• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şeyda coşkun diyeti

Kızlar arkadaşlarınızla buluştuğunuz zaman ya da misafiriniz geldiğinde diyete devam edebiliyormusunuz eğer evetse nasıl başarıyorsunuz.ben evde yalnızken gayet iyi ama arkadaşlarla buluştuğumda gözüm dönüyor.çikolataya tatlıya dayanamıyorum.çok sıkıldım artık.yemek yedikten sonrada mutlu olmuyorum.offf ne zor şu kilo vermek.birde ben diyette iken çok halsiz ve sinirli oluyorum.eşimde bıktı artık "diyet yapmandan hiç hoşlanmıyorum" diyor.çünkü sürekli halsiz ve sinirliyim.Allah hepimize kolaylık versin.

selam canım ben bu aralar işe bile yemek goturuyorum :) yoksa olmuyor tavsiyem mumkun mertebe uy miller gelmeden once yiyecegini yiyip onlarda da domates salatalık gibi masumane seyler yiyebilirsin yoksa verilmez :) verilemez
yuruyus yapınce sinirlilik hali gecmekte aynı sey bende de oluyor :) :32:

gùnaydın kızlar. Hava Kapalı olsa da umarım siz de tartıda güzel rakamlar görüp mutlu olursunuz. Bugün dışarıda yemek yiyecegiz ve misafirim var. O yüzden sabah ve akşamı biraz hafif yiyip oglen ki yemegin verdigi vicdan azabını azaltmaya çalışacagım. Zaten bugün kırmızı et vardı menümde. Tabagımdakileri oglumla paylaşırsam sıkıntı olmaz inşallah. Yarın anneler günü ve bu sefer bizi yemege götürecekler. Bu haftasonu diyet yapmak çok zor olacak sanırım. Zaten benim en büyük derdim o. Haftaiçi çalışırken çok güzel, yemegimi de yanımda götürüyorum süper oluyo. Haftasonu restauranta da götüremem ya:( neyse yarın ki tartı gününü hatırlatayım dedim. Yarın listede adı olanlar tartıda kaç kilo oldugunu, listede adı olmayanda boyunu, başlangıç kilosu ve simdiki kilosunu yazarsa ben de listeye eklerim. Yarın en gec öglen 1-2 gibi bildirimleri yaparsanız ben de ogleden sonra listeyi düzenleyeyim. Hepinize güzel bir gùn geçirmenizi dilerim. Şimdiden anneler günümüz kutlu olsun

günaydın güzel anneler, anneler günümüz kutlu olsun. Hala oglum bana "anne" dememiş olsa da, yanımda olup beni öpmesi bile güzelmiş. Günün anlam ve öneminden sonra gelelim diyetimizi 1 hafta yaptıktan sonra aldıgımız sonuçlara. Tartımda 80.1 ile bu hafta ugraşmama değdi. 3.5 kilo verdim bu hafta. Sizlerden de bildirimlerinizi bekliyorum.

kızlar kimse bildirimde bulunmamış. Saat 12 olmuş. Acaba herkes anneler günü kutlamasıyla burayı unuttu mu?

günaydın, haftasonu diyeti tam yapamadım. Şükür ki kilo olmadım. Şuna dikkat ettim cumartesi günü kırmızı et günü yaptım. Pazar gùnü herşeyden az az yedim. Bugün kivi-yumurta günü. Hadi bana kolay gelsin

günaydın, haftasonu diyeti tam yapamadım. Şükür ki kilo olmadım. Şuna dikkat ettim cumartesi günü kırmızı et günü yaptım. Pazar gùnü herşeyden az az yedim. Bugün kivi-yumurta günü. Hadi bana kolay gelsin

slm canım geçmiş anneler günün kutlu olsun ben bu hafta sonu hiç giremedim. cuma günü o çok istediğm 99 kiloyu görmüşken ben diyeti bozmak zorunda kalıp şuan yine 102 ye yakın çıkıyorum moralim altüst oldu:((((

slm canım geçmiş anneler günün kutlu olsun ben bu hafta sonu hiç giremedim. cuma günü o çok istediğm 99 kiloyu görmüşken ben diyeti bozmak zorunda kalıp şuan yine 102 ye yakın çıkıyorum moralim altüst oldu:((((

Canım moral bozmak yok. 2 ileri 1 geri de gitsek bu kilolara savaş açtık unutma. Çocukluyken diyet yapmak çok zor farkındayım ama inancını kaybetme. Biz bu kiloları 1 haftada almadık. Sadece biz az yemeyi başaramıyoruz sanırım. Pazar günü annem hamur kızartmış ben normalde ondan en az 8-10 tane yerdim. Yanında yedigim kahvaltılıkları, kızartmaları söylemiyorum bile.Dün kendimi durdurdum. 2 tane yedim ya nında da bişey yemedim. Aksam yemekte sadece 1dilim kek yedim. Biz kendimize, nefsimize dur diyebilmeliyiz. Sen 1 aydır sanirım yapıyosun bu diyeti heba olmaması için dayanmak lazım. 2-3 gün detoks yap arka arkaya belki gider son aldıkların. Çünkü daha yerleşmediler. Pes etmek yok sanemeren22.

bugün içimden hiç bir şey yazmak geliyo,misafirim geliyo. Bugün diyet yok, dikkatli yemek var. Bakalım başarabilecek miyim. Ayrıca somada hayatını kaybedenlere allahtan rahmet, ailelerine de sabır dilemeden de geçemeyecegim. Gününüz aydınlık olsun

sanirim yazan olmamis tekrar vende bu diyete basladimm bugun tekrar baslangicc 65.800 bakalim yarin ne cikaak bahtimaa bugun yulaf ve cilek yaptimm 3 lt yakin su ictimm e yuruyusumuuu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

veee dunku sonuc superr bugun tartimm diyorkii 64.600 yorum size kalmiss yola devamm

birturlu yazamamistim ama basladim cok sukur yeniden araya dugunler falan girdi dunku kiona ve elma sonucum -1kilo bugun 63.600 oldum

arkadaşlar merhaba. ben 7 ayda 17 kilo almıştım. üzerinde 4 ay geçti şuan sadece 5 kilo verebildim. çünkü ilaçlarla aldığım için vermekte zorlanıyorum. bu diyete başlayacağım. şuan 82 kiloyum. 65-70 kilo olsam bana yeter gözüm yükseklerde değil :D şimdi ben mayıs ayının 14günlük diyet listesini buldum şeyda coşkunun. acaba o 14günden sonra ne yapacağız? bilgi verirseniz hemen yarın başlayacağım. bir de şu karabuğday nedir nerden bulunur acep. bu sefer kararlıyım. hiç kıyafet almadım. eskilerimi giymek istiyorumm :(

arkadaşlar merhaba. ben 7 ayda 17 kilo almıştım. üzerinde 4 ay geçti şuan sadece 5 kilo verebildim. çünkü ilaçlarla aldığım için vermekte zorlanıyorum. bu diyete başlayacağım. şuan 82 kiloyum. 65-70 kilo olsam bana yeter gözüm yükseklerde değil :D şimdi ben mayıs ayının 14günlük diyet listesini buldum şeyda coşkunun. acaba o 14günden sonra ne yapacağız? bilgi verirseniz hemen yarın başlayacağım. bir de şu karabuğday nedir nerden bulunur acep. bu sefer kararlıyım. hiç kıyafet almadım. eskilerimi giymek istiyorumm :(
Bende 2 sene de 18 kilo aldim ..seyda coskun yapiyorum birakiyorum konsantre olamadim bi turlu
Mayis ayindan sonra istersen tekrar mayisi yapabilirsin ya da eylul ve subat sayisina gecebilirsin istedigin gibi yani :) Karabugday da migrosta var duru markaydi sanirim 😊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende 2 sene de 18 kilo aldim ..seyda coskun yapiyorum birakiyorum konsantre olamadim bi turlu
Mayis ayindan sonra istersen tekrar mayisi yapabilirsin ya da eylul ve subat sayisina gecebilirsin istedigin gibi yani :) Karabugday da migrosta var duru markaydi sanirim 😊

çok teşekkür ederimmm ben eylülle başladım mayısla mı başlasaydım ki acaba? eylül mayıs şubat bu sırayla yapacaktım ama

çok teşekkür ederimmm ben eylülle başladım mayısla mı başlasaydım ki acaba? eylül mayıs şubat bu sırayla yapacaktım ama

Farketmez bence :) belli bi duzeni yok full subat sayisiyla kilo verenler de var hepsini yapip kilo verenler de :)

Farketmez bence :) belli bi duzeni yok full subat sayisiyla kilo verenler de var hepsini yapip kilo verenler de :)

ayy bugün çok hevesle alışverişimi yaptım yarın başlıyorum bakalım ne olacak. bir hafta sonra tartılacağım. 1ay sonra tatile gidecem. bir ayda on kilo verir miyim acaba ki yuh artık abartmayayım :D

ayy bugün çok hevesle alışverişimi yaptım yarın başlıyorum bakalım ne olacak. bir hafta sonra tartılacağım. 1ay sonra tatile gidecem. bir ayda on kilo verir miyim acaba ki yuh artık abartmayayım :D

Bende yarin baslicam :D bugun baslicaktim ziyan ettim :D
Valla 10 kilo veren var 40 gunde birisi 12 kilo vermis ama cok saglikli mi bilmiyorum acele kilo vermem gerektigi icin yapicam

Bende yarin baslicam :D bugun baslicaktim ziyan ettim :D
Valla 10 kilo veren var 40 gunde birisi 12 kilo vermis ama cok saglikli mi bilmiyorum acele kilo vermem gerektigi icin yapicam

sağlıklıdır herhalde yaa niye olmasın ki. ben hamile kalana kadar biraz daha zayıflayayım iyi olacak. aman.... ne bu kadınların derdi böyle yaaa! çalışanlar için de bu diyet çok zor ama bakalım ne olacak.

Diyete baslamadan almak lazim olan seyler neler?mesela kati meyva presi gibi.kilo uerince geri almamak icin programi var mi?

Back
X