Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

evet canım ya, manyak gibi bişey oldum, aslında 3. denemem biliyor musun ? ama nedenini b ilemiyorum işte, eşimi de çok üzüyüorum neden olmuyor diye, ben zaten her konuda karamsarmdır böyle, tamam tamam fazla yıpratmıcam artık, zaten umut yok gibi, haftasonu da yoğunlukla geçiyor zaten, kırmızılar gelirse yazarım ben zaten, sonrasında da yapcak bişe yok

yani,yumurtlama tarihini nasıl hesaplayacağım peki,bgn reglin ilk günü,bugünüde sayarak,14gün mü ekleyeceğim

kısmayın nooluy öğrenmeye çalışıyorum

ne demek kızmak öyle şeymi olur..
benimde 3,denemem..regliniz bu ay 25,günde gelmiş..
buna göre 28 günde ele alarak temmuzun 8 i itibariyle ay sonuna kadr gün aşırı halvet içinde olun..
kimisi geç yumurtlayabiliyor..kimisi erken..o yüzden..
ben artık yumurtlamaya bakmıyorum reglden sonra deniyorm.ya tutarsa

inşallah ...hayırlısı ıle haberlerını alırız canım...2 temmuz benım evlılık yıldonumum:))))))benımde bat 9 temmuz

inşallah canım. inşallah hepimiz bu ay hamile kalabiliriz.

eklendiniz kızlar.gönlünüze göre olsun inşallah

Allah razı olsun arkadaşım. eklediğin için teşekkürler. cümlemizin gönlüne göre olur inşallah.

çok teşekkür ederim cewapladığın için

adanaya gittim mersine geçtim fln hawa değişiminden sanırım erkene almış ... haziran 2/3 fln sanırım tam hatırlayamadım reglin ilk günleriydi ama 7 sinde kesin bitmişti hastanede acildeydim çnki,e şimdi bgn oldum haziran içinde 2.defa gibi geldi regl,arada 28 günden çoooooook az war nası olabiliyo her ay değişiyomu ki ... ben yine regl bitince çalışmalara başlarım da ayyy kocacık duymasın walla keser beniiiii

geldik bi haftanın daha sonuna..p.tesi görüşürüz hayırlı bol bebişli haberlerle yeni aya yeni güne başlarız inşallah..öptüm herkesi..hoşçakalın..

canım ya fazlaca zor zamanlar geçirmişsin geçmiş olsun ama şükür atlattın .İnşallah tek sıkıntın bu olur

kızlar selam..bata kaldı 2 gün..ama bende hiç belirti yok.aslında gecen aya göre benim 25 günde gelmişti..yani bu ay 27 haziranda olmam lazımdı. çünkü son adetim 2 hazirandı.. ama ben nolur nolmaz die batı 1 temmuz die yazdırmıştım.inşallah hamileyimdir.buradan bağıra bağıra sölemek istiyorum Allhım nasip et nolur...

merhaba güzeller

gündüz yetisemiyorum size . bende simdi griebiliyorum.
benim bat 5 temmuz. ama hicccccc bir belirtim yok ..
ama bugün yazmissiniz iste en büyük belirti bat a yakin akintinin artmasi diye.
benimki de psikoljikmidir nedir
az önce tuvalete bi gittim
afedersiniz camasirim resmen su icinde.
aslinda günlük ped kullanirim ben ve de camasirim koyu pembe oldugu icin
suyun rengini secemedim ama resmen sirilsiklamdi. tabii bu psikoljkik de olabilir okuduklarimdan.
veyahut oturdugum yerde terlemis de olabilirim.

Allahim sen büyüksün ya rabbim. dualarimizi bosa cikarma.

he birde sol gögüs ucumda dokununca filan cok hafif sizlama var.
ve de acayip derecede tatli cikolata vs istiyorum.. tabiside bunlar regl b elirtileri ayni zamanda. O yüzden Allah tan baskasi bilemez

her ay aynı beirtileri yaşıyorum ve her ay adet oluyorum. çok merak ediyorum hamile kaldığımdaki belirtileri. Allah'ım inşallah o belirtileri isteyen herkese gösterir ve şeytanın bacağı, kolu, her yeri kırılır inşallah.

Tatlım inş hamile olduğunun haberini alırız.Akıntı dediğimiz su şeklinde olmuyor hele ki çamaşırın koyu renkmiş beyaz yoğun birşey oluyor beyaz çamaşırda bil görülür.Hafif yapışkan gibi oluyor.I sızlama bende de var çok hafif inş hamilelik belirtisi olarak yaşıyoruzdur

slm kızlar bn geldiiim bugün 15. günüm belirti derseniz arada kasık saancısı akıntı ise azz bişii başka da bişey yokk bat a 14 gn var.inşallah birdahaki ay hamieliğimizi yaşarıızz

belirtiler de böyle az ve belirsiz olunca insanın umudu kırılır gibi oluyo ama bn yne de umutlu olmaya çalısıyom Allah inşallah nasip etsin

tatlım dur daha ne ümidini kırıyorsun adet biter bitmez hamile kalmıyorsun ki daha 15 gün olmuş biteli bat a var 14 gün daha yumurtlama zamanındasın sen :)

ayyyyyyyyyyyyy inşallaahhh inşşaalllaaahhhh hayırlı olsun tatlım sana da sen adet gecikince mi öğrendin bebeği ne zaman öğrendin 10 gün var benim kudurcam meraktannn

ben adet gunume 2 gun kala yaptmm ve cıktı :) sende biras daha bekle yaptırırsn cnm. direk kanda baktr o zman daha erken ogrenirsnn .. inss guzel haberler verirsn :)

ben adet gunume 2 gun kala yaptmm ve cıktı :) sende biras daha bekle yaptırırsn cnm. direk kanda baktr o zman daha erken ogrenirsnn .. inss guzel haberler verirsn :)

yarın sabah test yapsam çıkar mı acaba?bugün 28. günümdeyim.yarın 29 oluyo.max 31 günde adet görmüşlüğüm var...ayy bende çatlıcam meraktan.12.deneme tutsun nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…