- 22 Ekim 2013
- 817
- 228
- 83
- 35
- Konu Sahibi KedicikMiyavv
-
tabi o kısımda var estetik açıdan rahatsız olur insanŞuan sirf bu uç meselesinden dolayı tek göğüsle emziriyorum. Ucu olmynca zorlandım çok. Ilerde duzelir ama inanıyorum. Benimde bi tanesi ice dönük. Bebeğim onu emdiginde çıkıyo. Sonra tekrar eski haline.eskisinden iyi ama. Tabi görsel olarak insan rahatsız oluyo.hele eşine karşı filn.
Bunu ilk duydum teşekkür ederim ilgilenicem.off kadın olmak ne zor şeytabi o kısımda var estetik açıdan rahatsız olur insan
o aletten kullansanıza
90 lira civarı gerci pahalı biraz
eczanelerde satılıyor avent niplet göğüs ucu cıkarıcı
bebişe hem size cok zor oluyorsa alınabilir bence
bence şimdi arastırınca gördüm emziren kadınlar için zaten özellikleBunu ilk duydum teşekkür ederim ilgilenicem.off kadın olmak ne zor şey
evet öyleBenim ikisi birden içerde emzirmek cok zor gerçekten
hehe herkesin derdi kendine işte:))Kendi kendine düzelmez diye biliyorum. Egzersizleri falan var. Bi arkadaşımda da vardı bu problem. Hamileyken egzersiz yapıyordu. Nasıl olduğu konusunda bi fikrim yok.
Ben de tam tersi durumdayım. Destekli sütyenden bile belli olabiliyorlar. Benim bebe boğulacak muhtemelen emerken.
gün geçmesin ki KK de yeni birşey daha ögrenmeyim, ilk defa duyuyorum böyle bir durum olduğunu , ilginç geldi
Çok enteresanmış canım .
Bende bi rüzgar filan oldu mu tepki veriyor ama , sende odamı yok ?
Valla yeni duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?