- 30 Kasım 2010
- 765
- 1
- 116
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #2.201
ay ben bişey yaptırmadım nasıl yapılıyor test, ne diye söylemem gerekiyor doktor kendisimi yapın diyor, benden böyle birşey isteyen olmadı
Bunu genelde istemiyorlar sen taleb ediceksin.
Bir arkadaşım böyle bir sorun yaşadı ben gebelik öncesinde Toxoplazma ve Rubella testlerimin yapılmasını istiyorum de, mutlaka yönlendirir.
Bir kan vericeksin zaten ertesi gün veriyolar tüm sonuçları.
Benim çok yakın bir arkadaşımın dr.u hamile kalmadan önce tüm testleri istedi,tam kan sayımı,hepatit B-C, Rubella,Toksoplazma.
Hepsine bakıldı.
Ondan sonra gebe kaldı.Geçen hafta çok güzel bir erkek bebeği oldu çok sağlıklı çok şükür.
Biraz bilinçli olmak lazım sanırım
ay ben bişey yaptırmadım nasıl yapılıyor test, ne diye söylemem gerekiyor doktor kendisimi yapın diyor, benden böyle birşey isteyen olmadı
kızlar haftasonu çatlarım ben ne oldu diyetest yapmayın ya da yapın da pazartesi yazın buraya gelişmelerden bi haber olmak istemiyorum evde net yokta
merhaba anne adayları bende yeni üye oldum foruma.Bir kızım var 3 yaşında şimdi 2.ye plan yapıyoruz.Haziranda tutmadı kısmet temmuza kaldı bat 26 temmuz kim listeye ekliyorki
ilk gebeliğimde rubella testim negatif çıkmıştı benimde mart ayında dr.a gittim genel testleri yaptı rubellayıda yine negatifti ve aşısını oldum 3 ay çocuk yapmak yasaktı şimdi sebetst artık
kızlar ya , benim durumum psikolıjik, kesin karar verdim ben, hiç belirti yok ama kırmızı da gelmiyor
kızlar ya , benim durumum psikolıjik, kesin karar verdim ben, hiç belirti yok ama kırmızı da gelmiyor
benimde ara ara karın ağrılarım sürüyor ya psikolojik benimkide .benim psikoloji erken bozuldu kanımca daha 4 gün var
valla günler geçtikce heycan kaplıyor beniii..oldumu acaba diyee :) düşünmicem diyorum olmuyorr
yok ya sizi bilmiyorum ama benim ki öyle gözüküyor, efsuncum sen niye dert ediyon yaa, Rabbim 1 tane vermiş sana zaten, maşallah süphanallah, rabbim korusun , ikinciye hiç stres yapmam senin yerinde olsam, olursa olur, ama bizzzzzzzzzzz, o bile yok daha
yok ya sizi bilmiyorum ama benim ki öyle gözüküyor, efsuncum sen niye dert ediyon yaa, Rabbim 1 tane vermiş sana zaten, maşallah süphanallah, rabbim korusun , ikinciye hiç stres yapmam senin yerinde olsam, olursa olur, ama bizzzzzzzzzzz, o bile yok daha
Nasıl yani 3 ay korunduk 2 aydır deniyoruz anlamadım ben sen birinciden sonra sadece 3 aymı korundun yoksa benmi yanlış anladım.
kızamıkçık aşısından sonra 3 ay korunduk canım orda aşıdan bahsediyorduk yaNasıl yani 3 ay korunduk 2 aydır deniyoruz anlamadım ben sen birinciden sonra sadece 3 aymı korundun yoksa benmi yanlış anladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?