Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

tatlım hatta ben kuzenimi anlatayım ilk çocuktan sonra o kadar uğraştılarki onların oğulları da aynı benim kız kardeş aşağı kardeş yukarı.işte herkesin var benim niye yok tarzında.inan aşılama, tüp bebek bile denediler.Ama nasip olmadı onlara .elbette haklısın ama senin açıdan bakınca belki bende öyle düşünürdüm ama yaşayınca biraz farklı oluyor.Rabbim isteyen herkese sağlıkla göstersin inşallah

banada bugun herkez gör bak sen hamilesin diyorlar :) heyecan yapıyorum var ya inş.öyleyimdir

inşallah hamişsinizdir kızlar ya sonuçları alalım artık haftaya meraklanıyorum çok

banada bugun herkez gör bak sen hamilesin diyorlar :) heyecan yapıyorum var ya inş.öyleyimdir

annemde dün benim adıma arkadaşına fal baktırmış ki bakanında söylediklerinin çogu çıkar (inanmak gibi olmasın ) :) ablamın bebek haberini yazmıştım ya buraya..ablamla benim kırkım karışacakmış öyle demiş :) hayırlısı dedimmm allah bilirrr.

inşallah hamişsinizdir kızlar ya sonuçları alalım artık haftaya meraklanıyorum çok

ayy inşallah inşallllllaaaahhhhhh normalde düşünmem olmazsa öbür ay derim takmam ama karın ağrıları beni şüphelendiriyor her unuttuğumda ağrıyı hisedince aceeepppppp mi diyip başlıyorum yine düşünmeye

ay canım ya umutlandırmak gibi omasın bunlar hamiş belirtileri bence, akıntı çok önemli bir belirti diye biliyorumben, hadi hayırlısı, darısı bizlereeeeeeeeeeee

ya normalde adetten nefret ederim her ay offf 1 ay ne zaman oldu yine 2 güne adet olcam diye dertlenirdim şimdi 1 ay geçmek bilmedi valla 3-4 aydır olmuyo gibiyim

ay canım ya umutlandırmak gibi omasın bunlar hamiş belirtileri bence, akıntı çok önemli bir belirti diye biliyorumben, hadi hayırlısı, darısı bizlereeeeeeeeeeee

ya inş tatlım ya psikolojik değil bunlar ona eminim de ne biliyim umutlanmak istiyorum ama bi yandan da istemiyorum :) Akıntı bende böyle olmadı hiç baya oluyor yumurtlamada bile bu kadar olmuyordu

belirtim yok gibi cnm hayırlısı olsun hakkımızda bu sabah yediyim ne varsa çıkarttım ama hamileliğe yormuyorum üşütmüşüm kesin.

belki olabilirrrrrrrrr genelde kusma filan 3-4. haftalarda başlıyor diyorlar ama kişiden kişiye değişiyor inşş senin de karnın koooocamaannn olurrrr

vallahiii yaaa...arkadaşlar yaa demin bir topikte okudum arkadaşlar dogum sırasında çatı muayenesinden bahsediyorlarr..nasıl bir muayenedir bu yaaa.çok canlarının yandıklarını yazmışlar merak ettim

haydaaa orda da mı acı çekcez olamazz ablam daha 1 ay önce doğum yaptı onda öyle bişey olmadı.Ama sezaryanla doğum yaptı o acep ondan mıdır ki :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…