- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #2.261
hoşgeldin hemen listeye ekliyorum seni,bebeğin inşallah en hayırlı ve tez zamanda gelir canım
tatlım aramıza hoşgeldin :) inş seni de hamişler arasına alırızve inş orda biz de oluruz geçmiş olsun onlar gelip geçici şeyler kalıcı birşey olmasın gerisini boşver.Biz de taşıncaz kesin ev müteahite verilcek yenisi yapılana kadar kiraya çıkcaz ama benim adam hiç takmıyo taşınmayı
hoşgeldin canım, ALlah şifa versin biran evvel inşallah. ayy bende çok stresli biriyim onun için "MELİSA ÇAYI" nı sana kesinlikle tavsiye ediyorum. onu içince melek gibi oluyorum ya, insanı salaklaştırmıyor yani yanlış anlaşılmasın ama herşeye tahammülün oluyor daha sakin oluyorsun, kızacağın şeylere kızmıyorsun ben çok faydasını gördüm tatlım dene derim eğer içmediysen. ben sallama kullanıyorum işyerinde stresli olacağım gün mutlaka içiyorum
kızlar biraz önce tuvalete gitiim, idrarımı yapmadan önce şöyle peçeteyle bir sileyim dedi, çok çok açık kahve gibi, ama değil,, akıntım vardı, tam kahve değil ama, sanırım benim işim bitmek üzere, can çekişiyorum, kırmızı karta çok az kaldı zannımca
öyle deme yaaaa...dur bakalımmm şimdi kendini strese sokmaaaaaaaa hemenn :)
bende tırsıyomm ama napimm...ben bu yaşma kadar kalçamda hayatta iğne vurdurmadımmm acayip büyük fobim var çünki..amaa bir bebek düşündük yemediğim iğne kalmadı yaa
kızlar biraz önce tuvalete gitiim, idrarımı yapmadan önce şöyle peçeteyle bir sileyim dedi, çok çok açık kahve gibi, ama değil,, akıntım vardı, tam kahve değil ama, sanırım benim işim bitmek üzere, can çekişiyorum, kırmızı karta çok az kaldı zannımca
hoşbuldum canım.ahh inşallah hepimiz listede oluruz bu benim 4. ayım.
aynen şükürki tedavisi olan bir durum.biz kiracıyız zaten adapazarında.ben evlenince esk ten geldim buraya.pekalıştığım söylenemez :) canım kocacım kendisi teklif etti senin memlekete gidelim diye :)ama benimkininde pek taktığı yok 2 ay kalmış ama hiç bir plan yapılmadı daha :)
yaa tatlım dur öyle deme belki yerleşme kanaması olamaz mı ?
bende hiç ilaç yutamazdım boğazımdan geçmezdi ama ah ahhhhhh neler neler yutuyom şimdi
kanama değil zaten, açık kahverenkli, hatta kahve bile değil ama, koyu sarı diyeyim , böyle bir renk işte, ben bu aydan umutlu değilim, hayırlısı olsun artık canım, moralmen çöktüm malesef yine de
hoşgeldin tatlım herşeyin hayırlısı olsun Allah ım her birimize annelik duygusunu yaşattırır inş.moralini çok yüksek tut düşünme bir s üre bebek bir bakmışsın sana süpriz yapmış
kızlar ben çıkıyorum haftasonu yokum pazar akşamına kadar.aklım sizlerde ..
iyi tatiller hepinize.öpüyorum çokk
hanımlar birşey sorcam :44:
haziran 5 de regl olmuştum dün gece sabah karşı regl oldum,ben temmuz 4 gibi fln bekliyordum,e şimdi bnm bat ne zaman olur ki ? yumurtlama döneminide hesaplayamadım ztn anlamadım dayoksa bizde korunmayı bıraktık bu ay inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?