- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #2.281
canım seni uzaktan gözlemledimde neden bu kadr stres yapıyorsun sen..o kadr stres neden..gelecekse reglin gelicek..başka çaresi varmı?
çok yoruyorsun beynini..ben kendime diyodm ama sen bendende streslisin..yapma sanada yazık ama
yani,yumurtlama tarihini nasıl hesaplayacağım peki,bgn reglin ilk günü,bugünüde sayarak,14gün mü ekleyeceğim
kısmayın nooluyöğrenmeye çalışıyorum
inşallah ...hayırlısı ıle haberlerını alırız canım...2 temmuz benım evlılık yıldonumum:))))))benımde bat 9 temmuz
eklendiniz kızlar.gönlünüze göre olsun inşallah
ne demek kızmak öyle şeymi olur..
benimde 3,denemem..regliniz bu ay 25,günde gelmiş..
buna göre 28 günde ele alarak temmuzun 8 i itibariyle ay sonuna kadr gün aşırı halvet içinde olun..
kimisi geç yumurtlayabiliyor..kimisi erken..o yüzden..
ben artık yumurtlamaya bakmıyorum reglden sonra deniyorm.ya tutarsa
Ben geldim, resmen misaifr kalmışım topiğe. Bu topiğin başkanı artık Betül abla, emeklerine ellerine sağlık
Ben de Temmuzcu Şeytan Avcılarına destek olayım bari bu saatten sonra ne yapayım
Zor günler geçirdim vallahi. Detayları ile yazacağım.Haziran topiğinin son demleri...Belki orayı takip edemeyen arkadaşlar vardır.
Bebeğim 7+4 haftalık.Hızla büyüyor.Önümüzdeki hafta 2 ayımız bitecek. O artık mercimeklikten nohutluğa terfi etti. 1 Cm. boyu ve 2 gr. ağırlığı ile Artık Nohut
Kalp atışları oldukça güçlü ve hızlı.Mucizemsi.
Tahlil sonuçlarımızda biraz gerildik ama rahatladık. Son 3 günümüz kabustan farksızdı... Haziran topiğine yazmış olduğumu burayada kopyalıorum. Aman tahlillerinize, tetkiklerinize çok dikkat edin.
Yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz,inşallah haziran topiğindeki kadar başarılı,bereketli bir ay geçiririz. Hepinize sevgiler
merhaba güzeller
gündüz yetisemiyorum size . bende simdi griebiliyorum.
benim bat 5 temmuz. ama hicccccc bir belirtim yok ..
ama bugün yazmissiniz iste en büyük belirti bat a yakin akintinin artmasi diye.
benimki de psikoljikmidir nedir
az önce tuvalete bi gittim
afedersiniz camasirim resmen su icinde.
aslinda günlük ped kullanirim ben ve de camasirim koyu pembe oldugu icin
suyun rengini secemedim ama resmen sirilsiklamdi. tabii bu psikoljkik de olabilir okuduklarimdan.
veyahut oturdugum yerde terlemis de olabilirim.
Allahim sen büyüksün ya rabbim. dualarimizi bosa cikarma.
he birde sol gögüs ucumda dokununca filan cok hafif sizlama var.
ve de acayip derecede tatli cikolata vs istiyorum.. tabiside bunlar regl b elirtileri ayni zamanda. O yüzden Allah tan baskasi bilemez
merhaba güzeller
gündüz yetisemiyorum size . bende simdi griebiliyorum.
benim bat 5 temmuz. ama hicccccc bir belirtim yok ..
ama bugün yazmissiniz iste en büyük belirti bat a yakin akintinin artmasi diye.
benimki de psikoljikmidir nedir
az önce tuvalete bi gittim
afedersiniz camasirim resmen su icinde.
aslinda günlük ped kullanirim ben ve de camasirim koyu pembe oldugu icin
suyun rengini secemedim ama resmen sirilsiklamdi. tabii bu psikoljkik de olabilir okuduklarimdan.
veyahut oturdugum yerde terlemis de olabilirim.
Allahim sen büyüksün ya rabbim. dualarimizi bosa cikarma.
he birde sol gögüs ucumda dokununca filan cok hafif sizlama var.
ve de acayip derecede tatli cikolata vs istiyorum.. tabiside bunlar regl b elirtileri ayni zamanda. O yüzden Allah tan baskasi bilemez
slm kızlar bn geldiiim bugün 15. günüm belirti derseniz arada kasık saancısı akıntı ise azz bişii başka da bişey yokk bat a 14 gn var.inşallah birdahaki ay hamieliğimizi yaşarıızz
hoşgeldin tatlım :)benim bata da 9 gün var aynıları oluyor bana da
ben yerimi aldım bakalım bu topiğimizinde uğuru olur inşallah
belirtiler de böyle az ve belirsiz olunca insanın umudu kırılır gibi oluyo ama bn yne de umutlu olmaya çalısıyom Allah inşallah nasip etsin
ayyyyyyyyyyyyy inşallaahhh inşşaalllaaahhhhhayırlı olsun tatlım sana da sen adet gecikince mi öğrendin bebeği ne zaman öğrendin 10 gün var benim kudurcam meraktannn
ben adet gunume 2 gun kala yaptmm ve cıktı :) sende biras daha bekle yaptırırsn cnm. direk kanda baktr o zman daha erken ogrenirsnn .. inss guzel haberler verirsn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?