Aşılama seyhan başkentte tedaviye başlayanlarrr burdan paylaşalım süreçlerimizii...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aminn cnm insaallah.sen ne zaman kalp atışını duymak için giddeceksin cnm

slm canım inşallah kalp atışınıda duyarsın sağ salim benim gibi olmazsın.mübarek bugünde allah hayırlı sını nasip etsin inşallah.haber ver bize caanım öptüm kaendine dikkat et.allah yardımcın olsun

sağol canım. geçen sene 4 aylık hamileyken kaybetmiştim. onun için şimdi çok korkuyorum. tedirginim. inşallah sende en kısa zamanda tekrardan kavuşursun.

arencim sevinmeden önce çok şaşırdım .benim ve benim gibi olanların hamile kalmasına imkansız gözüyle baktığım için okuyunca inanamadım önce.
ayrıca çok ta sevindim.allahım kucağına almayı nasip etsin canım.
darısı da bize olsun...

kaç haftalık ki aren ...kalp atışı duyulurmu hemen

sağol canım, şaşırman normal banada çok süpriz oldu. 6 haftalık falan. daha görmedim. salı günü gideceğimdoktora. normalde 6.-7. haftadadan sonra duyuluyor. çok heyecanlıyım. korkuyorum. böyle tedirgin bir bekleyiş içindeyim.

inşallah canım sağ salim duyarsın kalp atışını allahtan hep hayırlısını dile gerçi sende aynı şeyleri yaşamışsın ama olsun üzme kendini herşey olacağına varıyor nasıl olsa.ben kendimi çabuk toparladım tabiki bunun yanında okul olması yani çalışmam etkili oldu.okuldayken herşeyi unutuyor insan aklına bile gelmiyor sanki yaşadığım güzel bir rüyaydı ve uyandım bitti ... allahım herkese hayırlısını versin sıkma kendini stres yapma sakın dedim ya yüce rabbim en doğrusunu bilir biz kullar için..haber ver canım dualarımız seninle hep..

aren canım bende başkentte aşılama yaptırdım esra hanımı yarın 12. günüm teste gitsem belli olurmu

yaşadıklarımdan sonra herşeyden önce hayırlısı olsun diyorum. geçen sene herşey yolundaydı 4 aylıkken sorun çıktı. elden dua etmekten başka birşey gelmiyor.

bebeğim tşk.canım diğer topikte yazmışsın gördüm ama buraya cevap yazmak istedim. tekrar başa döndük gene. çok kötüyüm. kendimi hiç iyi hissetmiyorum.

minikkedicik nerelerdesin.

hayırdır aren noldu ya.hamileydin en son naptın
düşük mü oldu tekrar.
12 tane kistim oldu bu ay.kistlerin geçmesini bekliyorum.beklemekle geçti ömrümüz.

kızlarrr ne oluuyr bizee yaaa hadii silkeleninn kendinize gelinn.Allahın dediginden ötesi olurmu.
aren cnm insaaallah iyi olurr stres yapma daha kötü olursun.insaallah hamilellindede sorun çıkmazzz.
minikkkedi cnm senin bu kistlerden çektigin nedir bacım.ssana yumurtlama tedavisiimi gelmiyor nedir.
sen direk tüp bebekliksin ben sana söyleyimm

Selam lızlar topiki yeni buldum .Hepinize kolay gelsin.hAMİLELERE,TEDAVİDE OLANLARA VE BEKLEMEDEKİ ARKADAŞLARA KOLAY GELSİN...

arenn minikkkedicikkk kademiiiiiii ve benii tanıyan tedavi sürecimii bileeenn bütünn can ve yol arkadaşlarımm sonundaa rabbimm dualarımaa cevap verdiiiii melegimii birtanemii göznurumuuu duamı verdiii .HAMİİİİİİİİİİİLEEEYYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM rabbimmm beni kurtardı insaallah doguma kadar sorunsuz bir hamilelik yaşarımmm darısıı bütünn isteyenleree kızlarr canlarımm sizlere olsunn dualarım siziinle sizde dualarınızıı eksik etmeyin pazartesii kan verecemm.sonucuu yazarım sizleree

bebeğim01, nasıl heyecanlandım okurken anlatamam. temmuz ayında aşılama yaptıranlarda beraberdik. az çok biliyorum yaşadıklarını. gözünaydın, gerçekten çok sevindim. inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirir ve sağlıkla alırsın bebeğini kucağına. darısı isteyen herkesin başına inşallah...

Allahh razıı olsun bircecimm.ewett çok üzüldümm çok yıprandımm ama rabbimm bütün çektigin sıkıntıları sana unutturacam dedi ve melegimi gönderdii şükürlerrr olsunn.rabbimm geride kalanlarada nasip etsin benim melegimidee esirgesin insaallahh cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…