- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #2.221
yok ya sizi bilmiyorum ama benim ki öyle gözüküyor, efsuncum sen niye dert ediyon yaa, Rabbim 1 tane vermiş sana zaten, maşallah süphanallah, rabbim korusun , ikinciye hiç stres yapmam senin yerinde olsam, olursa olur, ama bizzzzzzzzzzz, o bile yok daha
banada bugun herkez gör bak sen hamilesin diyorlar :) heyecan yapıyorum var ya inş.öyleyimdir
banada bugun herkez gör bak sen hamilesin diyorlar :) heyecan yapıyorum var ya inş.öyleyimdir
inşallah hamişsinizdir kızlar ya sonuçları alalım artık haftaya meraklanıyorum çokkızlar ya daha 9 gün var benim karın ağrıları yine başladı hep vardı ama azalmıştı yine adet olcak gibiyim dizlerim bacaklarım ağrıyorakıntım da arttı 3 gündür çok garibim yanıyorum dışardan ateşim olmasa da iç ateşim çok var
inşallah hamişsinizdir kızlar ya sonuçları alalım artık haftaya meraklanıyorum çok
inşallah hamişsinizdir kızlar ya sonuçları alalım artık haftaya meraklanıyorum çok
daha benim 12 günüm var yaa :)
kızlar ya daha 9 gün var benim karın ağrıları yine başladı hep vardı ama azalmıştı yine adet olcak gibiyim dizlerim bacaklarım ağrıyorakıntım da arttı 3 gündür çok garibim yanıyorum dışardan ateşim olmasa da iç ateşim çok var
inşallah tatlım :) senin bat ne zamandı?
ay canım ya umutlandırmak gibi omasın bunlar hamiş belirtileri bence, akıntı çok önemli bir belirti diye biliyorumben, hadi hayırlısı, darısı bizlereeeeeeeeeeee
batıma 7 gun var cnm
ya normalde adetten nefret ederim her ay offf 1 ay ne zaman oldu yine 2 güne adet olcam diye dertlenirdim şimdi 1 ay geçmek bilmedi valla 3-4 aydır olmuyo gibiyim
aynen yaa o duyguyu bende yaşıyorummm(( zaman geçmek bilmiyorrr..
belirti var mı hiç tatlım peki?
belirtim yok gibi cnm hayırlısı olsun hakkımızda bu sabah yediyim ne varsa çıkarttım ama hamileliğe yormuyorum üşütmüşüm kesin.
hep kadınlar çekiyor heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeppppppppppppppp
vallahiii yaaa...arkadaşlar yaa demin bir topikte okudum arkadaşlar dogum sırasında çatı muayenesinden bahsediyorlarr..nasıl bir muayenedir bu yaaa.çok canlarının yandıklarını yazmışlar merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?