Şeymanın evi yerleşti kızlar buyrun birlikte bakalım:)

ah ahhhh inşallah allahım duy sesimi hayırlısıyla seneye bende evli bi bayan olarak evimin resimlerini koyabilirim güle güle iyi günlerde evinde oturursun canım ağız tadıyla inşallah öpüyorumm

ah ahhhh inşallah allahım duy sesimi hayırlısıyla seneye bende evli bi bayan olarak evimin resimlerini koyabilirim güle güle iyi günlerde evinde oturursun canım ağız tadıyla inşallah öpüyorumm

tatlım bu arada eşyaların nerden aldın ne kadara mal oldu ? oturma odası salon yatak odası falan ??

çok modern döşenmiş evınızde güzelmiş özellikle mutfak ev sizemi ait kıracımısınız buarada hayırlı olsun

tatlım bu arada eşyaların nerden aldın ne kadara mal oldu ? oturma odası salon yatak odası falan ??

hadi bakalım inşallah ölmezde sağ kalırsak evlendiğini görelim hep beraber:)Eşyalarımın modellerini kendi çalıştığım fabrikadan copy yaptım yemek odasını tv ünitesini bi dergide gördüm yatak odam taamamen derleme sonra adapazarın elma mobilya diye bi firmada yaptırdım rengi felan hepsine ben karar verdim yemek odam, koltuk hariç yatak odam ,fortmantom, ve küçük bi köşe takımı 8000 tl ye mal oldu

evin o kadar güzelki ne diycegimi bilemiyorum özellikle banyo harikaaa ve salonda öyle cok begendim güle güle agiz tadiyla oturun insallahhh

cok güzel Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inş.her yer birbirinden güzel mutluluklar

Allah mesut etsin,güle güle oturun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…