Aşılama seyhan başkentte tedaviye başlayanlarrr burdan paylaşalım süreçlerimizii...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
gözünaydın kardelen senin aşılama sürecin nasıl geçti peki bizle paylaşırmısın.nekadara mal oldu muayene ücretiyle bilgi verirseniz seviniriz.Allah yavrunu kucagına almayı nasip etsin cnm

ben ilk kez ağustosta gitmiştim.rahim filmi tahliller felan istedi yaptırdık.görünen ciddi bi problem yok dedi.aralık ayına kadar klomen kullandırdı işte adetin 5 ile bilmem kaçıncı günü arası.bi de günler verdi.bu arada ayda bi gidiyorduk 150 tl veriyorduk her muayeneye.en son aralık ayında ben istedim aşılama yaptıralım mı diye.bana yine klomen verdi kullandım sonra aşılamadan iki gün önce çağırdı muayene etti güzel dedi iğneni yaptır akşam dedi.iğneyi yaptırdım ve iki gün sonra gittim muayenesinde aşılamayı yaptı.öyle yarım saat yat felan demedi 10 dk sonra kalktım mersine döndüm.ben evde de hiç yatmadım öyle.hani ilk ya pek zaten takmıyorsun tutmaz diye düşünüyorsun önemsemiyorsun.yanlız benim üç dört gün sonra başlayan kasık ağrılarım olmuştu.onun dışında bi de arada bi ateşim çok yükseliyordu.aşılamayı yaptırdıktan sonra ben hiç ilaç jel vs kullanmadım.bi de aşılamayı 285 tl ye yaptı.hepsi içinde.Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın.dualarım siz ve tüm isteyenlerle

amin kardelencim.seninde gözünaydın insaallah sorunsuz bir hamilellik yaşarsın cnm.bizde bekliyoruz bakalım bizde senin yaptıgının tam tersini yapıyoruz.hep esirgiyoruz kendimiizi yatıyoruz ıstırtırahat şart diyoruz dr. normal hayatına dönebilirsin demesine ragmen ama sonuç 0+0 elde var 0 napalım sonuç böyle çıkıncada hayırlısıı byleymiş diyoruz ama hiçç kafamızdan atalım olursa olur olmassa olmaz diyemiyoruzz.olacak öylede olmassa böyle olacak.illaki kafamızdan atabilmemiz için ya dr.un senin çocugun olmaz yada biz elimizden geleni yaptık gerisi Allahtan tıbbın yabilecegi bişey kalmadı demelerini bekliyoruzz.
offf yine dertlendimm.yaa bu bebeekk düşüncessiii nasıl kafadan çıkarrrrr dünyada biiin türlüü kafa dr. var bin türlü psikolog varr ya bir tanesine hamile kalamayan annelerii düşünmüyorr.
ya böyle bir alan açılmalı bencee çünkü sizin adınıza konuşmayım ama bu bende saplantı haline geldii yaaa .
ya tualete gidiyorum acaba hamilemiyim .eşimle birlikte oluyorum sonrasında bu defa tutsun ne olur diyorum.ya içimde benden başkaa biri var ve bana çok agır geliiyor bunalıyorum.bazen alıp başımı gidesim geliyor beni tanımayan kisenin olmadıgıı dag başınaa.orda kimse sormayacakk yada ben bebek görmeyecem hamile kadında (( lütfenn anneler siz alınmayınn bebeklerii çok seviyorum ve hamilee kadınları görünce çok heyecanlanıyorum ve umut mutluluk ve birçok şeyi aynı anda hissediyorum.
okadar agır ki kızlar bazen arsız olmaya çalışıyorum aman boşver diyorum 1 hafta sürüyor 1 hafta tekrar yumurtlama zamanı yine başlıyor o kısır döngü (( bunları yazarken bile beni nekadar etkiledigini tahmin edemessiniz :Saruboceq: Allah ım sen bana ve benim gibii evlatt hasretiyle yananlara yardım et.
ya bizim içimizdeki ateşi evlatlarımızıı bize vererek söndür yada sabrını ver rabbim.

bak güzelim elinden geleni yaptın hala da devam ediyorsun ama her adetin ilk günü kabusun oluyor.ben 1 yıl uğraştım ağlıyordum işyerinde adet olduğumda.yemin etmiştim aşılama tutmazsa ikinciyi yaz sonuna bırakacaktım.yazın iyi bir tatil yapacaktım eşimle ve sonunda tedaviye devam edecektim.mahvoluyorsun çünkü sana herşey batıyor.bi de aşılamadan bi hafta önce en yakın arkadaşımın hamile kaldığını öğrendik.kız benimle gönül rahatlığıyla paylaşamamıştı.seni çok iyi anlıyorum.fakat çok şükür tıp çok ilerledi bu olmazsa başka bi tedavi o olmazsa başka napalım geç olsun güç olmasın diyeceksin.şu aziz mübarek ayda hep dua ediyorum eğer doğum sancısı çekersem o anda da dua edecem.bu süreci yaşayan bütün arkadaşlarımın allah emeğini boşa çıkarmasın

evet canım çok şükür hamileyim.o ay ki kahverengi akıntı bebeğimin yerleşmesiymiş.
umudum yoktu onun için adet olayım da hemen tedaviye başlayayım demiştim.
allahım isteyen herkese nasip etsin inş.tedavi için gittim.bülent beydi galiba, rahim duvarı kalınlaşmış belki bebek vardır dedi.umutsuz bi şekilde yaptıdım ve bhcg 10.02 çıktı daha çok yeniydi geç döllenme olmuş.çok şükür allahım...

kendini üzme bu kadar.çok zor biliyorum ama aklından çıkarmalısın.
ben her ilişkide yastık koyardım belime ayaklarım havada beklerdim yarım saat.hamile kaldığım ay zaten umut yok yumurta gelişmedi dedim.adet olayım diye elimden geleni yaptım.aklına ne gelirse.hiç dikkat etmedim.en önemlisi yastık koymadım.ilişkiden sonra hemen ayaktaydım.kendimi sıkıyordum iyice çıksın duşumu alayım hemen diye.ve o ay hamile kaldım çok şükür.
canım benim zor ama aklından çıkarmaya çalış. bebek isteyen herkes için gönülden her gece dua ediyorum...amin

canım hamileymişsin.allah tamamına erdirsin inş.bende bülent beyde hamile old. öğrendim.oraya tedaviye başlamak için gitmiştim ama çok şükür hamile çıktım.değerim çok düşüktü. bhcg 10.02.maşallah 3 aylık olduk şimdi.
maraşta hangi doktora gidiyordun çok merak ettim yaa.

meraba canım evet bende öğrendim hamile olduğumu açıkçası ben daha kararsızım hangi doktora gideceğiimi bilemedim ama başkente giderim diyorum zor olacak ama ne yapalım.ama yinede burda da bir doktor bulmam lazım ki acil bişi olduğunda gideyim yoksa bakmıyorlar.sen hangisine gittin.maşallah 3 aylık olmuşsun darısı bize diyelim.ben halal inananmıyorum daha nedense 15.gün değerim 677.9 gibi bişeydi.hemşire iyi dedi ama bilemiyorum.14 eylüle randevu verdi.o zman gitcem.ben daha görmedn çok sevinmiyorum hatta hiçsevinemiyorum korkuyorum nedense.ben önce görmek istiyorum ama ne zaman görürüm merak ediyorum ya .maraşta hayat hastanesine gitmede nereye gidersen git özellikle ibrahim bildiriciye beni oyaladı boş boş.hiç anlamıyor bu işten.vatan hastanesnde sevgi hanım var ona giderim diye düşünüyorum ona iyi diyorlar ama bilmem.senin fikrin ne .

tşkler destegin için cnm tedavide yanlız olmadıgımı biliyorum.birçokk kişi benimle aynı duurumda hastaneler bu dertten yakınanlarla dolup dolup taşıyor.
hamile kalıncaya kadar bu sancılı süreç devam edecek biliyorum hiç sızısı azalmayacak.hamile kalıncada ayy kalp atışıı bebegim beni bırakacakmı sıkıntısı oluyor bi çok kişide gördüm.
bebegimi kucagıma alana kadar sıkıntılarım devam edecek gibii

her ikinizinde hamileligii hayırlıı olsunn çokk sevindim.şu mübarek günlerde darıısıı bu müzdeli haberi alma bana nasip olsun insaallah.

bebeğim sen başkentte yaptırmıştın aşılamanı.
süreci anlatırmısın bana.ayrıca nekadar ücret ödediğinizi.
biz bağkurluyuz.artık sabrım kalmadı bu ay aşılama isticem yaparlarsa bakalım

ben maraşın ilçesindeyim canım.erdinç özpolat var elbistanda ona gidiyorum.
ibrahim bildirici için riskli gebeliklerde uzman diyorlar.ben özcan doğanay var osmaniyede ona gittim kafam rahatladı o ay hamile kaldım.çok iyi biri,seni motive ediyor.kısmetse doğumu da orda düşünüyorum.allahın izniyle o günleri görürüz inş.
endişe etme diyemiyorum değerim düşük olunca kalp atışını duyana kadar benim kalbim duracaktı nerdeyse...

minik kedicik.ewet ben aşılamamı başkentte yaptırdım ama ne esra hanım nede bülent bey girmedi aşılamama biç karşılaşmadıgım hiç tanımadıgım bir dr. girdi aşılama sordum bu kim dedim hemşireye aşılamanı yapacak dedi neden bülent bey yada esra hanım deil dedim.önceden söylemeniz gerekiyor dedi.deli oldum ama o çatala çıkmıştım artık dönüşü yoktu...
neyse ben sadece ilaçlara para verdim 125+muayene ücreti+çatlatma ignesi.
ama biz igneyi 1kutu almıştık.sana kaç kutu yazarbilemiyorum.
geçmiş olsun cnm .şifanı versin Allah

tayfun bey yapmıştır senin aşılamanı.
ben hiç sevmedim o doktoru zaten.biz bu ay beklemedeyiz kistlerimden dolayı
diğer reglimde aşılama isticem yaparlarmı acaba bilmiyorum.
sen naptın beklemedemisiniz sizde.

hayır cnm benim aşılamammı tayfun beyde yapmadı.hemşireye sordum benim aşılamamın oldugu günden birgün önce işe başlamış.oda benim şansım yada şansızlıgım bilmiyorum ama tecrübe kazanmış oldum seninde aklında bulunsun cnm.önceden hemşireyle görüş.

benimde başımdan buna benzer bir olay geçti.o günden itibaren özellikle belirtiyorum doktorumu.
bülent beyi istedim ben tabi sadece methini duydum kendini bilmiyorum.
odaya geçtim muayene oldum falan neyse sonradan öğrendimki tayfun çok muş.
ama olan oldu tabi klomeni fazla fazla kullandırttı ve bana tam 4 tane kist hediye etti.

kızlaarr kadir gecemizzz mübarekk olsunn.insaallah hepimiziinn dilekleri kabul olur tez zamanda.

insaallahh en kısa sürede yavrumaa kavusurumm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…