şeyda coşkun diyeti

sağlıklıdır herhalde yaa niye olmasın ki. ben hamile kalana kadar biraz daha zayıflayayım iyi olacak. aman.... ne bu kadınların derdi böyle yaaa! çalışanlar için de bu diyet çok zor ama bakalım ne olacak.
Bir ayda 10 kilo vermek hic saglikli gelmiyo bana :D ama napalim yaz geldi artik :/ calisanlar icin cok cok zor ben ogrenciyim birkac kez goturdum evden ama ananas falan hemen bozulmustu yiyememistim..
Diyete baslamadan almak lazim olan seyler neler?mesela kati meyva presi gibi.kilo uerince geri almamak icin programi var mi?

Ben sivi diyetinin kldugu gun hic kilo veremedim ayrica tadlari asiri kotu oldu bence hic sirf bunun icin kati meyve sıkacagi almayin derim ..
Kilo koruma programi var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba arkadaşlar, hoşgeldiniz. Başlığın yeniden canlanması ne güzel. Ben de ne zamandır yapamıyordum diyeti. 80 kiloyla başlamıştım 2 gün önce. Katı meyve sıkacagını 1 gün kullanıyorsunuz. Almak gerekli olmaya bilir. Blendırdan çekmeyi denesen olabilir mi acaba. Bence denemekten zarar gelmez.

Tsk ederim cevaplar icin.ben dukanla zayifladim.ama 5 kilo geri vermem lazim dukandan sikildim.mayis, subat,eylül falan geciyor.hangisi yapilmali? Bu da masrafli bi diyete benziyor.battim bu diyetlerden:-)

merhaba arkadaşlar, hoşgeldiniz. Başlığın yeniden canlanması ne güzel. Ben de ne zamandır yapamıyordum diyeti. 80 kiloyla başlamıştım 2 gün önce. Katı meyve sıkacagını 1 gün kullanıyorsunuz. Almak gerekli olmaya bilir. Blendırdan çekmeyi denesen olabilir mi acaba. Bence denemekten zarar gelmez.
Ben bundan sonra burdayim sizde burdaysaniz harika olur :) aclık durumunuz nasil
Tsk ederim cevaplar icin.ben dukanla zayifladim.ama 5 kilo geri vermem lazim dukandan sikildim.mayis, subat,eylül falan geciyor.hangisi yapilmali? Bu da masrafli bi diyete benziyor.battim bu diyetlerden:-)
Dukan yapmistim bende biraktim birazda yemege sardim fazlasini aldim bence guclendirmeye gecin :(
Dukan kadar masrafli degil bunda meyveye daha cok yoneliyoruz :)
Istediginizden baslayip istediginiz kadar yapabilirsiniz yani eylul sayisini yaptiginiz sevdiniz o sekilde tekrar tekrar da eylulu yapabilirsiniz :)

arkadaşlar ben dün başlamıştım eylül ayıyla. yoğurttan nefret eden bir insanım o yüzden çok zor geliyor bana yoğurtlu günler. ayrıca bugün temel reis detoksu var. sabahki kefirli içeceğim süperdi. ama şimdi ki çorbamsı şey :s ayy ne diyim yaa. zamanında löp löp yerken iyiydi diyeycem de ilaçla kilo aldığım için heptn kızıyorum. yesem en azından zevkime yedim derdim. aç değilim ama sürekli canım bir şeyler istiyor. yalan değil yani. gözüm döndü.

kızlar dediğim gibi bugün 3. günüm eylül ayını yapıyorum ben. sabah tartıldım. başlangıç kiloma göre 1200 gr vermişim. öğretmenim. ilk gün eve gidince dayanamayıp saldırmıştım.biraz peynir ekmek yemiştim. avuç içi kadar. ikinci gün yani gün hiç kaçamağım olmadı. bugün de olmadı şimdiye kadar işte. kendimi hiç bu kadar azimli ve kararlı görmemiştim. sadece açlıktan başım ağıyor ve arada bir midem bulanıyor. ve gözüm dönüyor yiyecekleri görünce onun dışında iyiyim :27: bir de kendime ayrı eşime ayrı yemek yapıyorum o yiyor ben yiyemiyorum bakıyorum. o da kötü :43:

Kizlar karniniz doyuyor mu? Baska bi yerde bu diyet icin aclik üzerine kurulu diyordu
Bencede ac kaliyosun baya az kalori aliyosun ustune yuruyosun
ayrıca kendime maşallah diyeyim :nazar: :))))
Nasi gidiyo canim ptesi bende geliyorum sakin bozma :D

Bencede ac kaliyosun baya az kalori aliyosun ustune yuruyosun

Nasi gidiyo canim ptesi bende geliyorum sakin bozma :D

hiç bozmadan devam ediyorum hala bugün beşinci günüm. bazen çok yoğun çalışıyorum diye öğle yemeğini atlayabiliyorum :( iyice aç kalıyorum hiç sağlıklı değil. bir de havalar o kadar yağmurlu ki bir türlü durmadı yürüyüşe çıkamıyorum :( ama hareketsiz de oturmuyorum yine bir şeylerle uğraşıyorum. yarın tartılıcam yine bakalım bir değişiklik var mı.

hiç bozmadan devam ediyorum hala bugün beşinci günüm. bazen çok yoğun çalışıyorum diye öğle yemeğini atlayabiliyorum :( iyice aç kalıyorum hiç sağlıklı değil. bir de havalar o kadar yağmurlu ki bir türlü durmadı yürüyüşe çıkamıyorum :( ama hareketsiz de oturmuyorum yine bir şeylerle uğraşıyorum. yarın tartılıcam yine bakalım bir değişiklik var mı.

Cok ac kalma ya yaninda en azindan salatalik bulundursan cunku gercekten iyi biliyorum az yediriyo :( yuruyus icin leslieyi biliyor musun onu da yapabilkr misin

Cok ac kalma ya yaninda en azindan salatalik bulundursan cunku gercekten iyi biliyorum az yediriyo :( yuruyus icin leslieyi biliyor musun onu da yapabilkr misin

leslie ne bilmiyorum canım ilk kez duyuyorum. bugün altıncı günüm tartıldım, 2700 gr vermişim toplamda ama bişeyler yedikten sonra tartılmıştım. hiç yürüyüş de yapmamıştım. bgün de doğumgünüsü var mecbur orda bir şeyler tırtıklayacağım yani napayım :( yarın karabuğday detoksum var nasılsa. bu arada sıvı detoksu iğrenç. onu bir daha yapmak istemiyorum. eylül ayının 2.günü olan. evet iyi kilo attırıyo ama midem bulandı tiksindim resmen aç kaldım o gün full

baktım şimdi leslie ye ama 6 dk falan sürüyor. 500 adım işe yarar mı dersin canım

Canim yazamadim ya
Benim 2.gunum de bitti biraz farkli ilerlemeyi dusunuyorum mesela haftanin 4 gunu detoks 1 gunu salata kalan 2 gunu serbest gibi
Dun karabugday elma gunumde
3 elma , 8 yk karabugday , 10 adet kiraz yedim

Bugun saf protein gunumde
Yulaf kepekli light kasarla tost
Tavuk gogsu yedim

Yarin
5 muz
3 bardak laktozsut sut icerim diye dusundum

Canim yazamadim ya
Benim 2.gunum de bitti biraz farkli ilerlemeyi dusunuyorum mesela haftanin 4 gunu detoks 1 gunu salata kalan 2 gunu serbest gibi
Dun karabugday elma gunumde
3 elma , 8 yk karabugday , 10 adet kiraz yedim

Bugun saf protein gunumde
Yulaf kepekli light kasarla tost
Tavuk gogsu yedim

Yarin
5 muz
3 bardak laktozsut sut icerim diye dusundum

vaayyy... iyi düşünmüşsün. acaip kilo verirsin böylelikle. lütfen bana da ilet durumlarını ben de öyle devam edebilirim çünkü. hiç çikolata kaçağın falan olmuyor mu :) tostu nası ekmekle yapıyorsun anlayamadım. yürüyüş de yapabiliyor musun

Devam eden yok mu kızlar? Ben 3 günlük diyetiyle başlamayı düşünüyorum, aldığım sonuca göre sonrasında neler yapacağıma karar vereceğim :)

Slmlar bende heryerrde seyda coskun ve zayflattigi insanlara gipta ile bakiyorum.ama listelere bi turlu ulasamadimya paylasirmisiniz eylul listesi de var mayis listesi de war hangisini yapiyorsunuzz pek???

Back
X