• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şeytan aklı

Yuh.

Internetten tanistigi adama ev anahtari veriyor. Sonra tipini begenmedim diye mesafe koymaya calisiyor. Ergen olsa yapmis bir hata bilememis dersin ama 26 yasinda basindan evlilik gecmis cocuk sahibi koca kadin eski kocasi bu olanlari duysa kizini bir dakika birakmaz o evde ki birakmamakta hakli.

Anlatmadıkları illa var

Anahtarı veemiyorr eve kadar gifiyor işyerine geewçiyor swonra ya teyzem hasta buluşma iptal kusura bakma diyor

Hadi diyelim anlattığı gibi olsun (ki bence değil) Bu durumda da direk evine kabul ettiği için buluşma amacı belli oluyor. Yani neresinden tutsan elinde kalıyor.

Kızı olan bir kadının daha dikkatli olması gerekir. Yiyeceksen bir halt git otel odasında ye. Ne diye kızını tehlikeye atarsın?

Yok mu çocuğa bakabilecek sorumluluk sahibi bir ebeveyni? Anaanne, babaanne, baba?

Sanırsın adam şeytan da kadın melek...

Tipini beğense elin adamına anahtar verecek. Sonra ya anahtarı kopyalasa bu şahış? Bu kadın bir anne ya! Bu kadar mı aptal olunur?

Bu adamdan kazık yemezse bir başkasından elbet yerdi bir gün. Akıl vermek de fayda eder mi bilemedim.

Anlatmadıkları illa var

Anahtarı veemiyorr eve kadar gifiyor işyerine geewçiyor swonra ya teyzem hasta buluşma iptal kusura bakma diyor

Anahtarı vermiyorsa adam eve nasıl girmiş .

Eve beraber girdilerse adam kadından habersiz nasıl çıplak pozlarını çekmiş.

Tipini beğense elin adamına anahtar verecek. Sonra ya anahtarı kopyalasa bu şahış? Bu kadın bir anne ya! Bu kadar mı aptal olunur?

Bu adamdan kazık yemezse bir başkasından elbet yerdi bir gün. Akıl vermek de fayda eder mi bilemedim.

Çok doğru demişsiniz..
Ya tipini beğenseydi nolurdu?
Hangi mantıkla tanımadığın birine anahtarını verirsin?
Hangi karakterdesin ki dışarda kalmamak için kadının evine girersin..
İyi birine benzettiği adamın yaptıkları iğrençliklere sapıklıklara bakın..
Potansiyel tehlike adam değil..
Evladı için anne potansiyel tehlike..

Begenmemış ama yınede vermıs adama anahtarı.Ya cok begense nolcakmıs evı adamamı tapulıcakmıs.Bu nası bı mantık ya.

Çok doğru demişsiniz..
Ya tipini beğenseydi nolurdu?
Hangi mantıkla tanımadığın birine anahtarını verirsin?
Hangi karakterdesin ki dışarda kalmamak için kadının evine girersin..
İyi birine benzettiği adamın yaptıkları iğrençliklere sapıklıklara bakın..
Potansiyel tehlike adam değil..
Evladı için anne potansiyel tehlike..
Aynen, hiç tanımadığım bir çocuk için ne kadar korktum şu an. Annesi bu kadar basit detayları düşünemiyor mu? Çok aptal olması lazım, demek ki pek umursamıyor, kendi zevki ön planda. Bu kadının hayatına bu şekilde giren çok adam olabilir; zavallı yavru tehlikede. İnşallah bu olay babanın kulağına gider.

Begenmemış ama yınede vermıs adama anahtarı.Ya cok begense nolcakmıs evı adamamı tapulıcakmıs.Bu nası bı mantık ya.

Yok tanımadan iyi birine benziyor diye vermiş..
Görünce beğenmemiş sepetlemiş..
İşin enteresan tarafı adam evdeyken bir gün lazım olursa diye fotoğraf çekmiş..
Yahi kovulmadan gönderilmeden benim anladığım..
Çok çok daha felaket olabilirdi biraz beğenseydi..

Aynen, hiç tanımadığım bir çocuk için ne kadar korktum şu an. Annesi bu kadar basit detayları düşünemiyor mu? Çok aptal olması lazım, demek ki pek umursamıyor, kendi zevki ön planda. Bu kadının hayatına bu şekilde giren çok adam olabilir; zavallı yavru tehlikede. İnşallah bu olay babanın kulağına gider.

Babanın kulağına gitmeden hallolsun bence..
Çocuk babada kalsın..
Ne olursa olsun anne çocuğunu görmeli..
İyice dağıtır yoksa..

Anahtarı vermiyorsa adam eve nasıl girmiş .

Eve beraber girdilerse adam kadından habersiz nasıl çıplak pozlarını çekmiş.

Baştan alayım harfler bir birine girmiş anlamamanız benim hatam

Çocuğu iş yerinin önüne davet ediyor çocukla kendi evine geçiyorlar. Akşam iş çıkışı görüşürüz sende dinlenirsin vs diye eve bırakıp tekrar iş yerine geçiyor.

Eve bıraktıkan artık ne kadar zaman sonra bilemem kusura bakma teyzem hasta ona gitmem lazım diyor çocuk yarın buluşuruz diyor buda ne zaman gelirim belli olmaz kusra bakma başka zaman artık diyor başından atıyor

Ben de o ayrıntıyı tam anlamadım. Sanırım telefonda görüntülü konuşurken uygunsuz resimlerini çekmiş adam.

Kamera da gördüğünü, kaydetmiş bi nevi.

Yok tanımadan iyi birine benziyor diye vermiş..
Görünce beğenmemiş sepetlemiş..
İşin enteresan tarafı adam evdeyken bir gün lazım olursa diye fotoğraf çekmiş..
Yahi kovulmadan gönderilmeden benim anladığım..
Çok çok daha felaket olabilirdi biraz beğenseydi..
Yemın ederım devrelerım yandı sabah sabah. Çıplak foto kıme nıye lazım olsun kı.

Back
X