• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şeytan diyorki git saçını başını yol :(

Sanırım annesi babası rahat bu konuda demişsin, malesef bu tepkisizlik yüzünden bu tür öğretmenler gayet rahat tekrarlıyolar bu durumu.

Benim babam kız kardeşim 2.sınıftayken çok sessiz diye sınıfın ortasında rencide edip, tüm sınıfa güldürdüğü ve lakap taktığı için soluğu önce hoca, sonra müdür en son milli eğitimde aldı. O kadar da demişti tanıdığım var rezil ederim bu okulu diye inanmadılar bu olaydan sonra hoca adeta melek oldu:37:

kızlar 3 yaşında erkek yeğenim var kreşe gidiyor.. bu ara hasta sürekli kusuyor çok halsiz ..neyse dün kreşte pantolonuna çisini yaptı diye kulağını çekip vurmuşlar...konuşamamasına ragmen gelince bildiği bir kaç kelimeyle anlatmış anneme.. ben başka şehirdeyim yoksa gider o kadını parçalardım ama uzağım malesef.. minicik yavrulara nasıl kıyıyorlar anlamıyorum.. çok sinirliyim biraz içimi döküp rahatmak istedim :(

haysiyetsiz kadın yaa.nefret ediorum böle insanlardan sabi odaha yaa. yazıklar olsun peşini bırkma kütfen.kndi çocuğuma yapılmış kadr üzüldümm.

O çocuğa bunu yapanı altına edene kadar dövmek lazım
Kreşle gidip konuşun , gereken yapılsın
Hasta çocuğu göndermeseydiniz keşke , 3 yaşında çocuk bu halde evde dinlenmeli

Birebir katiliyorum...

Kesinlikle sikayet edin ve asla pesini birakmayin...
Oyle bir bezdirin ki o hadsizi, en azindan baskasinin cocuguna yapamasin...
Kiyamadim yegeninize, iyi ki anlatmis kuzum...

Kres bu ya anaokul ilkokul ortaokul degil.Kaldi ki olsa nolur? Okul saatleri icinde o cocuk sana aittir sorumluluk sendedir.Yeri geldi sinif ogretmeni olmamama ragmen midesi kaldiramayan ogretmen arkadasim yerine 8-9 yasindaki cocugun kusmugunu bile temizliyorum.Hele ki Yegenim yumusak karnim en hassas oldugum konu.Eylulde krese vermek istiyoruz bizde. bunu yapacak meslektas dinlemem burnundan fitil fitil getiririm yaptigini.Yok ya 3 yasindaki bebeye altina kacirdi diye vurandan ogretmen olmaz! Bu meslek fedakarlik isi.Yapamayan bassin istifayi biraksin gitsin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X