• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şeytan Diyor ki

littlewaterspirit

Kimbilir , belki de bir gün...
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2018
2.670
4.840
83
Hanımlar sanırım akli melekelerimi kaybettim hükümsüzdur ....
Şeytan diyor ki al eline telefonu kime ne söylemek istiyorsan söyle kapat bir daha da kimseyle konuşma öyle de yapayalnızsın böyle de...
Şeytana uysam mı acaba:KK62:

Güncelleme

Konu Sevgili annem çok Sevgili ailem dedemden kalan yerlerini satmışlar Tam 2 ay olmuş 300 milyar gibi bir rakama ev almışlar Geri Kalanı bankaya yatırmışlar Ve ben bunu başka insanlardan duyuyorum ve hala ya Biz burayı sattık ev aldık bile deme lütfunda bulunmadılar sanki paralarını ellerinden alacağız Muhtemelen isterim diye mi korktular bilmiyorum ama ben lisede bile staja başlayana kadar cebinde harçlığı olmadan okula giden bir çocuktum ve bir gün olsun bana para verin demedim 40 yaşındayım hiçbir zaman bir Talebim olmadı hayatımı tırnaklarımla kazıyarak yaşadım her zaman ilk defa bir şey bu kadar zoruma gitti Temmuz ayında ayrıldım eşimden 4 yaşında bir oğlum var çok şükür çalışıyorum Aslanlar gibi de bakıyorum oğluma ama bir gün olsun ne haldesiniz demediler çok şaşkınım
Bir de şu aramak istediklerimden bir de oğlum babaannesi onlar da bir kuruş katkılarını geçtim 4 aydır gelip çocuğu görmediler bile ama Face'ten yavrum canım kıyamam yazıyorlar inanılmaz kanima dokunuyor herkesi arayıp söyleyeceklerimi söyleyip kapatmak ve sonsuza dek hepsini silmek istiyorum şu an

Son düzenleme:
Şeytan diyor ki al eline telefonu kime ne söylemek istiyorsan söyle kapat bir daha da kimseyle konuşma öyle de yapayalnızsın böyle de...

Bazen bana da oluyor öyle rahatlayacaksan yap ne diyelim deli kız:D

Şaka bir yana neye kızdın ki konu ne

Rahatlamaktan çok daha kötü sinir olursun cevapları alınca. Kavga edince , laf sokunca insan önce kendisi üzülüyor. Bırak Allah’a havale et derim. Git bir film seyret, bir hobi bul, spor yap, alış veriş yap, kafanı başka şeye yönlendir unut gitsin. Allah’ın sopası yok ama ilahi adalet yerini buluyor hiç merak etme.

Şaka bir yana neye kızdın ki konu ne
Konu Sevgili annem çok Sevgili ailem dedemden kalan yerlerini satmışlar Tam 2 ay olmuş 300 milyar gibi bir rakama ev almışlar Geri Kalanı bankaya yatırmışlar Ve ben bunu başka insanlardan duyuyorum ve hala ya Biz burayı sattık ev aldık bile deme lütfunda bulunmadılar sanki paralarını ellerinden alacağız Muhtemelen isterim diye mi korktular bilmiyorum ama ben lisede bile staja başlayana kadar cebinde harçlığı olmadan okula giden bir çocuktum ve bir gün olsun bana para verin demedim 40 yaşındayım hiçbir zaman bir Talebim olmadı hayatımı tırnaklarımla kazıyarak yaşadım her zaman ilk defa bir şey bu kadar zoruma gitti Temmuz ayında ayrıldım eşimden 4 yaşında bir oğlum var çok şükür çalışıyorum Aslanlar gibi de bakıyorum oğluma ama bir gün olsun ne haldesiniz demediler çok şaşkınım Bir de şu aramak istediklerinden bir de oğlum babaannesi onlar da bir kuruş katkılarını geçtim 4 aydır gelip çocuğu görmediler bile ama Face'ten yavrum canım kıyamam yazıyorlar inanılmaz kanima dokunuyor herkesi arayıp söyleyeceklerimi söyleyip kapatmak ve sonsuza dek hepsini silmek istiyorum şu an

Rahatlayamassın canım, ben bi kere yaptım.sinirlendim aşırı derecede, ama sonra kendime kızdım, keşke dedim.ekmeklerine yağ sürmeseydim ,onlar sevindi, ben kızmamla kaldım.bişey değişmedi yani,bu tip durumlarda, onların konu her ne ise, sebep kim, veya kimlerse,ekmeklerine yağ sürme olayı oluyor,o yüzden vaz geç,kendinde düşünme keyfine bak al eline çayını kahveni inadına mutlu ol.:KK75::kahve:

Konu Sevgili annem çok Sevgili ailem dedemden kalan yerlerini satmışlar Tam 2 ay olmuş 300 milyar gibi bir rakama ev almışlar Geri Kalanı bankaya yatırmışlar Ve ben bunu başka insanlardan duyuyorum ve hala ya Biz burayı sattık ev aldık bile deme lütfunda bulunmadılar sanki paralarını ellerinden alacağız Muhtemelen isterim diye mi korktular bilmiyorum ama ben lisede bile staja başlayana kadar cebinde harçlığı olmadan okula giden bir çocuktum ve bir gün olsun bana para verin demedim 40 yaşındayım hiçbir zaman bir Talebim olmadı hayatımı tırnaklarımla kazıyarak yaşadım her zaman ilk defa bir şey bu kadar zoruma gitti Temmuz ayında ayrıldım eşimden 4 yaşında bir oğlum var çok şükür çalışıyorum Aslanlar gibi de bakıyorum oğluma ama bir gün olsun ne haldesiniz demediler çok şaşkınım Bir de şu aramak istediklerinden bir de oğlum babaannesi onlar da bir kuruş katkılarını geçtim 4 aydır gelip çocuğu görmediler bile ama Face'ten yavrum canım kıyamam yazıyorlar inanılmaz kanima dokunuyor herkesi arayıp söyleyeceklerimi söyleyip kapatmak ve sonsuza dek hepsini silmek istiyorum şu an

Gerçekten çok haklısınız evet kendi ayakları üzerinde duran güçlü birisiniz anladığım kadarı ile ama mal kaçırırcasına saklamaları çirkin bir davranış:( yerinizde olsam aileye kırgınlığını uygun bir dille ifade eder çocuğumun babaannesini face ten siler muhatap olmazdım torunu nu görmek isteyen oğlu aldığında görür zaten...

Bu arada içinizde kalmadinsındansa ailenizle konuşmanız böyle içinizde buyutmenizden daha iyi

Gerçekten çok haklısınız evet kendi ayakları üzerinde duran güçlü birisiniz anladığım kadarı ile ama mal kaçırırcasına saklamaları çirkin bir davranış:KK43: yerinizde olsam aileye kırgınlığını uygun bir dille ifade eder çocuğumun babaannesini face ten siler muhatap olmazdım torunu nu görmek isteyen oğlu aldığında görür zaten...
Oğullarının nerede olduğunu kendileri de biliyorlar mı acaba :) istedim ki çocuk kuzenlerinden babaannesinden dedesinden kopmasın

bazen öyle bir çizgimden çıkıyorum ki; hiç sevmem ama sosyal hesaptan ortaya retorik içerikli sinkaflı küfür ediyorum ama öyle böyle değil. üzerine alınan alınsın. hiçbirşey olmasa da içim soğuyor.

Back
X