- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #2.301
ben adet gunume 2 gun kala yaptmm ve cıktı :) sende biras daha bekle yaptırırsn cnm. direk kanda baktr o zman daha erken ogrenirsnn .. inss guzel haberler verirsn :)
gerçekten o kadar pahalımı ya, ben bi test alayım bari biraz daha dayanayım
merhaba kızlar yine benmayıs ayında yaptırmıştım hayatımda ilk defa 14.50tl aldılar ssk geçerli mi hatırlamıorum ama geçerli değilse fiyat bu
slm kızlar ben geldim :) hala burdamısınız
kızlar 1şey sorcam:bat yazıp duruonuz ya buradaki B harfi neyin kısaltması ?
ya kızlar benim karnım birazcık ağrıyo yaa(
ayy hadi bakalımmmmbenim günlerdir ağrıyor aynen bugün bi ara çok kötü acı girdi senin bat yakın mıydı 1 temmuz diye hatırlıyorum sanki?
yok yaa daha var 6 temmuz birinci hafta grubundayım. ama bu ağrı adet sancısı gibi ümidim kırıldı biraz
benim bat 1 temmuz. karnım şişti , göğüslerim de dolgunlarştı. 1 hafta önce midem çok bulanıyordu." hah şimdi yakaldık " demiştim. ama sanırım bu ayı da es geçtik
inş canım yaa bu ay olsun artık tam 8 ay olcak düşünsene hamile kalmış olsam 1 ay sonra doğum yapcaktım. ama tabi herseyin hayırlısı....
yok tatlım öyle düşünme adet gibi oluyormuş zaten hamilelik ağrısı da.Ben yumurtlama zamanımdan beri çekiyorum o ağrıyı ani hareket yapamıyorum hemen belim dizlerim bacaklarım ağrıyor.temizliği bile dura kalka yapıyorum.Adet olmayabilir.
belli olmaz tatlım adeti görene kadar ümidini kesme bence.
benim bat 1 temmuz. karnım şişti , göğüslerim de dolgunlarştı. 1 hafta önce midem çok bulanıyordu." hah şimdi yakaldık " demiştim. ama sanırım bu ayı da es geçtik
inş canım yaa bu ay olsun artık tam 8 ay olcak düşünsene hamile kalmış olsam 1 ay sonra doğum yapcaktım. ama tabi herseyin hayırlısı....
olsun tatlım öyle düşünme en doğru zamanda en hayırlı şekilde olcak inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?