şeyda coşkun diyeti

Merhabalar bende bu diyeti uygulamak istiyorum ama sormak istediğim birkaç şey var yardımcı olabilecek birileri var mı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kimse yok mu huhu :)

Ay çok şükür :) simdi sormak istediğim karabugday yerine başka ne yenebilir ben bulamadım da

Bide sıvı detoksu gününde benim katı meyve sıkacağım yok napıcam

Ay çok şükür :) simdi sormak istediğim karabugday yerine başka ne yenebilir ben bulamadım da

karabuğday yerine kinoa kullanabilirsin ama bulman daha zor bence:) kepekli pirinçte olur ama onu bulabilirsin...katı meyve sıkacağın yoksa ne yapabilirsin bilmiyorum çünkü sıvı günü diye geçiyor yesen olmaz sanırım.kaynatıp blenderdan geçirebilirsin belki bilemedim orasını((

günaydın bende 101,6 cıktım aramızda 30 kilo fark var farkındaysan :)) benim bir ay doldu bugün ama toplasan kaçamaksız 20 günüm yoktur:) neyse acelemiz yok yavaş yavaş gidecekler inşallah. bugünde misafirim var mesela mecbur yiycem bişeyler:))))

:) anlıyorum :) olmadı sıvı gününü es geçecem :) yapacak bişey yok teşekkür ederim canım

Merhabalar bu topic nie bole sessiz ben anlamadim bu isi
Ben her sabah ve her aksam yazacagum umarim siz de katiliesiniz hareket olur ve de destek olmus oluruz birbirimize.bugun ilk gunumdu.karabugday elma detoksu yaptim.bir tek verilen caylari icmedim cunku bebegimmi emzirdigim icin kendi bitki cayim var ama onu da icmedim😝
Sizlerin diyeti nasil gidiyor hadi hareketleniiiinnnnn

Gunaydin herkeseeee
Dun karabugday elma detoksu yaptim.hic de ac kalmadim hatta aksam ve aksamin ara ogununu yemedim.sade turk kahvesi ictim aksam.dun 71.9 kg idim.bu sabah ise tam 71.0 kg im.yani 900 gram vermisim.bugun protein detoksuna basladim hadi bakalim hayirlisi...

slm canım senin için güzel bir başlangıç olmuş..benimde dün misafirim vardı yapamadım tam olarak diyetimi.bu sabah yine 102 çıktımama moralimi bozmayacağım çünkü tam uygulayamasamda 1 ayda 6 kilo verdim ben bu diyetle.tam olarak yapabilsem daha fazla verebilirdim ama kaçamaklarım çok oluyor.burdan daha çok birbirimize destek olsak bence kaçamaklarda azatırız ve yaza kadar istediğimiz kiloya ulaşırız bence..

Gunaydiiinnnn dun protein detoksu gunuydu 500 gram gitmis.bugun alkali sivi detoksu gunu normalde sabah ile ogle arasi muz yoktu oglen ile aksam arasi vardi ama ben sabah yedim ins bi sikinti olmaz bakalim...

Gunaydiiinnnn dun protein detoksu gunuydu 500 gram gitmis.bugun alkali sivi detoksu gunu normalde sabah ile ogle arasi muz yoktu oglen ile aksam arasi vardi ama ben sabah yedim ins bi sikinti olmaz bakalim...

günaydın canım o kadardan birşey olmaz.bende dün protein ananas detoksu ile 1,5 kilo vermişim yuppppi yaşasın şeyda coşkun.

Selam herkese,

Bu diyetle tanısmak isteyenler için tum detayların oldugu harika bir site var.

http://happymoodcake.blogspot.com.tr...da-coskun.html

Tum gazete listeleri var. Herbiri kesinlikle de işe yarıyor kanaatindeyim. Ama sırayla yapılmalı ve kaçamakta olmamalı. Önce detoks benzeri gidilmekte, sonra kilo verdirilip koruma ile sabitleme.

Bir de instragram hesabınız var ise ordan bizzat Seyda Coskun'un hesabını bir de diyeti basarılı bir sekilde surduren ve o da diyeti hala yapan s.yd.lojidiyeti
adlı hesaptan takipte yapabilirsiniz.

6 gündür ben de bu diyete uymaya calısıyorum. Bayagı bir yagdan gitti sanırım. :) Neden diyecek olursanız 5 gun once gordugum arkadasım bugun gordu sen ne yapıyorsun yine kilo vermişsin dedi. Pantalonlardan da anlıyorum ama soylenmesi de hosuma gitti acıkcası :) ayrıca tartıda da hemen fark gorulmekte :)

Gunaydinnnn herkese
Umarim birsuru kilolar gitmistir ve daha da gider...
Dun sivi detoksu gunumdu ama yalan yok sabah haric yapamadim ama birsry de yemedim atistirdim oylesine ve 900 gram gitmis.yani 3 gunde 2.3 kg verdim hadi bakalim ins hepimiz guzel sonuclar alirizz...

Merhaba ve hoşgeldin, ne zamandır ugrayamadım. Kusura bakmayın. Oglum diş çıkarıyo ve gecem gündüzüm karıştı. Eski kilomla 83.5 ile yarın ben de devam edicem. Hadi kolay gelsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…