Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

Ben geldim, resmen misaifr kalmışım topiğe. Bu topiğin başkanı artık Betül abla, emeklerine ellerine sağlık

Ben de Temmuzcu Şeytan Avcılarına destek olayım bari bu saatten sonra ne yapayım

Zor günler geçirdim vallahi. Detayları ile yazacağım.Haziran topiğinin son demleri...Belki orayı takip edemeyen arkadaşlar vardır.

Bebeğim 7+4 haftalık.Hızla büyüyor.Önümüzdeki hafta 2 ayımız bitecek. O artık mercimeklikten nohutluğa terfi etti. 1 Cm. boyu ve 2 gr. ağırlığı ile Artık Nohut
Kalp atışları oldukça güçlü ve hızlı.Mucizemsi.
Tahlil sonuçlarımızda biraz gerildik ama rahatladık. Son 3 günümüz kabustan farksızdı... Haziran topiğine yazmış olduğumu burayada kopyalıorum. Aman tahlillerinize, tetkiklerinize çok dikkat edin.

Yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz,inşallah haziran topiğindeki kadar başarılı,bereketli bir ay geçiririz. Hepinize sevgiler

canım kafana tama bence, ben dikkat ediyorum bebek düşünen birçok kişide adet döngüleri değişiyor.
mesela ben! benimde hep 7 gün süren hastalığım 10-15 gün sürmeye başladı, döngüleri tamamen değişti filan. ben şuna yoruyorum; vucut bebeğee hazırlanıyor

kızlar merhaba,

haziran topiğinden buraya geldim. umarım bu son topik olur.temmuzda şeytanın bacağını kırarım.
batım 27 temmuz. beni de listeye ekleyebilir misiniz.

aklından çıkar cnm kötü düşünme hayırlısı ne ise o olsun kafaya taktığın için reglin geç oluyordur

aklından çıkar cnm kötü düşünme hayırlısı ne ise o olsun kafaya taktığın için reglin geç oluyordur

ya inşallah bişe yoktur kızlar yaaa, evet haklısınız, kafaya takıyorum çok , neyse bekleyip görcez, buarada ben pazartesi adet olmazsam kanda test yapcam hayırlısıyla, artık kısmet, daha beklemicem yani

hoşgeldin elif maşallah bebişine bizde inşallah yaşadığın güzel duyguları yaşarız Allahın izniyle

slm kızlar...

adetimin 14.günü, yani ovulasyon günümde pembemsi bi kanama oldu.çok endişelendim.ne olabilir acaba?daha adet günüme de 5 gün var...test yapsam mı acaba?

ya inşallah bişe yoktur kızlar yaaa, evet haklısınız, kafaya takıyorum çok , neyse bekleyip görcez, buarada ben pazartesi adet olmazsam kanda test yapcam hayırlısıyla, artık kısmet, daha beklemicem yani

he he ehee sabırsız seni yaa
ben böyle süpriz ummadığım anda öğreneceğim bence öyle geliyor bana, onun için test yapmaya niyet ettiğimde içimden diyorumki, nasılsa negatif çıkacak, eüer zaten hamişsem aklımdan bile geçmezdi diyorum. çünkü öyle oluyor hayattaki çoğu şey bana

yok canım korkma başka birşey yoktur Allahın izniyle. şuan hamilelik düşündüğümüz için herşeyi daha farklı yorumluyoruz. sıkma canını kötü düşünme sakın

1.Hafta Grubumuz

seval88----------------------------------------------------> 1 Temmuz
secret1985---------------------------------------------------1 Temmuz
funda30------------------------------------>
Umudumuz Ağustos
islambol----------------------------------------------------> 1 Temmuz
naz034------------------------------------------------------1 Temmuz
missyaman----------------------------------------------------1 Temmuz

dombrabre----------------------------------------------------1 Temmuz
Anatolya20---------------------------------------------------2 Temmuz
ebah234-----------------------------------------------------2 Temmuz
ayaz1809------------------------------------------------------> 2 Temmuz
papilloamour------------------------------------------------> 2 Temmuz
nevra000---------------------------------------------------> 2 Temmuz
papilloamour-------------------------------------------------> 3 Temmuz
graphicdesigner----------------------------------------------3 Temmuz
bdroner------------------------------------------------------ 3 Temmuz
UP_YG------------------------------------------------------> 3 Temmuz
efsunn07------------------------------------------------------4 Temmuz
orkide2------------------------------------------------------> 4 Temmuz
kardelen44---------------------------------------------------- 4 Temmuz
dentur-------------------------------------------------------> 5 Temmuz
kelam--------------------------------------------------------> 5 Temmuz
evasude-----------------------------------------------------> 5 Temmuz
burcos-------------------------------------------------------5 Temmuz
aeangin-------------------------------------------------------6 Temmuz
haunted...----------------------------------------------------6 Temmuz
melekasya-----------------------------------------------------6 Temmuz
Tülay-------------------------------------------------------- 6 Temmuz
istanbul3474---------------------------------------------------7 Temmuz
medne--------------------------------------------------------7 Temmuz
goknur2815----------------------------------------------------7 Temmuz
IntromTrack----------------------------------------------------8 Temmuz
ebebebruli--------------------------------------------------- 8 Temmuz
sıla84-------------------------------------------------------- 8 Temmuz

2.Hafta Grubumuz

ARMYY--------------------------------------------------------9 Temmuz
filiz86---------------------------------------------------------9 Temmuz
asyahayat-------------------------------------------------- 10 Temmuz
SSEVDE-----------------------------------------------------10 Temmuz
bur_mus------------------------------------------------------11 Temmuz
rumeysamustafa-----------------------------------------------12 Temmuz
lalearslan----------------------------------------------------12 Temmuz
taliha--------------------------------------------------------12 Temmuz
zeyneppn------------------------------------------------------13 Temmuz
mavihayal-----------------------------------------------------13 Temmuz
küçükpisi-----------------------------------------------------13 Temmuz

elifhüsna-----------------------------------------------------14 Temmuz
geridonusumkutusu----------------------------------------------14 Temmuz

3.Hafta Grubumuz

tekdilekim-----------------------------------------------------16 Temmuz
turkmengulu----------------------------------------------------18 Temmuz
pamukprensinprensesi---------------------------------------------19 Temmuz
ENABE--------------------------------------------------------20 Temmuz

ebay82--------------------------------------------------------20 Temmuz
canobebek-----------------------------------------------------20 Temmuz

snowflakeN----------------------------------------------------21 Temmuz

4.Hafta Grubumuz

katinamm-------------------------------------------------------27 Temmuz
dilem_---------------------------------------------------------27 Temmuz

sonsy--------------------------------------------------------batı belli değil

slm kızlar...

adetimin 14.günü, yani ovulasyon günümde pembemsi bi kanama oldu.çok endişelendim.ne olabilir acaba?daha adet günüme de 5 gün var...test yapsam mı acaba?

ayy bence bu süper, yumurtan çatlamış olabilir yüksek olasılıkla, bu akşam hemen kolları sıvayın hiç endişe etme

hoşgeldin elif maşallah bebişine bizde inşallah yaşadığın güzel duyguları yaşarız Allahın izniyle

Teşekkür ederim balım, Allah arzu eden herkese, hayırlısıyla,sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşallah. Eli,ayağı,ruhu,aklı sağlıklı, hayırlı evlatlar versin.

Elif canım en doğrusunu yapmışsın.zaten binbir çare hamile kalıyoz adam sanki önemli bişi değilmiş umursamaz tavırla hareket edince insan sinir oluyo.ya tamam belki oda bir sürü hastam var hangi biriyle uğraşcam diye düşünüyordur ama kusura bakmasın paraları cebe indirirken sıkıntı yoksa paranın karşılığını vermektede sıkıntı olmıcak.sanki biz doktorun yüzünü görmeye gidiyoz.kardeşim anlat adam gibi ne var ne yok.ağzından lafı kelpetenlemi alcaz.bak sinir oldum şimdik.kendileri biliyo ya bizim bilmemiz önemli değilmiş gibi davranıyolar.sen bil diye gelmiyom ben buraya beni aydınlat diye geliyom.kız keşke lafı sokup ayrılsaydın sinirini almış olurdun
ne uzun yazdım be

slm kızlar...

canım buna yerleşme kanaması diyorlar sanırım, bebeğin yerleşir inşallah. bende hiç olmadı malesef

maşallah bebişine Allah ım sağlıklı sıhhatli kucağında almayı nasip etsin inş.Allah ım tüm hamileleri korusun çok şükür iyisiniz bol bol dua et cnm hem kendine hem bize

Hahhaha kadın delirdi
Asya ben aptallaştım ne olduğumu anlamadım inan daha yeni yeni kendime geliyorum. 2 gündür beynim ağrıyor hareket ettikçe lingir lingir ediyo sanki içerde onca strese.
Ama ben biliyorum yapacağımı.Hastane yönetimine mail döşeyecem. Aha budur budur diye. Daha da size ağrı kesici almaya bile gelmem yazıcam.Özel hastane yönetimleri bu konuda pimpirikli olur biliyosun.
Az yapışsınlar yakasına

maşallah bebişine Allah ım sağlıklı sıhhatli kucağında almayı nasip etsin inş.Allah ım tüm hamileleri korusun çok şükür iyisiniz bol bol dua et cnm hem kendine hem bize

Canım benim amin Allah sizlere de nasip etsin inan,her duamda aklımdasınzı hep dua ediyorum inşallah! Sabredin yeterki

Ay çocuğumun göz rengi belirleniyomuş bu aralar, ay babasına benzer inşallah maviş maviş

ekledim canım

misafir ne demek kız sen topiğimizin baştacısın inşallah bu topik de haziran gibi bereketli olur.canım sıkıntı yaşamışsınız çok şükür kisonucunda ferahlamışsınız.doktor seçimi çok önemli tatlım

kızlar merhaba,

haziran topiğinden buraya geldim. umarım bu son topik olur.temmuzda şeytanın bacağını kırarım.
batım 27 temmuz. beni de listeye ekleyebilir misiniz.
ekledim canım

canım buna yerleşme kanaması diyorlar sanırım, bebeğin yerleşir inşallah. bende hiç olmadı malesef

Yerleşme kanaması herkeste olacak diye bir şey yok arkadaşlar böyle şartlamayın kendinizi. Benim de hiç olmadı o tarz bir kanamam sadece çok yoğun akıntım olmuştu BAT'ıma doğru, bir de çok rahatsız edici bir bel ağrısı. Yüksek ateş (en az 36,7 idi)...

ne güzel canım maşallah süphanALLAH, bebişin yolda, sağlıkla, huzurla al kucağına inşaAllah, canım nekadar sürede hamiş kaldın canım bize de dua et noluuuuurrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…