• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şey :/

KedicikMiyavv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
817
228
83
35
merhaba
uzun zamandır buna takıyorum aslında

hatta gecen yıl göğsümde bi kitle hissedip doktora gitmiştim
kontrol ederken kendi kendine alla alla ucu niye yokmuş dedi doktor :KK22:
çok korkmuştum sonra internette baktım da böyle olan varmış
göğüs uçlarım içe dönük o_O yok gibi yani
sütyensiz atlet giyebiliyorum mesela ucu belli olmuyor

19 yasındayım düzelir mi acaba zamanla o_O
ilerde sorun oluyormuş sanırm bebiş olunca falan :KK46: emzirme açısından

şimdi baktımda göğüs ucu cıkarıcı bi alet varmıs vakumlu bişeyo_O

edit: yazarken baktım basit bir estetik ameliyatla da oluyormuş

kendi halinde düzelir mi yoksa ben baska seyle düzeltebilir miyim bunlara gerek kalmadan :KK14:

Şuan sirf bu uç meselesinden dolayı tek göğüsle emziriyorum. Ucu olmynca zorlandım çok. Ilerde duzelir ama inanıyorum. Benimde bi tanesi ice dönük. Bebeğim onu emdiginde çıkıyo. Sonra tekrar eski haline.eskisinden iyi ama. Tabi görsel olarak insan rahatsız oluyo.hele eşine karşı filn.

Şuan sirf bu uç meselesinden dolayı tek göğüsle emziriyorum. Ucu olmynca zorlandım çok. Ilerde duzelir ama inanıyorum. Benimde bi tanesi ice dönük. Bebeğim onu emdiginde çıkıyo. Sonra tekrar eski haline.eskisinden iyi ama. Tabi görsel olarak insan rahatsız oluyo.hele eşine karşı filn.
tabi o kısımda var estetik açıdan rahatsız olur insan
o aletten kullansanıza
90 lira civarı gerci pahalı biraz
eczanelerde satılıyor avent niplet göğüs ucu cıkarıcı
bebişe hem size cok zor oluyorsa alınabilir bence

tabi o kısımda var estetik açıdan rahatsız olur insan
o aletten kullansanıza
90 lira civarı gerci pahalı biraz
eczanelerde satılıyor avent niplet göğüs ucu cıkarıcı
bebişe hem size cok zor oluyorsa alınabilir bence
Bunu ilk duydum teşekkür ederim ilgilenicem.off kadın olmak ne zor şey

Kendi kendine düzelmez diye biliyorum. Egzersizleri falan var. Bi arkadaşımda da vardı bu problem. Hamileyken egzersiz yapıyordu. Nasıl olduğu konusunda bi fikrim yok.

Ben de tam tersi durumdayım. Destekli sütyenden bile belli olabiliyorlar. Benim bebe boğulacak muhtemelen emerken.

gün geçmesin ki KK de yeni birşey daha ögrenmeyim, ilk defa duyuyorum böyle bir durum olduğunu , ilginç geldi :KK64:

Benim ikisi birden içerde emzirmek cok zor gerçekten
evet öyle
o dediğim aleti kullanmanızı tavsiye ederim

Kendi kendine düzelmez diye biliyorum. Egzersizleri falan var. Bi arkadaşımda da vardı bu problem. Hamileyken egzersiz yapıyordu. Nasıl olduğu konusunda bi fikrim yok.

Ben de tam tersi durumdayım. Destekli sütyenden bile belli olabiliyorlar. Benim bebe boğulacak muhtemelen emerken.
hehe herkesin derdi kendine işte:))

gün geçmesin ki KK de yeni birşey daha ögrenmeyim, ilk defa duyuyorum böyle bir durum olduğunu , ilginç geldi :KK64:
:KK45::KK45:

Çok enteresanmış canım .
Bende bi rüzgar filan oldu mu tepki veriyor ama , sende odamı yok ?
Valla yeni duydum

Benim de öyleydi birkaç sene öncesine kadar ikisi de içe dönüktü son birkaç aydır baktım da yavaş yavaş çıkmışlar dışarı arada sırada tam olmasa da birazcık içe dönüyorlar ama artık dışarda uçları. Yaşım 23 bu arada. Bu sorunu yaşayan birçok insan var şuan da da zaten vücudumuz gelişim çağını yeni tamamlıyor onun da etkisi var yaşın ilerledikçe düzelir diye umuyorum. Düzelmezse de bebeğini emzirirken kullanabileceğin bir vakum aleti vardı araştırmıştım işe yarıyormuş o. emzirirken onu kullanmayı denersin bir de.

Niplette'i ben de araştırmıştım, memnun olmayan duymadım hiç.. Fiyatı pahalı gelmezse bi kullanın bence.. Ameliyat en son çare olsun..

Vücudumuzu tanıyalım vol.bilmem kaç :) ilk defa böyle birşey duydum ama düzelir bence , inşallah yani :)

Ben de zamaninda arastirmistim, konu sahibi yine aklima getirdin sagol. Evli degilim, bebege de daha 5-6 sene var diye dusunuyorum ama simdiden kullanmak istiyorum ben de. Meme uclarim bir degisik benim, bir var bir yoklar:KK45: Ama olduklari zaman da cok ufak oluyorlar zaten. Hem sadece cocuk icin de degil, daha estetik olsun diye kullanacagim :KK22:

Back
X