- 28 Eylül 2018
- 2.012
- 5.617
- 158
- Konu Sahibi Pafulimoon
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin gibiler sayesinde biz sevdiklerimizi görmeden gömüyoruz artık. Yaşadıklarınızı bize de yaşattığınız için teşekkürler.Öğrenmıyorum törpülemeyi. Çünkü bu hayatta korkularım bedavadan oluşmadı hanımefendi. Göremeden gömdüğümüz sevdiklerinmiz oldu ve ben artık bunu yaşamak ıstemıyorum
Burdaki insanların çoğu böyle ise neden fikirlerini soruyorsunuz o zaman?İnanın hiçbir tepki umrumda değil çünkü burdaki insanların çoğu hayatı boyunca zevk ve hayat enerjısıne sahıp olamamış ve sadece olumsuzluk gören insanlar gözümde başka bi s sorum yok :)
izin belgesi gerekiyor kesin bilgiMuafiyet belgesi yeterli olur izin belgesine gerek olmaz
senin yuzunden baska insanlar sevdiklerini gomerse ne olacak?Öğrenmıyorum törpülemeyi. Çünkü bu hayatta korkularım bedavadan oluşmadı hanımefendi. Göremeden gömdüğümüz sevdiklerinmiz oldu ve ben artık bunu yaşamak ıstemıyorum
Ya ne zevkınden bahsedılıyor burda bi deli taşı atıyor herkes arkasından atlıyor asıl siz vicdan yoksunuz bıraz oturup dusunun ıkı satırlık yazıyla nelerı eleştrip laf yapıyorum dıye
İnanın hiçbir tepki umrumda değil çünkü burdaki insanların çoğu hayatı boyunca zevk ve hayat enerjısıne sahıp olamamış ve sadece olumsuzluk gören insanlar gözümde başka bi s sorum yok :)
Kendi canını tehlikeye atmasında benim için hiç sorun yok. Ama kendi canıyla kalmıyor işte...
Ben yasakları takmıyorsam neden aylardır aılemı ve nısanlımı gormeye gıtmedı hemde seyahat engelı yokken. AMA SUAN ASKERE GIDIYOR VE BENIM BAZI KORKULARIMDAN DOLAYI ONUN YANINA GITMEM GEREKIYOR. konu bu.. :)
Teşekkürlerizin belgesi gerekiyor kesin bilgi
Arkadaşım bak, belli ki kötü bir psikolojiye girmişsin anlıyorum. Ama hepimiz her birimiz 1 senedir bununla uğraşıyoruz zaten. Sadece sen değil. Hepimizin bir takım korkuları var. Herkes zor durumda. Hiçbirimiz istemedik bu virüsü. Bak ben doğum yapacağım yarın öbür gün, kimse gelemeyecek ama ben bunun için kimseyi suçlayamam. Korkularım var diyerek saldıramam sağa sola. Elimizde olan bir şey değil çünkü. Şimdi sen diyorsun ya korkularım var ondan gitmem gerek, aynı şekilde başka korkuları sebebiyle böyle hareket halinde olan insanlara büyük öfke duyuyor insanlar. Kimisi diyor bunlar yüzünden benim annem babam öldü, kimisi cenazemi alamadım diyor, kimisi düğünümü yapamadım, kimisi okuluma gidemedim diyor. Herkes dertli, herkesin bahanesi var. O yüzden sana sinirlenenlere de kızma. Sen nasıl kongrelere kızıyorsan benzer şekilde tepki alman da çok normal. Onlar bizi düşünmedi bana ne diyemezsin. Onlar hiçbir zaman bizi düşünmedi zaten. Biz kendimizi düşüneceğiz, başka çaresi yok.Öğrenmıyorum törpülemeyi. Çünkü bu hayatta korkularım bedavadan oluşmadı hanımefendi. Göremeden gömdüğümüz sevdiklerinmiz oldu ve ben artık bunu yaşamak ıstemıyorum
Bizim de var bazı korkularımız hatta her canlının korktuğu bir şey var ...ölüm korkusu.Nerden bılıyorsunuz ödemediğimi ? Nerden bılıyorsunuz yasaskları hıc ama hıc takmadıgımı ? Ben burda bırıne yazdım suan da bu yasağı takmayıp gıtmek ıstemektekı tek sebebım onun askere gıdıyor olması ve benım bazı korkularım olması
Keşke herkes bu şekilde yazılar yazsa. Keşke herkes derdini düzgünce misilleme yapmadan söylese. Ben her seye saygı duyar kendımı açıklarım hatta belkı yanlış düşünüyorumdur yanlışımdan dönerim herşeyin ötesinde belkı hep beraber korkumu yenerız ve gıtmek zorunda hıssetmem. Ama bunun yerıne bana saldırılınca gerçek anlamda sınırlenıyorum. Çünkü burdakı ınsanlar sadece saldırmak ıcın bu sıteye gırmış gıbıArkadaşım bak, belli ki kötü bir psikolojiye girmişsin anlıyorum. Ama hepimiz her birimiz 1 senedir bununla uğraşıyoruz zaten. Sadece sen değil. Hepimizin bir takım korkuları var. Herkes zor durumda. Hiçbirimiz istemedik bu virüsü. Bak ben doğum yapacağım yarın öbür gün, kimse gelemeyecek ama ben bunun için kimseyi suçlayamam. Korkularım var diyerek saldıramam sağa sola. Elimizde olan bir şey değil çünkü. Şimdi sen diyorsun ya korkularım var ondan gitmem gerek, aynı şekilde başka korkuları sebebiyle böyle hareket halinde olan insanlara büyük öfke duyuyor insanlar. Kimisi diyor bunlar yüzünden benim annem babam öldü, kimisi cenazemi alamadım diyor, kimisi düğünümü yapamadım, kimisi okuluma gidemedim diyor. Herkes dertli, herkesin bahanesi var. O yüzden sana sinirlenenlere de kızma. Sen nasıl kongrelere kızıyorsan benzer şekilde tepki alman da çok normal. Onlar bizi düşünmedi bana ne diyemezsin. Onlar hiçbir zaman bizi düşünmedi zaten. Biz kendimizi düşüneceğiz, başka çaresi yok.
Nasıl yapılıyorsa söyleyınde yapayım hatta mumkunse kımse durmasın bu gıbı sıtelerde hyat enerjım somuruluyorAbla üyelik iptali yapıp gider benden söylemesi![]()
Kusura bakma hayatta kalma gibi bazı korkularımızdan dolayı aa canım olur mu öyle minnoşluğunda kalamıyoruzKeşke herkes bu şekilde yazılar yazsa. Keşke herkes derdini düzgünce misilleme yapmadan söylese. Ben her seye saygı duyar kendımı açıklarım hatta belkı yanlış düşünüyorumdur yanlışımdan dönerim herşeyin ötesinde belkı hep beraber korkumu yenerız ve gıtmek zorunda hıssetmem. Ama bunun yerıne bana saldırılınca gerçek anlamda sınırlenıyorum. Çünkü burdakı ınsanlar sadece saldırmak ıcın bu sıteye gırmış gıbı
Çünkü hormonlarBaydınız ama ha. Sizin gibiler yüzünden hastalık bitmiyor.
Şimdi farketmeden nişanlına hastalık bulaştırsan bir sürü askeri tehlikeye atmış olacaksın. Mantığınız neden bu kadar devre dışı?
seks arzusuKusura bakma hayatta kalma gibi bazı korkularımızdan dolayı aa canım olur mu öyle minnoşluğunda kalamıyoruz
Çünkü hormonlar![]()