Şeymanın evi yerleşti kızlar buyrun birlikte bakalım:)

Çok güzelmiş eviniz güle güle oturun maşallah

herşey çok güzel. seçimler doğru. yalnız ben ayrıntılara çok dikkat ediyorum galiba. yatak odasının aynası küçük gibi geldi. siz özellikle öyle istedi iseniz ayrı ama ben büyükleri seviyorum daha çok yatak odasında.bunu salona da asabilirsiniz rengi uyuyor.yya da girişe.

yuvarlak aynadan bahsediyorsanız onun büyüklüğü gayet iyi diğer boy aynasıda dolap aslında o aynanın diğer tarafı dolap çok battal boy olsun istemedim.

küçükken şömineli ev hayalimdi. çok şirin eviniz güle güle oturun. mutfak perdesi dantel sanırım onu mekanizmalı perdenin ucuna mı ördünüz?

küçükken şömineli ev hayalimdi. çok şirin eviniz güle güle oturun. mutfak perdesi dantel sanırım onu mekanizmalı perdenin ucuna mı ördünüz?

İnşallah hayaliniz
gerçek olur.Annem o danteli örmüş pikocu kumaşa sardı perdecide mekanizmalı perde haline getirdi...Gerçi kalktı şimdi o perde ama çeyiz işte...

çok qüzel olmuş canım evin güle güle otur inşAllah zevkle döşenmiş artık bende evimi kurup döşemek istiyorum sizleri gördükçe heves ediyorum amaa ne zaman olacağıda belli değilkii .. tekrar hayırlı olsun:)

Sağol canım inşallah en hayırlı zamanda dileğin gerçek olur Allah sana daha güzelini nasip eder inşallah...

maşallah evin çok güzelmiş allah güle güle oturmak nasip etsin ilk evlendiğim günler aklıma geldi herşey güzel yeni insan toz düşsün istemiyo düğününde istediğin gibi olur inşallah

o dolaplı ayna benimkinde de var kullanışlı bişey. belki aynı yerden almışızdır rengi filan hep aynı. tabi ki zevk meselesi.
yuvarlak aynadan bahsediyorsanız onun büyüklüğü gayet iyi diğer boy aynasıda dolap aslında o aynanın diğer tarafı dolap çok battal boy olsun istemedim.

Yatak odan banyon mutfağın salonun ... Kısaca evin,n her bir köşesi müthiş olmuş. Çok çok beğendim :)) Bu arada özel olmazsa eğer mobilya takımlarını nerden aldın :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…