Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

canımmmm , çok tatlısın, sen de pozitif arkadaşlardansın vallahi, bize senin gibiler lazım, biz karamsarlara canım senin yumurtalar fıkır fıkır akıntı varsa, durma yapış kocana, ozaman kavga dövüş de kalmaz zaten

Batıma 6 gunum var dün ile bugün akıntım fazlalasti koyu kıvamda inşallah hamilelik belirtisidir gazımda çok fazla umutlanmakta istemiyorum aslında hayırlısı ne ise o olsun

sağol canım işte kendime hayrım yok

benim bugun bir de kasıklarım değil de daha aşağılarda ağrım var tarif edemedim de tam üst kısmı
valla canım adama da yapışmak hiç gelmiyor içimden. suratsız

ya sorma merak işte böyle olması daha zormuş olurda adet olursam bidaha günüm geçmeden yapmıycam.

yannniii, ben 2 aydır erkenden yaptım hep hüsran, moral bozuluyor, hatta var ya ben kırmızları görmeyi yeğlerim , o testlarde negatifi görmektense, inşallah tutmuştur seninki de bizimkilerde, hayırlısı canımcım

evde yapılan testlerede çok güven olmuyorki geçen ay evde test yaptım silik gözüktü adetimi 3 gün geçince aile hekimine kan testi yaptırdım adam sonuç pozitif dedi sevindirik olduk ama bhcg düşüktü aynı gün akşama doğru adet oldum ne olur ne olmaz deyip kadın doğum acile gidip kanda yine baktırdım düşmüştü bhcg.
şimdi hastalığım geçsin çalışmaya başlıycaz ama tatilede çıkıyoruz kalabalık ortam nasıl olcak bilmiyorum bu ayıda boş geçmesek iyi olacaktı.
Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin.Biz uğraşıp zor hamile kalıyoruz bazılarıda kazara oldu diyor ya .

valla o kazaraları bende anlamıyorum ya. evliliğin başında istememiştim. keşke kazara mazara olsaydı ya

evet beklemek zor gerçekten.belirsizlik çok kötü bişi. yoksa zaten 9 ay beklicez de belirsizliği beklemek kötü. neyi beklicemize bilsek sorun olmaz da

kafamıza takmayalım diycem ama olmuyo ki:) sonuç ne olursa olsun hakkımızda hayırlısı olsun .
burda herkes birbirine okadar çok destek oluyor ki oyüzden herkesi çok seviyorum tanımasamda:)
bu arada ben çıkıyorum öptüm hepinizi.

git tabii, hiç zaman kaybetme, ama dur önce bir koyu kırmızıları gör de , ondan sonra ( inşallah gelmezler )hadi hayırlıısı canım, inşallah birşey yoktur,

hamile olsam ii olurdu. rahim filmi çektirmek zor gelcek.. jin. muayene bile sevmiorum ben.

Allah Allah. kan testinde hamilelik çıkp da nasıl adet oluyorsun ya? yada nasıl düşüyüro bhcg? kan testi kesin sonuç derler. yuh artık bu nasıl iş ya?? acaba üstüne mi gördün diycem ama bhcg düşmüş diyorsun :26::26:

kan testi pozitifi diyince sevinmezsek neye sevineceğiz :44:

Batıma 6 gunum var dün ile bugün akıntım fazlalasti koyu kıvamda inşallah hamilelik belirtisidir gazımda çok fazla umutlanmakta istemiyorum aslında hayırlısı ne ise o olsun

canııımmm, hoşgeldin kız varya ben de seni umutlandırmak istemiyom ama, bunlar belirtiler söyliyim, ablamda akıntı fazlaymmış, , tuttu galiba seninki, bende hala bişe yokkk

cnm ya bn senden umutluyum valla hadi hayhrlısı inşallah sonuç güzel olacaksn yne de oluruna bırak

Canımsin ya inşallah olmam çok istiyorum artık bende anne olayım Allah im hepimize yardım etsin ins.kaderimizde ne varsa o olacak artık bekleyip görmek lazım ara ara karnım ağrıyor ama hamileliğe yormuyorum artık bekleyecem günümü ins gelmez 9 ay o kırmızılar sen naptin ne durumdasin

benimde bat 1 temmuz bende dayanamayıp yaptım test ilk çizgi çok koyu ikinci çizgi çok açık silik bir şekilde çıktı.umutlanmak istemiyorum çünkü çok kasıklarım ağrıyor.

Kasık ağrısı gebelikltede oluyor ben ilk hamileliğimde test yapınca oda silik çıkmıştı ama hamileydim .tabi test bozuk değilse yarın tekrarla yine çıkarsa kanda baktırırsın

ne zor iş bu işler yaaa millet ceketini atıyo hamile kalıyo bizde ne ceketi palto atsa tık yok ben böle olmak istiyorum yaw

cnm bnim malum bat ım 13 temmz daha var .Belirti dersen pek bişe yok hafif kasık agrısı oluyo hafif de gögslerim sızlıyo ymurtlama akıntısına bnzr ççokkk az akıntı var çok az ama.Bn öylece günümüz gelmesini bkliyom hayırlısı şimdilik durum sakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…