Şeymanın evi yerleşti kızlar buyrun birlikte bakalım:)

herşey harika canım
güle güle,mutlu mutlu oturun inşallah
banyona özellikle bayıldım
krem-kahve mi
siyah-beyaz mı tam olarak renkleri
banyo seramikleri,herşeyiyle renk uyumu çok hoş

Banyomum renklerini bende tam çözemedim ama küf yeşili ve larciverete dönük koyu gri gibi renklere isim veremedim yani çok sağol:)

şahaneee ,muhteşem ,harikulade ,inanın içim ferahladı ,ne kadar şık özenli mükkemmel bir ev ..bayıldım ,banyo süper mutfak da aynı şekilde ,balkonun ,perdelerin ,mobilyalar ,heleki yatak odası ,ayy söyleyecek söz bulamıyorumdaha fazla ,susayım ben en iyisi.. :)))))
canımmmm allah güle güle oturmak nasip etsin ,allah ağız tadı mutluluk huzur versin ,allahım o evi şen bebek sesleriyle doldursun inş.. aminnnnnnn..

ayyy canım ebim ne kadar güzel yazmışsın amin inşallah gerçi bebiş olunca bu evi nasıl böyle temiz tutabilirim orası tartışılır ama bakalım hayırlısı tekrar teşekkürlerr::::::)

canıımmm,çook güzel olmuş evin bayıldım.allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin,çok güzel gerçekten:)

evin çok güzel olmuş, Allah ağız tadıyla, sağlıkla oturmayı nasip etsin, mutluluklar diliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…