Şeymanın evi yerleşti kızlar buyrun birlikte bakalım:)

Evinizde herşey çok güzel olmuş birbiriyle uyumlu olan herşeye bayılıyorum , mutfak beni kendine aşık etti diyebilirim. güle güle oturun,allah içinize sindirsin.

eviniz çok güzel olmuş güle güle oturun.Mutfak harika olmuş.Mobilyalarınız da çok uyumlu olmuş açık renkler kullanmanız daha iyi olmuş eve pozitif bir enerji katmış.Ben mobilyalarımda venge renklerini tercih etmiştim.Temizliği çok zor oluyor sürekli tozlanıyor, venge rengi de hoş duruyor ama tavsiye etmiyorum.

Öncelikle teeşkkür ederim.Mobilyalarımdan şimdilik çok memnunum 2 aydır kullanıyorum çalışan bir bayan olduğum için çok sık toz alamaıyorum ama mobilyalarımda hiç toz tutmuyor çok şükür ...

bende çalışıyorum ama mobilyalarım koyu renk olduğu için evde olduğum zamanlarda elimde bezle geziyorum:1no2: Bundan sonra mobilyalarımı yenileyecek olursam bende açık renkler tercih edeceğim.

bende çalışıyorum ama mobilyalarım koyu renk olduğu için evde olduğum zamanlarda elimde bezle geziyorum:1no2: Bundan sonra mobilyalarımı yenileyecek olursam bende açık renkler tercih edeceğim.
bencede açık renkleri tercih et gerçi benim orda çok belli olmayan bi koltuğum var beyaz derili ondanda ben hiç menun değilim temizliği zor her sabah süpürüyorum 2 günde bir siliyorum

mobilyalaranı nerden aldın canım eğer bi sakıncası yoksa söyleyebilirmisin mutfağın çok güzel ya bu arada

banyo mutfak salon hepsi süper yaa herşey çok çok güzel ağız tadıyla yaşayın inş.

mobilyaların evin ceyizlerin çok güzell çok mutlu olursun inş:)))

evini çok beğendim..herşey yepyeni ve iç acıcı evde çok güzel...mutfak dolapları banyo felan çok güzl..ev sizin mi mutfakta masayı öyle nasıl yaptırdınız?

evini çok beğendim..herşey yepyeni ve iç acıcı evde çok güzel...mutfak dolapları banyo felan çok güzl..ev sizin mi mutfakta masayı öyle nasıl yaptırdınız?

Teşekkürler canım...Evet kendi evimiz mutfak dolaplarını kendimiz tasarladık masa istemedik ada şeklinde yapalım dedik böyle hem daha şık hem daha kullanışlı oldu çünkü o adanın altıda dolap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…