Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ve hoşgeldin, ne zamandır ugrayamadım. Kusura bakmayın. Oglum diş çıkarıyo ve gecem gündüzüm karıştı. Eski kilomla 83.5 ile yarın ben de devam edicem. Hadi kolay gelsin hepimize
Merhaba ve hoşgeldin, ne zamandır ugrayamadım. Kusura bakmayın. Oglum diş çıkarıyo ve gecem gündüzüm karıştı. Eski kilomla 83.5 ile yarın ben de devam edicem. Hadi kolay gelsin hepimize
kızlar merak ettiğim bişey var. Normalde muz çok kalorili ve diyetisyenlerin rejim döneminde pek tavsiye etmediği bir meyve.bugunkü menüm muz ve süt. Zayıflatmaz gibi geliyo bana. Sizce neden muz?
kızlar merak ettiğim bişey var. Normalde muz çok kalorili ve diyetisyenlerin rejim döneminde pek tavsiye etmediği bir meyve.bugunkü menüm muz ve süt. Zayıflatmaz gibi geliyo bana. Sizce neden muz?
selam,
ben de gecen ptesi bunu yaptım.
Muz ve sut halsizlik yasamadan kilo verimini saglamaktaymış. Muz içeriğindeki potasyum sayesinde diyet esnasında görülen halsizlik şikayetlerinde etkiliymiş.
ayrıca yag yakımını hızlandırıp tokluk verdiriyor.
Süt ise mumkunse yagsız olmalıymış allerjisi olanlar için laktozsuz olan daha iyimiş. Muzun da daha yesil olanı vucuttaki biriken maddelerin toksinlerin asitlerin atımı için daha iyi olmaktaymış. daha alkali bir ortam saglarmış. Mış diye konusuyorum. Bunları
http://happymoodcake.blogspot.com/p/seyda-coskun.html
bu linkten ilk liste Eylulden okuyorum. Biliyorsunuz. Hangi sıra ile gidiyorsunuz bilmiyorum ama 14 gunluk listeler var. Sıralı olarak gitmek gerekli. Surekli detoks yapılmamalı. 3 gunden fazla..
Seydaloji diye birinin yazılarını okudum. Orda haftada 3, en fazla 4 detoks günü 1 protein günü yazmış. Ben şöyle planladım kendimi haftasonu dieti uygulamak zor orda etli menüler ilk gün o da pazartesi karabugday, salı-çarşamba-perşembe detoks, cuma salata günü. 1 haftayı böyle planladım bu hafta. Bunu ben kendi dùzenimden dolayı uyguluynrum. Kimseye uygulayın diyemem. Dogrusu da senin de dedigin gibi sırasıyla yapmak. Bi de kaçamaklarımız olmasaiste o zaman güzel sonuçlar alırım diye düşünüyorum
Evet ben de takip ediyorum onu gızel yazıları mümkün mertebe ilkin listelerden gidin her gun ne kadar da verdiğinizi yazın liste Tur'un bir sure sonra kendi listelerinizi oluşturabilirsiniz diyorlar 10 gündür yapıyorum cogu ya olmak üzere bayagı bir gitti. Ben bir de yürüme ve callanetics diye de bir egzersizle de destekliyorum. Su an hersey yolunda.
Instagram fotograf ve video paylaşım sitesinden
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
merhaba kızlar, diyetimiz umarım iyi gidiyordur. Benim nedendir bilinmez enerjim çok yüksek. Kızlar ilk sayfaya bir çizelge eklemistim. Ama bu çizelgeyi dolduramadık. Bu pazar günü ilk tartı günümüz olsun ne dersiniz? Eger evet derseniz pazar öglen 1e kadar herkes tartılarak bildirımini yaparsa ben de düzenlerim. Cevaplarınızı bekliyorum. Saat 8 olduguna göre kendime güzel bir bitki çayı içiyim de iyice rahatlayayım:)