Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

kan testi pozitifi diyince sevinmezsek neye sevineceğiz :44:

kandaki değer önemli cnm yüksek olması lazımmış benimki referansın üstündeydi ama yeterli değilmiş hastanedeki hemşire biz buna gebe bile demeyiz dedi.Aile hekimi anlamadı sanırım

İnşallah belirtisiz hamile kalırız CNm Allah im daha fazla arattirmadan verir ins.bekleyip göreceğiz artik

slm verdim ortaya atladım burda beni kale alan kimse yok en iyisi ben gider.. umarım en kısa zamanda bebişleriniz sizlerle olur.. hsckalın..

Belirtilere çok takılmayın kızlar psikolojikte olabilir herkes hazırlanıp bekliyor ve sürekli vücudunu dinliyor.Çoğu kişinin ilk heralde

slm arkadaşlar bende 15-16 ay korunmasız hamile kalamadım (((
üzülüyorum çok özledim olmayan evladımı Rabbım nasıp edecektir hepimize inş.
bu ay ikinci klomen ve catlama iğnesi veri doktorum çat iğnesini 28.de vuruldum geri sayım başladı bakalım bu sefer hamile kalabılecekmiyim çok üzgünum ama bu ay içimde heycan var adetime yakın zamanda herzaman ki gibi bu heycan yavaş yavaş kaybolur 13-14 temmuz adet tarihim
bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler deyip sabırla vaktın gelmesini bekliyecez ((8

ben de bütün belirtiler var karnım şiş. göğüslerim ağrıyor. alt bölgemde açılma var. yani adet belirtileriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii artık gülüyorum yanlızca. napim olmuyor işte . yedim kafayı sonunda

Belirtilere çok takılmayın kızlar psikolojikte olabilir herkes hazırlanıp bekliyor ve sürekli vücudunu dinliyor.Çoğu kişinin ilk heralde

evet ben ilk denediğimizde hamileyim diyordum belirtiler var gibi geliyordu. artık akıntı mı geliyor, bir yerim mi ağrıyor hiç umursamıyorum. taa ki adet gecikene kadar bişey yapmayacağım

slm verdim ortaya atladım burda beni kale alan kimse yok en iyisi ben gider.. umarım en kısa zamanda bebişleriniz sizlerle olur.. hsckalın..

canımvalla ben görmedim, aleyküm selam küsme yaaa, nolur, herkes düşmüş hamiş belirtisi aramaya durumlar vahim, gözümüzden kaçmıştır yazıların, hoşgeldin aramıza tatlım

Allah im daha fazla arattirmadan verir ins CNm benimde 1.5 yıldır olmuyor sorunumuzda yok Rabbim Demekki hayırlı görmüyor zamanı var Belkide umudunu hiç yitirme Allah a sığın dua et vericektir inşallah

rabbim tez zamanda hayırlı bebişini düşürsün karnına inşallah canım yaaa bu bir sınav, dularımızdasın artık sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…