• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SEYAHAT ENGELİ LÜTFEN YARDIM !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevgili Kazen Kazen Mune Mune lütfen bu üyeye bi şey söyleyin. Böylelerini gördükçe çıldırıyorum yaa. 1 buçuk yıldır yerimden kıpırdamıyorum! Korona olmadık ama karantina hayatı yaşıyoruz! KIMSENIN GÜNAHINA GİRMEYELİM Dİ-YE! BUNLAR BU HAKKI NERDEN BULUYO YAA BEN Mİ APTALIM.

Öğrenmıyorum törpülemeyi. Çünkü bu hayatta korkularım bedavadan oluşmadı hanımefendi. Göremeden gömdüğümüz sevdiklerinmiz oldu ve ben artık bunu yaşamak ıstemıyorum
Sizin gibiler sayesinde biz sevdiklerimizi görmeden gömüyoruz artık. Yaşadıklarınızı bize de yaşattığınız için teşekkürler.

İnanın hiçbir tepki umrumda değil çünkü burdaki insanların çoğu hayatı boyunca zevk ve hayat enerjısıne sahıp olamamış ve sadece olumsuzluk gören insanlar gözümde başka bi s sorum yok :)
Burdaki insanların çoğu böyle ise neden fikirlerini soruyorsunuz o zaman?
Toplumumuzda usulsüzlük, görevi/izni/yetkiyi kötüye kullanma, her şeyi kılıfına uydurma çok yaygın evet. O kadar yaygın ki o kadar normalleştirmiş içselleştirmişiz ki açık açık bahsini etmekte, nasıl hallederim diye fikir sormakta beis görmüyoruz..Kurallara dört dörtlük uymak ne yazık ki enayilik, zeka yoksunluğu olarak bile görülebiliyor.. Çünkü gerçekten zeka fışkıran bir milletiz, zekanın tanımını da uyanıklık, gözü açıklık ve kurnazlık olarak görüyoruz.
Tabi ki sevgilinizi askere gitmeden görmek istemeninizi anlıyorum, ama yapmaya niyetlendiğiniz şeyi bu kadar normalleştirmeseniz mi? Sizi uyaranlara da bu kadar çemkirmeseniz mi? Sonunda da hakaret etmeseniz mi? İnsanlar size olması gerekeni söyledi diye zevk ve hayat enerjisine sahip olmadıklarını iddia ediyorsunuz, ben alakayı kuramıyorum, kendimi savunacağım diye bu kadar da saçmalanmaz ki..

Öğrenmıyorum törpülemeyi. Çünkü bu hayatta korkularım bedavadan oluşmadı hanımefendi. Göremeden gömdüğümüz sevdiklerinmiz oldu ve ben artık bunu yaşamak ıstemıyorum
senin yuzunden baska insanlar sevdiklerini gomerse ne olacak?

kimsenin umrunda olan senin nisanlin degil o da senin gibiyse zerre kadar umrumda degil. SEN O OTOBUSE BINIP 50 KISIYLE GIDIP SONRA GERI YASADIGIN YERE GELINCE BASKASINA BULASTIRIRSAN BUNUN HESABINI NASIL VERECEKSIN?

sen nisanlin gitmeden opus aaa askim askerde beni unutma de diye baska insanlarin sevdikleri olurse ne yapacaksin????????

Ya ne zevkınden bahsedılıyor burda bi deli taşı atıyor herkes arkasından atlıyor asıl siz vicdan yoksunuz bıraz oturup dusunun ıkı satırlık yazıyla nelerı eleştrip laf yapıyorum dıye

İnanın hiçbir tepki umrumda değil çünkü burdaki insanların çoğu hayatı boyunca zevk ve hayat enerjısıne sahıp olamamış ve sadece olumsuzluk gören insanlar gözümde başka bi s sorum yok :)

Kendin yazmışsın.
Sen zevkliymişsin biz zevksizmişiz hatta.
Ben vicdan yoksunu muyum?
Annem 15 dakika mesafede oturuyor 3 aydır görmüyorum.
İş ev, ev iş arasında gidip geliyor hayatım.

Sizin gibi zevkten, neşeden şehir şehir gezmeye çalışmıyorum.

Kendi canını tehlikeye atmasında benim için hiç sorun yok. Ama kendi canıyla kalmıyor işte...

Böyle diye diye işte çığ gibi büyüdü.
Böyle diyenler de hep yakalandı.
Dilerim olmaz tabi ama çember çok daraldı Kudra.

Hala böyle nasıl gezebiliyorlar aklım almıyor.

Ben yasakları takmıyorsam neden aylardır aılemı ve nısanlımı gormeye gıtmedı hemde seyahat engelı yokken. AMA SUAN ASKERE GIDIYOR VE BENIM BAZI KORKULARIMDAN DOLAYI ONUN YANINA GITMEM GEREKIYOR. konu bu.. :)

vaka sayisinin 40 bin olduğundan ve mutosyonlu virusun daha agir oldugundan haberiniz var mı? su an daha onceki yasanan piklerin kat kat daha fazlası yasaniyor. herkes kendine gore haklı sebepler bulabilir is yerine usulsuz belgeler hazırlatıp anasini babasıni nisanlısını gormek icin.

Boyle bir fikriniz varsa bile insan bu kadar kisinin icinde soylemeye cekinir. bir de usulsuz belge hazirlatmayi dusunuyorsunuz is yerinize. baska sozum yok.

Bende bu konuyu anlamadim. Gümrük çalisanisin. Yani bu belgeleri en iyi sen anlaman gerekmezmi? Belgenin daha is seyhatlari için oldugunu bile bilmiyorsun. Günlük hayatinda is yerinde kurallar uygulansin diye ograsiyorsun, sonra özel hayatinda pandeminin en önemli noktasinda delmeye çalis. Anlayamiyorum.

Ha bozulan psikoloji diyorsan, ister gidip hidistan fotograflarina bak. Millet anne babasini görmeden yakiyor. Millet yanliz basina ölüyor. Ki bu sadece hindistana ait degil, tüm dünyada böyle. Biraz olgun ol ve olmuyorsa olmuyor de.

Arkadaşım bak, belli ki kötü bir psikolojiye girmişsin anlıyorum. Ama hepimiz her birimiz 1 senedir bununla uğraşıyoruz zaten. Sadece sen değil. Hepimizin bir takım korkuları var. Herkes zor durumda. Hiçbirimiz istemedik bu virüsü. Bak ben doğum yapacağım yarın öbür gün, kimse gelemeyecek ama ben bunun için kimseyi suçlayamam. Korkularım var diyerek saldıramam sağa sola. Elimizde olan bir şey değil çünkü. Şimdi sen diyorsun ya korkularım var ondan gitmem gerek, aynı şekilde başka korkuları sebebiyle böyle hareket halinde olan insanlara büyük öfke duyuyor insanlar. Kimisi diyor bunlar yüzünden benim annem babam öldü, kimisi cenazemi alamadım diyor, kimisi düğünümü yapamadım, kimisi okuluma gidemedim diyor. Herkes dertli, herkesin bahanesi var. O yüzden sana sinirlenenlere de kızma. Sen nasıl kongrelere kızıyorsan benzer şekilde tepki alman da çok normal. Onlar bizi düşünmedi bana ne diyemezsin. Onlar hiçbir zaman bizi düşünmedi zaten. Biz kendimizi düşüneceğiz, başka çaresi yok.

Nerden bılıyorsunuz ödemediğimi ? Nerden bılıyorsunuz yasaskları hıc ama hıc takmadıgımı ? Ben burda bırıne yazdım suan da bu yasağı takmayıp gıtmek ıstemektekı tek sebebım onun askere gıdıyor olması ve benım bazı korkularım olması
Bizim de var bazı korkularımız hatta her canlının korktuğu bir şey var ...ölüm korkusu.
Yalancı dolandırıcı islerinize bunca insanın can vebalini bulastiramaz hiç kimse. Sizin zihniyet 1 değil ki yüzlerce var aynı sizin gibi...zevkim de zevkim ayy gitti uçtu kuşum eskerim. Bu ne ya.

Arkadaşım bak, belli ki kötü bir psikolojiye girmişsin anlıyorum. Ama hepimiz her birimiz 1 senedir bununla uğraşıyoruz zaten. Sadece sen değil. Hepimizin bir takım korkuları var. Herkes zor durumda. Hiçbirimiz istemedik bu virüsü. Bak ben doğum yapacağım yarın öbür gün, kimse gelemeyecek ama ben bunun için kimseyi suçlayamam. Korkularım var diyerek saldıramam sağa sola. Elimizde olan bir şey değil çünkü. Şimdi sen diyorsun ya korkularım var ondan gitmem gerek, aynı şekilde başka korkuları sebebiyle böyle hareket halinde olan insanlara büyük öfke duyuyor insanlar. Kimisi diyor bunlar yüzünden benim annem babam öldü, kimisi cenazemi alamadım diyor, kimisi düğünümü yapamadım, kimisi okuluma gidemedim diyor. Herkes dertli, herkesin bahanesi var. O yüzden sana sinirlenenlere de kızma. Sen nasıl kongrelere kızıyorsan benzer şekilde tepki alman da çok normal. Onlar bizi düşünmedi bana ne diyemezsin. Onlar hiçbir zaman bizi düşünmedi zaten. Biz kendimizi düşüneceğiz, başka çaresi yok.
Keşke herkes bu şekilde yazılar yazsa. Keşke herkes derdini düzgünce misilleme yapmadan söylese. Ben her seye saygı duyar kendımı açıklarım hatta belkı yanlış düşünüyorumdur yanlışımdan dönerim herşeyin ötesinde belkı hep beraber korkumu yenerız ve gıtmek zorunda hıssetmem. Ama bunun yerıne bana saldırılınca gerçek anlamda sınırlenıyorum. Çünkü burdakı ınsanlar sadece saldırmak ıcın bu sıteye gırmış gıbı

Baydınız ama ha. Sizin gibiler yüzünden hastalık bitmiyor.
Şimdi farketmeden nişanlına hastalık bulaştırsan bir sürü askeri tehlikeye atmış olacaksın. Mantığınız neden bu kadar devre dışı?

Keşke herkes bu şekilde yazılar yazsa. Keşke herkes derdini düzgünce misilleme yapmadan söylese. Ben her seye saygı duyar kendımı açıklarım hatta belkı yanlış düşünüyorumdur yanlışımdan dönerim herşeyin ötesinde belkı hep beraber korkumu yenerız ve gıtmek zorunda hıssetmem. Ama bunun yerıne bana saldırılınca gerçek anlamda sınırlenıyorum. Çünkü burdakı ınsanlar sadece saldırmak ıcın bu sıteye gırmış gıbı
Kusura bakma hayatta kalma gibi bazı korkularımızdan dolayı aa canım olur mu öyle minnoşluğunda kalamıyoruz

Baydınız ama ha. Sizin gibiler yüzünden hastalık bitmiyor.
Şimdi farketmeden nişanlına hastalık bulaştırsan bir sürü askeri tehlikeye atmış olacaksın. Mantığınız neden bu kadar devre dışı?
Çünkü hormonlar :KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X