- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #2.381
kanda hemen çıkıyor di mi kızlar
rahat olun kızlar olursa oluyor. ümitlenmemek imkansız ben her ay bir ümit içindeyim. ama ilk ay gibi olmayınca çok üzülmüyorum. bir sonraki aya diyorum. hepimizin bebekleri olacak bir kaç aya rahat olun.
benim de dengesiz adetim birkaç aydır. 18i diye umuyorum bakalım. yumurtlama günlerini kaçırmazsak. benim de bu gunlerde akıntım geliyor. sanırım yumurtlama. ama değerlendirebilir miyiz bilmiyorum eşimle problemlerimiz bitmiyor bizim. huysuzzz
canımmmm , çok tatlısın, sen de pozitif arkadaşlardansın vallahi, bize senin gibiler lazım, biz karamsarlaracanım senin yumurtalar fıkır fıkır akıntı varsa, durma yapış kocana, ozaman kavga dövüş de kalmaz zaten
ya sorma merak işte böyle olması daha zormuş olurda adet olursam bidaha günüm geçmeden yapmıycam.
evde yapılan testlerede çok güven olmuyorki geçen ay evde test yaptım silik gözüktü adetimi 3 gün geçince aile hekimine kan testi yaptırdım adam sonuç pozitif dedi sevindirik olduk ama bhcg düşüktü aynı gün akşama doğru adet oldum ne olur ne olmaz deyip kadın doğum acile gidip kanda yine baktırdım düşmüştü bhcg.
şimdi hastalığım geçsin çalışmaya başlıycaz ama tatilede çıkıyoruz kalabalık ortam nasıl olcak bilmiyorum bu ayıda boş geçmesek iyi olacaktı.
Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin.Biz uğraşıp zor hamile kalıyoruz bazılarıda kazara oldu diyor ya .
evet beklemek zor gerçekten.belirsizlik çok kötü bişi. yoksa zaten 9 ay beklicez de belirsizliği beklemek kötü. neyi beklicemize bilsek sorun olmaz da
Batıma 6 gunum var dün ile bugün akıntım fazlalasti koyu kıvamda inşallah hamilelik belirtisidir gazımda çok fazla umutlanmakta istemiyorum aslında hayırlısı ne ise o olsun
git tabii, hiç zaman kaybetme, ama dur önce bir koyu kırmızıları gör de , ondan sonra ( inşallah gelmezler )hadi hayırlıısı canım, inşallah birşey yoktur,gidiom. adetten sonra rahim filmi olcak. ondan sonra tedaviye başlıcaz
git tabii, hiç zaman kaybetme, ama dur önce bir koyu kırmızıları gör de , ondan sonra ( inşallah gelmezler )hadi hayırlıısı canım, inşallah birşey yoktur,
evde yapılan testlerede çok güven olmuyorki geçen ay evde test yaptım silik gözüktü adetimi 3 gün geçince aile hekimine kan testi yaptırdım adam sonuç pozitif dedi sevindirik olduk ama bhcg düşüktü aynı gün akşama doğru adet oldum ne olur ne olmaz deyip kadın doğum acile gidip kanda yine baktırdım düşmüştü bhcg.
şimdi hastalığım geçsin çalışmaya başlıycaz ama tatilede çıkıyoruz kalabalık ortam nasıl olcak bilmiyorum bu ayıda boş geçmesek iyi olacaktı.
Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin.Biz uğraşıp zor hamile kalıyoruz bazılarıda kazara oldu diyor ya .
Batıma 6 gunum var dün ile bugün akıntım fazlalasti koyu kıvamda inşallah hamilelik belirtisidir gazımda çok fazla umutlanmakta istemiyorum aslında hayırlısı ne ise o olsun
cnm ya bn senden umutluyum valla hadi hayhrlısı inşallah sonuç güzel olacaksn yne de oluruna bırak
benimde bat 1 temmuz bende dayanamayıp yaptım test ilk çizgi çok koyu ikinci çizgi çok açık silik bir şekilde çıktı.umutlanmak istemiyorum çünkü çok kasıklarım ağrıyor.
canııımmm, hoşgeldinkız varya ben de seni umutlandırmak istemiyom ama, bunlar belirtiler söyliyim, ablamda akıntı fazlaymmış, , tuttu galiba seninki, bende hala bişe yokkk
Canımsin ya inşallah olmam çok istiyorum artık bende anne olayım Allah im hepimize yardım etsin ins.kaderimizde ne varsa o olacak artık bekleyip görmek lazım ara ara karnım ağrıyor ama hamileliğe yormuyorum artık bekleyecem günümü ins gelmez 9 ay o kırmızılar sen naptin ne durumdasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?