Şeymanın evi yerleşti kızlar buyrun birlikte bakalım:)

bi kere ev çok güsel ferah ve geniş aldığınız eşyalar da cuk oturmuş yani herşey dört dörtlük.. Allah bunların yanında size bolca mutluluk ve sağlık huzur da versin inşallah.. mutluluklar. güle güle oturun

Ay çok çok güzel.bayıldım inanki.Güle güle sağlıkla ,mutlulukla oturun inşallah.

Eviniz çok güzel olmuş, Allah güle güle oturmanızı nasip etsin.. Eşyalarınızını nerden aldınız yatak odası mobilyanız harikaaa

evini çok beğendim canım allah bir ömür boyu mutlu yaşamayı nasib etsin.mutluluklar

maaşALLAH,Allah sağlık,sıhhat,huzur ve mutlulukla dolu bir ömür nasip eylesin.

çok çok beğendim.

Eviniz çok güzel olmuş canım ya..Tadilattaki halini ve şimdiki halini görünce çok zevkli olduğunuzu anladım.Rabbim mutlulukla huzurla oturmayı nasip etsin..

Eviniz çok güzel olmuş canım ya..Tadilattaki halini ve şimdiki halini görünce çok zevkli olduğunuzu anladım.Rabbim mutlulukla huzurla oturmayı nasip etsin..

:)Zaman içinde neler oluyor işte bende böyle olcağını hiç canlandıramadım ama yavaş yavaş oldu işte

en çok sevdiğim şey yeni gelin evine bakmaktır.ayrı bi zevk alırım.herşey harika herşey gönlünüzce olsun.

herşey harika canım
güle güle,mutlu mutlu oturun inşallah
banyona özellikle bayıldım
krem-kahve mi
siyah-beyaz mı tam olarak renkleri
banyo seramikleri,herşeyiyle renk uyumu çok hoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…