herşey çok güzel. seçimler doğru. yalnız ben ayrıntılara çok dikkat ediyorum galiba. yatak odasının aynası küçük gibi geldi. siz özellikle öyle istedi iseniz ayrı ama ben büyükleri seviyorum daha çok yatak odasında.bunu salona da asabilirsiniz rengi uyuyor.yya da girişe.
küçükken şömineli ev hayalimdi. çok şirin eviniz güle güle oturun. mutfak perdesi dantel sanırım onu mekanizmalı perdenin ucuna mı ördünüz?
çok qüzel olmuş canım evin güle güle otur inşAllah zevkle döşenmiş artık bende evimi kurup döşemek istiyorum sizleri gördükçe heves ediyorum amaa ne zaman olacağıda belli değilkii.. tekrar hayırlı olsun:)
Sağol canım inşallah en hayırlı zamanda dileğin gerçek olur Allah sana daha güzelini nasip eder inşallah...
ev kocaman eşyalarda çok güzel güle güle güzel günlerde oturun inşallah
amin amin çok teşekkür ederim...Banyoyaya ve mutfağa bayıldım en öncelikle zevkli döşenmiş bir ev Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.
yuvarlak aynadan bahsediyorsanız onun büyüklüğü gayet iyi diğer boy aynasıda dolap aslında o aynanın diğer tarafı dolap çok battal boy olsun istemedim.
o dolaplı ayna benimkinde de var kullanışlı bişey. belki aynı yerden almışızdır rengi filan hep aynı. tabi ki zevk meselesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?