- 27 Haziran 2016
- 354
- 1.880
- 113
Ev bu sonucta dimi.. özelin de maddi manevi degerli esyalarin bulunur, hic kimse yukardaki arkasimizin dedigi gibi al buyur anahtari, evde git bekle demez.. Ben komsuma bile cekinerek anahtar emanet ediyorum, tatile ciktigimda acaba..
bilhassa hanimefendinin ifade ettigi gibi begenmedigi kimseye hic vermez.. Konusahibi ya durumu oldugu gibi anlatsin.. yardim istiyor ise.. yada biraksin.. yok arkadasimin arkadasi felan filan.. yok ilk gördügdüm.. yemezler..
Bir kadinin veya bir adamin yanlis partner secimi yüzünden kimbilir kac cocugun cani yaniyordur.. bu simdi tehdit ediyor fuhusla hemde, bundan agir bir itham yok, bence.. senin kizina veya senin ogluna ne zarar verebilir düsünmek bile istemiyorum.. Ortalik sapik, piskopat dolu.. bence cocugu derhal aile büyüklerine versin / artik babaannemi, anneannemi.. yada babasina mi veriyor.. ama yavrunun hayatina bu tür yasamtarziyla karartmasin..

Bir kadinin veya bir adamin yanlis partner secimi yüzünden kimbilir kac cocugun cani yaniyordur.. bu simdi tehdit ediyor fuhusla hemde, bundan agir bir itham yok, bence.. senin kizina veya senin ogluna ne zarar verebilir düsünmek bile istemiyorum.. Ortalik sapik, piskopat dolu.. bence cocugu derhal aile büyüklerine versin / artik babaannemi, anneannemi.. yada babasina mi veriyor.. ama yavrunun hayatina bu tür yasamtarziyla karartmasin..