuz ?
Ayy ya bunlari yapiyoruz tabularim yok ama iki cocukla her zamanda bunu yapamiyoruz :) her sevismede alkol alirsam alkolik olmam lazimHahahaha buna çok güldüm sen de bendensin. Bende çok severim vur patlasın çal oynasın
Konu sahibi mesela şey dikkatimi çekti eşimin normal kokusu rahatsız etmez diyorsun ama hiç parfümsüz içine çekip off şahane kokuyorsun bayılıyorum sana diye söylemek geldimi içinden?
Yada seks yaparken sevdiğin yerlerine odaklan kolları bacakları bakışları çıkardığı sesleri teni nefesi VS vs
Konstre bozukluğu ve boşalamıyorsun bundan dolayı istemiyorsun boşalacaksın zevk alacaksın ki isteyesin.
Arada bir 2 kadehlik sofra hazırlasan şarkılar açsan yada videolar yani tabuların yoksa oturt adamı koltuğa çık üstüne
Birlikte olduktan sonra esiniz sizi eliyle bosaltabilir..Aynen seni anladığım için özellikle cevap verme gereği duydum canım sen de çözersen haber ver:) bekarken krital orgazm oluyodum hani yine oluyodum ama evlenince o da olmuyo eşimin morali bozuluyo yazık adam kan ter içinde kalıyo ben orgazm olmayınca kendisi zevk alamıyo iyice üzücü bi hal alıyo cinsellik bizim için
Bu ıkı kere bosaldıgınız da ne oldugunu duşunun bır sekılde zevk aldığınız nokta vardır onu bulursanız devamı gelirEvet. Ama her zaman olmuyorum yani 10 birliktelikten 2sinde bosalabiliyorum. O hazzı bildigim icin de diger turlu cok tatsoz tuzsuz.
Ayyy bende eşimi seviyorum ama çok zor orgazm denilen olayı yaşıyorum 1 buçuk yılda saysan 6,7 odaklariniyorum olmuyor eşim çabalıyor beni bekliyor ama oda tutamıyor artık kendini cunku yarim saati geciyo vede bendede çok aşırı ıslaklık oluyor bunla alakalı olabilirmi acaba varmi istek arttırıcı birşeylerBiz bu konulari cok konustuk cok masaya yatirdik. Yani cekinmeden kim ne istiyo konusuyoruz. Ya ama ben ıslanamiyorum. Genelde kuruyum canim yaniyo.
AynenRegl gununden 1 gun oncesini bile anliyorum ben mesela: ) cogu kadinda oyleymis durum
Iyi de tontriko ben bosalip rahatlamadiktan sora ne anlami var ?Ay bide bizim insanimiz niye bosalmaya bu kadar takiyo anlamis degilim. Wuuuu 3 oldu 4 oldu. Bu yasadigin cinselligin kalitesini gostermezki. Bosalma odakli olmayacaksin bence isin sirri bu birazda
Rahatlamak? Hmmm ben oyle bakmiyorum bu olaya anlattim ya.. mesela 1 kez olduk orgazm diyelim. 2. Ye biseyler yapiyosak orgazm olmak cok onemli degil benim icin.. cunku sevdigimle her an guzel illa orgazm sart degil. Biliyorum ortalama bir Turk kadini boyle dusunmuyor:)) ortalamaya girmiyo olabilirim:))Iyi de tontriko ben bosalip rahatlamadiktan sora ne anlami var ?
Evet bende bunu talep ediyorum. Karsilikli hos göru icinde gayette iyi oluyo.Birlikte olduktan sonra esiniz sizi eliyle bosaltabilir..
Ya ayni gun icersin de 3 kere bosalayim demiyorumki. Ama bu durum 1 aya sarkiyosa bende barut gibi oluyorum. Ben zaten bi rahatladiktan sonra oynasalim opuselim kokusalim orasin da degilim. Ama hergun de bosalmadan nereye kadar ?Rahatlamak? Hmmm ben oyle bakmiyorum bu olaya anlattim ya.. mesela 1 kez olduk orgazm diyelim. 2. Ye biseyler yapiyosak orgazm olmak cok onemli degil benim icin.. cunku sevdigimle her an guzel illa orgazm sart degil. Biliyorum ortalama bir Turk kadini boyle dusunmuyor:)) ortalamaya girmiyo olabilirim:))
Ne konuda garipDoktora gidin bende orgazm olamiyorum bu arada 29 yasindaki bi erkegin 2 cocugu olmasi cok garip :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?