Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

ben adet gunume 2 gun kala yaptmm ve cıktı :) sende biras daha bekle yaptırırsn cnm. direk kanda baktr o zman daha erken ogrenirsnn .. inss guzel haberler verirsn :)

inş tatlım ya 3-4 gün kalana kadar sabretmeye çalışıyorum şimdi baktırsam çıkmazsa adet olana kadar üzgün olurum ama adete az kaldığında olmazsa adetten sonra devamm der moralimi bozmadan sonraki aya bakarım :)

yok yaa daha var 6 temmuz birinci hafta grubundayım. ama bu ağrı adet sancısı gibi ümidim kırıldı biraz

yok tatlım öyle düşünme adet gibi oluyormuş zaten hamilelik ağrısı da.Ben yumurtlama zamanımdan beri çekiyorum o ağrıyı ani hareket yapamıyorum hemen belim dizlerim bacaklarım ağrıyor.temizliği bile dura kalka yapıyorum.Adet olmayabilir.

benim bat 1 temmuz. karnım şişti , göğüslerim de dolgunlarştı. 1 hafta önce midem çok bulanıyordu." hah şimdi yakaldık " demiştim. ama sanırım bu ayı da es geçtik

inş canım yaa bu ay olsun artık tam 8 ay olcak düşünsene hamile kalmış olsam 1 ay sonra doğum yapcaktım. ama tabi herseyin hayırlısı....

inş canım yaa bu ay olsun artık tam 8 ay olcak düşünsene hamile kalmış olsam 1 ay sonra doğum yapcaktım. ama tabi herseyin hayırlısı....

sıkma canını..benimki doğmuş 3 aylık bile olmuştu ilk denememde hamiş olsaydım...
introtrack senin ilk deneme mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…