Teşekkürler daha güzeli sizin olsun inşallah...Evinizde herşey çok güzel olmuş birbiriyle uyumlu olan herşeye bayılıyorum , mutfak beni kendine aşık etti diyebilirim. güle güle oturun,allah içinize sindirsin.
eviniz çok güzel olmuş güle güle oturun.Mutfak harika olmuş.Mobilyalarınız da çok uyumlu olmuş açık renkler kullanmanız daha iyi olmuş eve pozitif bir enerji katmış.Ben mobilyalarımda venge renklerini tercih etmiştim.Temizliği çok zor oluyor sürekli tozlanıyor, venge rengi de hoş duruyor ama tavsiye etmiyorum.
bencede açık renkleri tercih et gerçi benim orda çok belli olmayan bi koltuğum var beyaz derili ondanda ben hiç menun değilim temizliği zor her sabah süpürüyorum 2 günde bir siliyorumbende çalışıyorum ama mobilyalarım koyu renk olduğu için evde olduğum zamanlarda elimde bezle geziyorum:1no2: Bundan sonra mobilyalarımı yenileyecek olursam bende açık renkler tercih edeceğim.
teşekkürler...evin çok güzel. mutluluklar
mobilyalaranı nerden aldın canım eğer bi sakıncası yoksa söyleyebilirmisin mutfağın çok güzel ya bu arada
mobilyaların evin ceyizlerin çok güzell çok mutlu olursun inş:)))
evini çok beğendim..herşey yepyeni ve iç acıcı evde çok güzel...mutfak dolapları banyo felan çok güzl..ev sizin mi mutfakta masayı öyle nasıl yaptırdınız?
evine bayıldım güle güle oturun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?