Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bişey gelmeyecek ama sen yine de beklemede kal.Yeminle sorum olmasa yazmazdım ama var..Daha sonra ne gelecek çok merak ediyorum![]()
Erkek hormonunuz mu yüksek ?Erkek hormonlu kadın sexe daha mı isteklidir?
EvetErkek hormonunuz mu yüksek ?
Hmm
Demekki sen erkek görünümlü kadinsinmisn . hayde Mahmut abi seni yandan yana kadınlar kulübünden alalım naş. Yürü anca gidersin .Erkek hormonlu kadın sexe daha mı isteklidir?
Dm yazamıyorum size?Erkek hormonu yüksekse cinsel istek fazla olmayabilir. Kıllanma kilo artışı vs sorunlar varsa hatta soğuyabiliyor bile kadın. Geçmiş olsun tedavisi var diye biliyorum, gecikmeyin![]()
Demekki sen erkek görünümlü kadinsinmisn . hayde Mahmut abi seni yandan yana kadınlar kulübünden alalım naş. Yürü anca gidersin .![]()
Tüylenme oluyor evet ama cinsel anlamda isteksizlik olsa banada olurdu yürüyen sperm olmazdım meselaErkek hormonu yüksekse cinsel istek fazla olmayabilir. Kıllanma kilo artışı vs sorunlar varsa hatta soğuyabiliyor bile kadın. Geçmiş olsun tedavisi var diye biliyorum, gecikmeyin![]()
Şaka gibisin erkek olduğun her halinle belli piskopatmis dikkat etde seni kafaya takmim piskopatin alasini görürsünPsikopatlarla uğraşmıyorum.
Canımsın geçmiş olsunNe alakası varya benimde bir iki hormonum yüksek çıktı prolaktin süt hormonum yüksek mesela bu benim bebek emzirdiğim anlamına gelir ozaman sizin düşüncenize göre, aynı zamanda diğer hormonlarımdada dengesizlik var ama tüylenme vs yapıyor yani cinsel istek artışı olmaz beynimizi yakmağamı geldün
Tüylenme oluyor evet ama cinsel anlamda isteksizlik olsa banada olurdu yürüyen sperm olmazdım mesela
Konu sahibi hastaneye git doktorun gerekli ilaçları verir hormonların dengelenir olur biter
UğraşmıyorumŞaka gibisin erkek olduğun her halinle belli piskopatmis dikkat etde seni kafaya takmim piskopatin alasini görürsün![]()
Hehhe Mahmut abiiiUğraşmıyorum
Sex diye başlık açmış bir hanım düşünemiyorum zatenŞaka gibisin erkek olduğun her halinle belli piskopatmis dikkat etde seni kafaya takmim piskopatin alasini görürsün![]()
Bencede Mahmut abinin okuma yazması yok galiba köyden dün gelmiş galibaSex diye başlık açmış bir hanım düşünemiyorum zaten
İnanın öyle bir derdim yok, doktorlara gittim ama yeminle ilgilenmediler.Bilenler insanice cevaplıyor Allah razı olsunNe alakası varya benimde bir iki hormonum yüksek çıktı prolaktin süt hormonum yüksek mesela bu benim bebek emzirdiğim anlamına gelir ozaman sizin düşüncenize göre, aynı zamanda diğer hormonlarımdada dengesizlik var ama tüylenme vs yapıyor yani cinsel istek artışı olmaz beynimizi yakmağamı geldün
Tüylenme oluyor evet ama cinsel anlamda isteksizlik olsa banada olurdu yürüyen sperm olmazdım mesela
Konu sahibi hastaneye git doktorun gerekli ilaçları verir hormonların dengelenir olur biter