• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şeyda coşkun diyeti

mrb arkadaşlar.eylül ayında dukanda 2.yılım olacak.güçlendirme evresindeyim ama artık tavuktan dukandan böğğğ geldi.aldığım 3 kilo icin bakınıyordum burayı gördüm.3 kilo da ne var demeyin.önüne geçmezsem başını alır gider.bu diyetin güçlendirme koruma proğramı var mı?

Merhaba ve hoşgeldin, ne zamandır ugrayamadım. Kusura bakmayın. Oglum diş çıkarıyo ve gecem gündüzüm karıştı. Eski kilomla 83.5 ile yarın ben de devam edicem. Hadi kolay gelsin hepimize

Gecmis olsun evet hareketlensin topic paylasalim destek verelim birbirimize...

Herkese gunaydiiinnn
Dun cilek yulaf gunuydu 900 gram daha vermisim 4 gunde 3.2 kg verdim.bugun ananas yumurta gunuydu ama ben knun yerine kacamak yaptim donen gozumle😞ama bugun daha bir sey yemiycem kendime cok kizdim sma kizarken de yefim😮

Merhaba ve hoşgeldin, ne zamandır ugrayamadım. Kusura bakmayın. Oglum diş çıkarıyo ve gecem gündüzüm karıştı. Eski kilomla 83.5 ile yarın ben de devam edicem. Hadi kolay gelsin hepimize

geçmiş olsun canım zor dönemler diş çıkarma zamanları.eski kilonlada olsa dönmene sevindim bende yaklaşık 10 gündür hiç kilo veremiyorum kaçamaklardan dolayı.ne olursa olsun bırakmamalıyımmm..

Merhabalar dun yumurta ananas gunuydu ama dun gozum dondu ve diyet yapamadim😕dun bana +900 gram olarak dondu ne yazik ki ama bugun tam gaz wnanas yumurta gunune basladim hayitlisi bakalim...

merhabalar, dün karabugday gûnü, bugun de beyaz protein gùnûydü. Cok rahat gecti. Umarım kilolarda rahat gider. Yarın için muz ve sütüm hazır. Muz-süt gûnü yapıcam. Sabah tartıldım 82.5 :)

off kızlar kılolarım ınanılmaz rahatsız edıyor. boyum 1.60 kılom 15 gun once 64 ıdı...suan bılmıyorum
bır çoğunuza az gelebılır ama bu sımıtler benı olduruyor. hıc alısverıs yapasım bısey alasım gelmiyor...yakıştıramıyorum kendıme bıseyı.
dıyetlerde hıc bana göre değil.
napcam bılmıyorum...
spor desenız hıc yapamm özellıkle haftaıcı ımkansız. ne yapılır ne edılır akıl verın.masa bası iş....
allahım yardım et...

günaydın kızlar, dün protein günün sonucu 800 gram olarak vücudumu terk etmiş bulunmakta:) tartım 81.7 . Tabi her akşam yürüyüşe gitme çabalarım olmasa gitmez böyle. Hadi bakalım yaza girmeden üzerimizden atalım şu yükleri

kızlar merak ettiğim bişey var. Normalde muz çok kalorili ve diyetisyenlerin rejim döneminde pek tavsiye etmediği bir meyve.bugunkü menüm muz ve süt. Zayıflatmaz gibi geliyo bana. Sizce neden muz?

kızlar merak ettiğim bişey var. Normalde muz çok kalorili ve diyetisyenlerin rejim döneminde pek tavsiye etmediği bir meyve.bugunkü menüm muz ve süt. Zayıflatmaz gibi geliyo bana. Sizce neden muz?

selam,
ben de gecen ptesi bunu yaptım.
Muz ve sut halsizlik yasamadan kilo verimini saglamaktaymış. Muz içeriğindeki potasyum sayesinde diyet esnasında görülen halsizlik şikayetlerinde etkiliymiş.
ayrıca yag yakımını hızlandırıp tokluk verdiriyor.
Süt ise mumkunse yagsız olmalıymış allerjisi olanlar için laktozsuz olan daha iyimiş. Muzun da daha yesil olanı vucuttaki biriken maddelerin toksinlerin asitlerin atımı için daha iyi olmaktaymış. daha alkali bir ortam saglarmış. Mış diye konusuyorum. Bunları

http://happymoodcake.blogspot.com/p/seyda-coskun.html

bu linkten ilk liste Eylulden okuyorum. Biliyorsunuz. Hangi sıra ile gidiyorsunuz bilmiyorum ama 14 gunluk listeler var. Sıralı olarak gitmek gerekli. Surekli detoks yapılmamalı. 3 gunden fazla..

canım ben muz süt gününde 1200 vermiştim bende öyle sandım ama veriliyor:))))))))

selam,
ben de gecen ptesi bunu yaptım.
Muz ve sut halsizlik yasamadan kilo verimini saglamaktaymış. Muz içeriğindeki potasyum sayesinde diyet esnasında görülen halsizlik şikayetlerinde etkiliymiş.
ayrıca yag yakımını hızlandırıp tokluk verdiriyor.
Süt ise mumkunse yagsız olmalıymış allerjisi olanlar için laktozsuz olan daha iyimiş. Muzun da daha yesil olanı vucuttaki biriken maddelerin toksinlerin asitlerin atımı için daha iyi olmaktaymış. daha alkali bir ortam saglarmış. Mış diye konusuyorum. Bunları

http://happymoodcake.blogspot.com/p/seyda-coskun.html

bu linkten ilk liste Eylulden okuyorum. Biliyorsunuz. Hangi sıra ile gidiyorsunuz bilmiyorum ama 14 gunluk listeler var. Sıralı olarak gitmek gerekli. Surekli detoks yapılmamalı. 3 gunden fazla..

Seydaloji diye birinin yazılarını okudum. Orda haftada 3, en fazla 4 detoks günü 1 protein günü yazmış. Ben şöyle planladım kendimi haftasonu dieti uygulamak zor orda etli menüler ilk gün o da pazartesi karabugday, salı-çarşamba-perşembe detoks, cuma salata günü. 1 haftayı böyle planladım bu hafta. Bunu ben kendi dùzenimden dolayı uyguluynrum. Kimseye uygulayın diyemem. Dogrusu da senin de dedigin gibi sırasıyla yapmak. Bi de kaçamaklarımız olmasa:( iste o zaman güzel sonuçlar alırım diye düşünüyorum

Seydaloji diye birinin yazılarını okudum. Orda haftada 3, en fazla 4 detoks günü 1 protein günü yazmış. Ben şöyle planladım kendimi haftasonu dieti uygulamak zor orda etli menüler ilk gün o da pazartesi karabugday, salı-çarşamba-perşembe detoks, cuma salata günü. 1 haftayı böyle planladım bu hafta. Bunu ben kendi dùzenimden dolayı uyguluynrum. Kimseye uygulayın diyemem. Dogrusu da senin de dedigin gibi sırasıyla yapmak. Bi de kaçamaklarımız olmasa:( iste o zaman güzel sonuçlar alırım diye düşünüyorum

Evet ben de takip ediyorum onu gızel yazıları mümkün mertebe ilkin listelerden gidin her gun ne kadar da verdiğinizi yazın liste Tur'un bir sure sonra kendi listelerinizi oluşturabilirsiniz diyorlar 10 gündür yapıyorum cogu ya olmak üzere bayagı bir gitti. Ben bir de yürüme ve callanetics diye de bir egzersizle de destekliyorum. Su an hersey yolunda.

Evet ben de takip ediyorum onu gızel yazıları mümkün mertebe ilkin listelerden gidin her gun ne kadar da verdiğinizi yazın liste Tur'un bir sure sonra kendi listelerinizi oluşturabilirsiniz diyorlar 10 gündür yapıyorum cogu ya olmak üzere bayagı bir gitti. Ben bir de yürüme ve callanetics diye de bir egzersizle de destekliyorum. Su an hersey yolunda.

kızlar nerden takip ediyorsunuz şeydalojiyi bende bakayım.

Instagram fotograf ve video paylaşım sitesinden

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Başka bildiğim yok açıkcası yazdıklarım dışında :) bir de hayatım diyet var Facebook'ta sweatfebruary nin

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

merhaba kızlar, diyetimiz umarım iyi gidiyordur. Benim nedendir bilinmez enerjim çok yüksek. Kızlar ilk sayfaya bir çizelge eklemistim. Ama bu çizelgeyi dolduramadık. Bu pazar günü ilk tartı günümüz olsun ne dersiniz? Eger evet derseniz pazar öglen 1e kadar herkes tartılarak bildirımini yaparsa ben de düzenlerim. Cevaplarınızı bekliyorum. Saat 8 olduguna göre kendime güzel bir bitki çayı içiyim de iyice rahatlayayım:)

merhaba kızlar, diyetimiz umarım iyi gidiyordur. Benim nedendir bilinmez enerjim çok yüksek. Kızlar ilk sayfaya bir çizelge eklemistim. Ama bu çizelgeyi dolduramadık. Bu pazar günü ilk tartı günümüz olsun ne dersiniz? Eger evet derseniz pazar öglen 1e kadar herkes tartılarak bildirımini yaparsa ben de düzenlerim. Cevaplarınızı bekliyorum. Saat 8 olduguna göre kendime güzel bir bitki çayı içiyim de iyice rahatlayayım:)

Kızlar nasılsınız ben uzun zamandır giremiyorum.biraz hareketlenmiş burası ne güzel.ben yarın tekrar bu diyete başlıyorum lütfen daha sık paylaşım yapalım yazdıkça daha motive oluyor insan.swan34 pazar günü tartı günü çok iyi olur.

Kızlar arkadaşlarınızla buluştuğunuz zaman ya da misafiriniz geldiğinde diyete devam edebiliyormusunuz eğer evetse nasıl başarıyorsunuz.ben evde yalnızken gayet iyi ama arkadaşlarla buluştuğumda gözüm dönüyor.çikolataya tatlıya dayanamıyorum.çok sıkıldım artık.yemek yedikten sonrada mutlu olmuyorum.offf ne zor şu kilo vermek.birde ben diyette iken çok halsiz ve sinirli oluyorum.eşimde bıktı artık "diyet yapmandan hiç hoşlanmıyorum" diyor.çünkü sürekli halsiz ve sinirliyim.Allah hepimize kolaylık versin.

Back
X