Şeytana uydum aldattim hayatım bitti

Bilinmezeyolculukk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2014
30
4
1
43
................................................ Silmek zorundayım FAKE değilim ama güvenliğim gereği böyle yapmak zorundaydim

Son düzenleme:
Ben bile igrendim esiniz napsin.​
Sizin gibi cevap yzan cok olacak burayı cok takip eden biriyim ve daha önce inanın bende sizin gibi tepki verirdim. Insanın şeytanı insanla. Lütfen kinamayin

Allah şaşırtmasın arkadaşım, yapmam diye bişey yok insanın başına herşey gelir şu hayatta. Diyecek bişey bulamıyorum eşin haksız değil. Dayak insani bir durum değil asla ama aldatılmak çok ağır. Allah yardımcınız olsun önce evlatlarının, sonra eşinin sonra da senin. Dualarla sakinleştirmeye çalış kendini, önce sen affet kendini sonra eşinin affetmesi için dua et. Allah da affetsin inşallah.

birazdan toz duman olur buralar
ya ayrılın o zaman ; ihanet var dayak var sevgi yok daha ne ?​
Esim öğrendiğinden beri ağlıyor. Dayak var evet ama ben yuvamı geri kazanmak istiyorum

Allah şaşırtmasın arkadaşım, yapmam diye bişey yok insanın başına herşey gelir şu hayatta. Diyecek bişey bulamıyorum eşin haksız değil. Dayak insani bir durum değil asla ama aldatılmak çok ağır. Allah yardımcınız olsun önce evlatlarının, sonra eşinin sonra da senin. Dualarla sakinleştirmeye çalış kendini, önce sen affet kendini sonra eşinin affetmesi için dua et. Allah da affetsin inşallah.​
Allah razı olsun kardeşim. Dayak gözümde bile degil çünkü hakettim. Sadece yuvamı geri istiyorum

ya ayrılın o zaman ; ihanet var dayak var sevgi yok daha ne ?
Esim öğrendiğinden beri ağlıyor. Dayak var evet ama ben yuvamı geri kazanmak istiyorum
Acı ama gerçek olan bir şey var eşin zaten seni sevmiyordu , aldatın affetmez emin ol bence sen kendini alıştır şimdiden bu duruma

ya ayrılın o zaman ; ihanet var dayak var sevgi yok daha ne ?
neden geri kazanmak istiyorsun ?
yuvanı düşünen biri olsan aldatamazdın , çünkü er geç çıkar bu tarz şeyler ortaya

Yargılamadan cevap vereyim yaptığınız yanlışın farkındasınız 3 çocuğunuz var ölümden önce hayata tutunmayı deniyceksiniz o evlatlarınızı kendiniz gibi annesiz bırakmaya hakkınız yok bu saatten sonra eşiniz muhtemelen boşanmayı istiyecek ve haklı bunu sizde çok iyi biliyosunuz bundan sonra hayatınızı çocuklarınız için sürdürmelisiniz eşinizi seviyo olsanız zaten aldatmazdınız bir anlık heyecan için yuvanızı tehlikeye atarak sevmediğinizi ortaya koymuşsunuz zaten bundan sonrası için tek yapacağınız eşinizden ayrılıp yavrularınız için hayatınızı devam ettirmek

Yargilamiyimda su evlilik kurtulsun sevsin diye cocuk yaptimcilara artik sakin yaklasamiyorummm adam zaten bastan beri sevmiyormus bide ikizleri nasil dogurursun ???? Sevmiyosun sen esini sadece ihtiyacin oldugunu biliyosun ona okadar ve firsat buldugundada aldatmaya meyilliymissin zaten esin yakalamasa daha ne boyutlara varacakti kimbilir hem karnim doysun pastam dursun istiyosun bu adam seni bosar bosamassada hayati zindan eder sana

Öncelikle ölmeyi aklınızdan çıkarın. Çocuğunuz var, onun sorumluluğu var.

Evet, yaptığınız çok çirkin bir şey ama olan olmuş artık. Yaptığınız şeye rağmen eşinizin sizi dövmesini de asla onaylamıyorum.

Şimdi önemli olan, eşiniz sizi affederse eskisi gibi olacak mısınız? Daha doğrusu olmak istiyor musunuz?

Eğer eskisi gibi olamayacağınızı düşünüyorsanız, eşinizi 'gerçekten' sevdiğinize inanmıyorsanız boşuna hayatınızı mahvetmeyin, boşanın derim.

Yok, eşim beni affedince çok mutlu olabiliriz, çocuğumuza huzurlu bir yuva verebiliriz diyorsanız o zaman barışmak için elinizden geleni yapın.

Umarım aynı hataları tekrarlamazsınız...

Allah affetsin, burda seni taslarlar bir darbe de burdan yersin

Allahtan af dile, esin bosanmak isterse bosanirsiniz, baska bir careniz de yok gibi, calisiyor musunuz?

Hayatta ne ekerseniz onu biçersiniz. Bana kalırsa çok daha beterlerini haketmişsiniz. Ayrıca ölüm diyorsunuz da ölüm çaremi ? Burada kocanızın dayağı, orada cehennemin ateşi. Siz bilirsiniz seçim sizin. Bu sitede kimseden de destek beklemeyin. Aklı başında kimse aldatan bir kadına destek vermez. Allah ıslah etsin..

Bir karar ver yahu, Kimi seviyorsun Sen ?

Yazinin ortasinda diger adama asik olmussun , sonradan yine kocana asik olmussun bence sen ne istedigini bilmiyorsun ..

Esin ne yapabikirki?
Bosayacak seni ve sen rezil dedigin hayatina malesef geri doneceksin ..
Kocani aldatigin asamda mutlu mesut hayatina devam edecek ..

Esine hic vaktin yokmus cocuklardan , ama aldatmak icin bol vakit bulmussun ..

Aldatmanin BAHANESI YOK , SEYTANA UYDUM FELANDA YOKK ..

ISTEYEREK BILEREK ALDATIN .
Yaptiginin arkasinda dur !!

Back
X