Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

her ay aynı belirtiler oluyor. ve hep ümit etmekten yoruldum. ümitlenip adet olunca yıkılıyorum. en iyisi ümitlenmemek. yıkım daha az oluyor o zaman

tatlım çok üzme kendini sonuçta daha önce de yazmıştım yılda 1 kez yapabilceğimiz birşey değil yumurtalık bizim yumurtalar bizim her ay bir ışık bizim için olmadığında 4-5 gün sonra yeni umutla çalışmalara başlıycaz yeter ki güçlü olalım.

inş bizim kadar beklemezsin canım.inşallah hemencecik oluverir.beklemek her ay hayalkırıklığı zor oluyo çünkü

inş tatlım ama benim hayatımda pek kolay kolay bişeyler yolunda gitmediği için ben de 1 yılı gözden çıkardım. biraz belirtiler oluyor ama düşünmemeye çalışıyorum bünyem gözüme soksa da

kızlar ben içeri gidem eşim oğlumuz pakizeyle 9: dişi sandığımız sonradan erkek çıkan papağanımız ) tv izliyo yanına gidiyim.Öpüldünüz kocaman ara ara bakarım :)

Son düzenleme:
ya bazen bende öyla biz his oluyo ki adet olsam bile belki üstüne olmuşumdur vardır belki bebek falan diye düşünüyorum sizdede oluyo mu hiç öyle

olmaz mı hiç. hele ki benim babaannem üstüne olmuş babama hamileyken. karnına taş falan vurmuş şişlik insin diye. e hazır örnek varken her ay aynı şeyi düşünüyorum tabi ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…