Kızlar arkadaşlarınızla buluştuğunuz zaman ya da misafiriniz geldiğinde diyete devam edebiliyormusunuz eğer evetse nasıl başarıyorsunuz.ben evde yalnızken gayet iyi ama arkadaşlarla buluştuğumda gözüm dönüyor.çikolataya tatlıya dayanamıyorum.çok sıkıldım artık.yemek yedikten sonrada mutlu olmuyorum.offf ne zor şu kilo vermek.birde ben diyette iken çok halsiz ve sinirli oluyorum.eşimde bıktı artık "diyet yapmandan hiç hoşlanmıyorum" diyor.çünkü sürekli halsiz ve sinirliyim.Allah hepimize kolaylık versin.
günaydın, haftasonu diyeti tam yapamadım. Şükür ki kilo olmadım. Şuna dikkat ettim cumartesi günü kırmızı et günü yaptım. Pazar gùnü herşeyden az az yedim. Bugün kivi-yumurta günü. Hadi bana kolay gelsin
slm canım geçmiş anneler günün kutlu olsun ben bu hafta sonu hiç giremedim. cuma günü o çok istediğm 99 kiloyu görmüşken ben diyeti bozmak zorunda kalıp şuan yine 102 ye yakın çıkıyorum moralim altüst oldu(((
Bende 2 sene de 18 kilo aldim ..seyda coskun yapiyorum birakiyorum konsantre olamadim bi turluarkadaşlar merhaba. ben 7 ayda 17 kilo almıştım. üzerinde 4 ay geçti şuan sadece 5 kilo verebildim. çünkü ilaçlarla aldığım için vermekte zorlanıyorum. bu diyete başlayacağım. şuan 82 kiloyum. 65-70 kilo olsam bana yeter gözüm yükseklerde değilşimdi ben mayıs ayının 14günlük diyet listesini buldum şeyda coşkunun. acaba o 14günden sonra ne yapacağız? bilgi verirseniz hemen yarın başlayacağım. bir de şu karabuğday nedir nerden bulunur acep. bu sefer kararlıyım. hiç kıyafet almadım. eskilerimi giymek istiyorumm
Bende 2 sene de 18 kilo aldim ..seyda coskun yapiyorum birakiyorum konsantre olamadim bi turlu
Mayis ayindan sonra istersen tekrar mayisi yapabilirsin ya da eylul ve subat sayisina gecebilirsin istedigin gibi yani :) Karabugday da migrosta var duru markaydi sanirim 😊
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok teşekkür ederimmm ben eylülle başladım mayısla mı başlasaydım ki acaba? eylül mayıs şubat bu sırayla yapacaktım ama
Farketmez bence :) belli bi duzeni yok full subat sayisiyla kilo verenler de var hepsini yapip kilo verenler de :)
ayy bugün çok hevesle alışverişimi yaptım yarın başlıyorum bakalım ne olacak. bir hafta sonra tartılacağım. 1ay sonra tatile gidecem. bir ayda on kilo verir miyim acaba ki yuh artık abartmayayım
Bende yarin baslicambugun baslicaktim ziyan ettim
Valla 10 kilo veren var 40 gunde birisi 12 kilo vermis ama cok saglikli mi bilmiyorum acele kilo vermem gerektigi icin yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?