Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

hoşgeldin hemen listeye ekliyorum seni,bebeğin inşallah en hayırlı ve tez zamanda gelir canım

hoşbuldum canım :) amin inşallah hepimizin :))

hoşbuldum canım.ahh inşallah hepimiz listede oluruz bu benim 4. ayım.
aynen şükürki tedavisi olan bir durum.biz kiracıyız zaten adapazarında.ben evlenince esk ten geldim buraya.pekalıştığım söylenemez :) canım kocacım kendisi teklif etti senin memlekete gidelim diye :)ama benimkininde pek taktığı yok 2 ay kalmış ama hiç bir plan yapılmadı daha :)

teşekkür ederim cnm hoşbuldum.. iyi oldu söylediğin aslında biliyordum ama hiç içmek gelmemişti aklıma çok sağol canım bende her şeyi kendme sorun eden bir tipim malesef kesinlikle deneyeceğim çok teşekkür ederim

öyle deme yaaaa...dur bakalımmm şimdi kendini strese sokmaaaaaaaa hemenn :)

hakkında hayırlısı ne ise o olsun cnm pozitif ol azcık strese sokma kendini gelmez inş.kırmızılarda hamiş kalırsın

Belki sürpriz yapıyo bilemezsin dur bakalım 2 ay var daha koocaman :)

kanama değil zaten, açık kahverenkli, hatta kahve bile değil ama, koyu sarı diyeyim , böyle bir renk işte, ben bu aydan umutlu değilim, hayırlısı olsun artık canım, moralmen çöktüm malesef yine de

üzme tatlım kendini hala umut var ki olmasa da yılda 1 kez olan birşey değil bu bak temmuz başlıyor bile.

hoşgeldin tatlım herşeyin hayırlısı olsun Allah ım her birimize annelik duygusunu yaşattırır inş.moralini çok yüksek tut düşünme bir s üre bebek bir bakmışsın sana süpriz yapmış

amin canım.. inşallah.evet artık bu taktikle hareket ediyorum
kızlar topik çok hareketli ve neşeli maşallah listede baya bir kabarık :)
benim akşam yemeği hazırlamam lazım kocacım bugün şımarmak istediğini söyledi :)
tekrar görüşürüz inşallah ..

kızlar ben de çıkam akşam gelirim belki.Olmadı yarın gelmeye çalışcam. benim haberi biraz geç alcaksınız yalnız onu diyim pazar günü tatile gidiyoruz 2 haftalığına 8 temmuzda tatilde olcaz orda da net yok. gelince artık herkesin bebek haberlerini alırım inş

kızlar kızlar gelemmi yanağınızdan öpemmi neyse kıslar bende kaçıcam şimdik sizi seviyorum kendinize dikkat edin sitres yapmayın hayatınızı yaşayın.allah kısmet ederse inşallah bu hafta başındada inşallah güzel haberler almaya başlayalım.hadi bismillah güzel hafta sonları:)

canım seni uzaktan gözlemledimde neden bu kadr stres yapıyorsun sen..o kadr stres neden..gelecekse reglin gelicek..başka çaresi varmı?
çok yoruyorsun beynini..ben kendime diyodm ama sen bendende streslisin..yapma sanada yazık ama

hanımlar birşey sorcam :44:

haziran 5 de regl olmuştum dün gece sabah karşı regl oldum,ben temmuz 4 gibi fln bekliyordum,e şimdi bnm bat ne zaman olur ki ? yumurtlama döneminide hesaplayamadım ztn anlamadım da yoksa bizde korunmayı bıraktık bu ay inş

5 gün önceden gelmiş çok normal bişi bu..şimdi önümüzdeki ay bat tarihin 29 temmuz..

yani,yumurtlama tarihini nasıl hesaplayacağım peki,bgn reglin ilk günü,bugünüde sayarak,14gün mü ekleyeceğim

kısmayın nooluy öğrenmeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…