Şeytan Diyor ki

Gazı bilmiyorum ama Allah hepinizden razı olsun oldukça moral verdiniz. Bu siteyi keşfetmeden evvel yalnızlıktan öleceğimi düşünüyordum :) akşam evde 4 yaşında bir çocukla olmak çok güzel ama insan yetişkin bir insanla konuşup dertleşebilmek istiyor... Gerçi bu da benim için büyük ilerleme ben asla dertleşemezdim de sadece dert dinlerdim :) Belki yüzyüze olmamanın rahatlığı belki de artık aşırı dolu olduğum için burada sizlerle dertleşmek iyi geldi bana... Çok teşekkür ederim.

Allah hepimizden razı olsun inşallah.
Sen sanıyor musun ki ablan o paranın hayrını görecek.. Allah görüyor biliyor..

Bizim bir de 46 yaşında hiç çalışmamış evlenmemiş bir ablamız var onlarla yaşayan , o eve onu oturtacaklarmış , paranın faizi ile de yaşamını sürdürecek :) Abla da görseniz bir sosyal her gün sazda cazda barda sinema da ... Odasından bile çıkmayan insan annemlerle memlekete gitmeyi red etmiş olayın özü bu aslında :) Amin.
Bize birşey olursa o bakacak sadece diye kendilerini güvenceye mi alıyorlar acaba ?

Bize birşey olursa o bakacak sadece diye kendilerini güvenceye mi alıyorlar acaba ?
Bence ondan kurtulmaya çalışıyorlar :) Ne olursa olsun yaptıkları çok yalnış ve çok kırıcı.. Çok üzülmüştüm ama şu an umurumda değil... Saklamaları çok gerdi beni hele ki arka arkaya 3 kuzenim arayıp eee teyzem yeri satmış , evi de almışlar , biraz rahatlamışsındır sen de dedikleri an :) Haberim yok dediğimde şaka mı bu demeleri çok abesti gerçekten... Kendimi çok kötü hissettim ama geçti.. Yaşasın KK dayanışması :)

Bence ondan kurtulmaya çalışıyorlar :) Ne olursa olsun yaptıkları çok yalnış ve çok kırıcı.. Çok üzülmüştüm ama şu an umurumda değil... Saklamaları çok gerdi beni hele ki arka arkaya 3 kuzenim arayıp eee teyzem yeri satmış , evi de almışlar , biraz rahatlamışsındır sen de dedikleri an :) Haberim yok dediğimde şaka mı bu demeleri çok abesti gerçekten... Kendimi çok kötü hissettim ama geçti.. Yaşasın KK dayanışması :)
:)
Sizin gibi güçlü birinin kimseye ihtiyacı yok aslında ama bazen çıkmazda hissedince birilerinden doğrunun kendi olduğunu duymak rahatlatıyor :)

Kuzenlerinize de kırılmayın onlarda şaşırmışlardır. Belki elden günden utanıp yaptıkları ayıbı düzeltmeye çalışırlar belli olmaz.
Hakkınızı isteyin, kenarda durup “gururluyum” demeyin. Bu hakkınızın yenmesine mani olmak.
Yeri geldiğinde çat çat vurun yüzlerine.

:)
Sizin gibi güçlü birinin kimseye ihtiyacı yok aslında ama bazen çıkmazda hissedince birilerinden doğrunun kendi olduğunu duymak rahatlatıyor :)

Kuzenlerinize de kırılmayın onlarda şaşırmışlardır. Belki elden günden utanıp yaptıkları ayıbı düzeltmeye çalışırlar belli olmaz.
Hakkınızı isteyin, kenarda durup “gururluyum” demeyin. Bu hakkınızın yenmesine mani olmak.
Yeri geldiğinde çat çat vurun yüzlerine.
Yok kuzenlerim candırlar hiç akıllarına gelmez ki haberim olmayacağı kendi anneleri her şeyi paylaşıyor onlarla... Yeri zamanı geldiğinde söylerim zaten de ben konuşunca çok ağır konuşuyorum.

Bu arada ablam tatile gittiği için cuma günü anneanne ile dede gelip cumartesi bakacak çocuğa , cumartesi işten gelince sadece ne oldu yerler hala alıcı yok mu diye soracağım. Bakalım söyleyecekler mi :işsiz:

Hanımlar sanırım akli melekelerimi kaybettim hükümsüzdur ....
Şeytan diyor ki al eline telefonu kime ne söylemek istiyorsan söyle kapat bir daha da kimseyle konuşma öyle de yapayalnızsın böyle de...
Şeytana uysam mı acaba:KK62:

Güncelleme

Konu Sevgili annem çok Sevgili ailem dedemden kalan yerlerini satmışlar Tam 2 ay olmuş 300 milyar gibi bir rakama ev almışlar Geri Kalanı bankaya yatırmışlar Ve ben bunu başka insanlardan duyuyorum ve hala ya Biz burayı sattık ev aldık bile deme lütfunda bulunmadılar sanki paralarını ellerinden alacağız Muhtemelen isterim diye mi korktular bilmiyorum ama ben lisede bile staja başlayana kadar cebinde harçlığı olmadan okula giden bir çocuktum ve bir gün olsun bana para verin demedim 40 yaşındayım hiçbir zaman bir Talebim olmadı hayatımı tırnaklarımla kazıyarak yaşadım her zaman ilk defa bir şey bu kadar zoruma gitti Temmuz ayında ayrıldım eşimden 4 yaşında bir oğlum var çok şükür çalışıyorum Aslanlar gibi de bakıyorum oğluma ama bir gün olsun ne haldesiniz demediler çok şaşkınım
Bir de şu aramak istediklerimden bir de oğlum babaannesi onlar da bir kuruş katkılarını geçtim 4 aydır gelip çocuğu görmediler bile ama Face'ten yavrum canım kıyamam yazıyorlar inanılmaz kanima dokunuyor herkesi arayıp söyleyeceklerimi söyleyip kapatmak ve sonsuza dek hepsini silmek istiyorum şu an
Yap içine dökme onların biriktirdikleri zehri.gerçekten insanın zoruna gider

Genelde hiç takilmam kim ne demiş ne yapmış herkes kendi ayıbı ile otursun der geçerim ama ilk defa bir şey çok zoruma gitti. Oğlum olmasa yine takılmazdim çok üzüldüm.
Üzülme oğlunun canı sağolsun.herkes kendi değerini kendi eliyle oluşturuyor kim olursa olsun.

Back
X