- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #2.321
her ay aynı belirtiler oluyor. ve hep ümit etmekten yoruldum. ümitlenip adet olunca yıkılıyorum. en iyisi ümitlenmemek. yıkım daha az oluyor o zaman
bir dahaki adet tarihi dir heralde :44:
sıkma canını..benimki doğmuş 3 aylık bile olmuştu ilk denememde hamiş olsaydım...
introtrack senin ilk deneme mi?
inş canım sen gittin mi doktora
hmmm tşkr ederim..allahım yaa düşünüom dşünüom bulamıom uyduramıom bile ..gelecek adet tarihi olsa gat olur bu bat ne
bir dahaki adet tarihi dir heralde :44:
siz ne diyorsunuz ya benim ilk denememde olmuş olsaydı 2 yaşında olacaktı ne ayı
inş bizim kadar beklemezsin canım.inşallah hemencecik oluverir.beklemek her ay hayalkırıklığı zor oluyo çünkü
siz ne diyorsunuz ya benim ilk denememde olmuş olsaydı 2 yaşında olacaktı ne ayı
Evet tatlım ilk maratona yeni başladık
inş bizim kadar beklemezsin canım.inşallah hemencecik oluverir.beklemek her ay hayalkırıklığı zor oluyo çünkü
sağlık ocağına gidebildim tatlım orda da prolaktin bakmıyorlarmış ama görümceme gösterdimbişey yok ne korkuyorsun bundan 1 damla bile olmadı hatta süt bile değil dedi :)
yoktur tabi bişey yaaa varsada bebiş vardır imşallah
aynen canım her ay yıkılıp yıkılıp tekrar ayağa kalkmaktan yoruldum .Allah'ım daha fazla bekletme bizi ya Rabbim
amin canım amin...karnımda ağrımaya başladı hadi hayırlısı inş adet olmam yaa
ya bazen bende öyla biz his oluyo ki adet olsam bile belki üstüne olmuşumdur vardır belki bebek falan diye düşünüyorum sizdede oluyo mu hiç öyle
olmaz mı hiç. hele ki benim babaannem üstüne olmuş babama hamileyken. karnına taş falan vurmuş şişlik insin diye. e hazır örnek varken her ay aynı şeyi düşünüyorum tabi ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?