- 3 Mart 2009
- 2.344
- 269
- 123
- 39
- Konu Sahibi bebegim_01
-
fatma canım daha i.deilmi işte adet olmassan hamilesin demektir.insaallah sendende müjdeli haberler alırız bu topigin ilk bebiş haberini senden alırız belkide.arka arkayada güzel bebek haberleriyle şenlenirizzz.güzel haberkerini yaz bizii merakta bırakma fatmacım.:lepi:
amin kardelencim.seninde gözünaydın insaallah sorunsuz bir hamilellik yaşarsın cnm.bizde bekliyoruz bakalım bizde senin yaptıgının tam tersini yapıyoruz.hep esirgiyoruz kendimiizi yatıyoruz ıstırtırahat şart diyoruz dr. normal hayatına dönebilirsin demesine ragmen ama sonuç 0+0 elde var 0 napalım sonuç böyle çıkıncada hayırlısıı byleymiş diyoruz ama hiçç kafamızdan atalım olursa olur olmassa olmaz diyemiyoruzz.olacak öylede olmassa böyle olacak.illaki kafamızdan atabilmemiz için ya dr.un senin çocugun olmaz yada biz elimizden geleni yaptık gerisi Allahtan tıbbın yabilecegi bişey kalmadı demelerini bekliyoruzz.
offf yine dertlendimm.yaa bu bebeekk düşüncessiii nasıl kafadan çıkarrrrr dünyada biiin türlüü kafa dr. var bin türlü psikolog varr ya bir tanesine hamile kalamayan annelerii düşünmüyorr.
ya böyle bir alan açılmalı bencee çünkü sizin adınıza konuşmayım ama bu bende saplantı haline geldii yaaa .
ya tualete gidiyorum acaba hamilemiyim .eşimle birlikte oluyorum sonrasında bu defa tutsun ne olur diyorum.ya içimde benden başkaa biri var ve bana çok agır geliiyor bunalıyorum.bazen alıp başımı gidesim geliyor beni tanımayan kisenin olmadıgıı dag başınaa.orda kimse sormayacakk yada ben bebek görmeyecem hamile kadında(( lütfenn anneler siz alınmayınn bebeklerii çok seviyorum ve hamilee kadınları görünce çok heyecanlanıyorum ve umut mutluluk ve birçok şeyi aynı anda hissediyorum.
okadar agır ki kızlar bazen arsız olmaya çalışıyorum aman boşver diyorum 1 hafta sürüyor 1 hafta tekrar yumurtlama zamanı yine başlıyor o kısır döngü(( bunları yazarken bile beni nekadar etkiledigini tahmin edemessiniz :Saruboceq: Allah ım sen bana ve benim gibii evlatt hasretiyle yananlara yardım et.
ya bizim içimizdeki ateşi evlatlarımızıı bize vererek söndür yada sabrını ver rabbim.
ayy belkide hamilesin ...
güzel haberler bekliyoruz ..haber ver canım
kızlar merhaba bende dün başkentteydim bülent bey.ben maraşta görev yapıyorum burda bu topikte fatma erdembul arkadşım var hehalde oda maraşta çalışıyor.dün zar zor rndevu aldım.aslında önce seminere katlmak gerekiyordedi ama ben uzakta geldim diyince verdi.bülent bey gördüğüm kadarıyla iyi biri.dün test yapıldı.şeker yüklemesi yapıldı.birde bir tahlil sonucu var o 1 ay sonraymış.ne tahlili o sizede yapıldımı acaba.perşembe eşimede randevu aldım ve normalde bülent bey bakmıyorum ben perşembe dedi ama sizin için gelecem dedi.perşembe görüşmeye gideceğim işte.sulu ultrasyon yapılacakmış.onuniçin aç gitmek mi gerekiyor acaba.nasıl bişi.birde bn daha önce klomen kullandığım için 5 ay aşılama yapılcak ama bu ay olmaz tatile gidiyorum ben .birde zaten bülent bey tatile çıkacam dedi 2 hafta.ağustosta yaptırmak istiyorum ben hem doktorlarda olur hemde tatil yapmak iyi gelecek.1 yıldır maraştaki salak bir doktor oyaladı.bülent beye giden arkadaş sen memnunmusun.belki bir gün karşılaşırız orda .beni bilgilendirsen sevinirim .
canım hamileymişsin.allah tamamına erdirsin inş.bende bülent beyde hamile old. öğrendim.oraya tedaviye başlamak için gitmiştim ama çok şükür hamile çıktım.değerim çok düşüktü. bhcg 10.02.maşallah 3 aylık olduk şimdi.
maraşta hangi doktora gidiyordun çok merak ettim yaa.
bak güzelim elinden geleni yaptın hala da devam ediyorsun ama her adetin ilk günü kabusun oluyor.ben 1 yıl uğraştım ağlıyordum işyerinde adet olduğumda.yemin etmiştim aşılama tutmazsa ikinciyi yaz sonuna bırakacaktım.yazın iyi bir tatil yapacaktım eşimle ve sonunda tedaviye devam edecektim.mahvoluyorsun çünkü sana herşey batıyor.bi de aşılamadan bi hafta önce en yakın arkadaşımın hamile kaldığını öğrendik.kız benimle gönül rahatlığıyla paylaşamamıştı.seni çok iyi anlıyorum.fakat çok şükür tıp çok ilerledi bu olmazsa başka bi tedavi o olmazsa başka napalım geç olsun güç olmasın diyeceksin.şu aziz mübarek ayda hep dua ediyorum eğer doğum sancısı çekersem o anda da dua edecem.bu süreci yaşayan bütün arkadaşlarımın allah emeğini boşa çıkarmasın
meraba canım evet bende öğrendim hamile olduğumu açıkçası ben daha kararsızım hangi doktora gideceğiimi bilemedim ama başkente giderim diyorum zor olacak ama ne yapalım.ama yinede burda da bir doktor bulmam lazım ki acil bişi olduğunda gideyim yoksa bakmıyorlar.sen hangisine gittin.maşallah 3 aylık olmuşsun darısı bize diyelim.ben halal inananmıyorum daha nedense 15.gün değerim 677.9 gibi bişeydi.hemşire iyi dedi ama bilemiyorum.14 eylüle randevu verdi.o zman gitcem.ben daha görmedn çok sevinmiyorum hatta hiçsevinemiyorum korkuyorum nedense.ben önce görmek istiyorum ama ne zaman görürüm merak ediyorum ya .maraşta hayat hastanesine gitmede nereye gidersen git özellikle ibrahim bildiriciye beni oyaladı boş boş.hiç anlamıyor bu işten.vatan hastanesnde sevgi hanım var ona giderim diye düşünüyorum ona iyi diyorlar ama bilmem.senin fikrin ne .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?