- 28 Haziran 2012
- 5.481
- 1.578
- 198
- 44
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #2.401
kan testi pozitifi diyince sevinmezsek neye sevineceğiz :44:
kandaki değer önemli cnm yüksek olması lazımmış benimki referansın üstündeydi ama yeterli değilmiş hastanedeki hemşire biz buna gebe bile demeyiz dedi.Aile hekimi anlamadı sanırım
inşallah bitanem yaaa, zaten önce sizlerin, çok bekleyenelrin olsun inşallah, bizi de görür sonra elbet rabbim, hepimizin bebişlerini vereceği zamanı O bilir, hayırlısı,Hoşbulduk tatlım inşallah ya dua edelim birbirimize Nolur artık gelsin bebeğim 1,5 yıldır çok özledim ben onu
cnm bnim malum bat ım 13 temmz daha var .Belirti dersen pek bişe yok hafif kasık agrısı oluyo hafif de gögslerim sızlıyo ymurtlama akıntısına bnzr ççokkk az akıntı var çok az ama.Bn öylece günümüz gelmesini bkliyom hayırlısı şimdilik durum sakin
Belirtilere çok takılmayın kızlar psikolojikte olabilir herkes hazırlanıp bekliyor ve sürekli vücudunu dinliyor.Çoğu kişinin ilk heralde
slm verdim ortaya atladım burda beni kale alan kimse yok en iyisi ben gider.. umarım en kısa zamanda bebişleriniz sizlerle olur.. hsckalın..
ben de bütün belirtiler varkarnım şiş. göğüslerim ağrıyor. alt bölgemde açılma var. yani adet belirtileriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii artık gülüyorum yanlızca. napim olmuyor işte . yedim kafayı sonunda
Belirtilere çok takılmayın kızlar psikolojikte olabilir herkes hazırlanıp bekliyor ve sürekli vücudunu dinliyor.Çoğu kişinin ilk heralde
kız senin doğum belirtileri
anaaa dur kız kocaya haber verem hemen. evde yanlızım doğurur moğururum şimdi korktum bennn :18::18:
1 -2 gün geçsin ondan sonra yaptıryım çıkmazsa çok üzülürüm çok farklı duygularmış beklemek çok zor.
slm arkadaşlar bende 15-16 ay korunmasız hamile kalamadım(((
üzülüyorum çok özledim olmayan evladımı Rabbım nasıp edecektir hepimize inş.
bu ay ikinci klomen ve catlama iğnesi veri doktorum çat iğnesini 28.de vuruldum geri sayım başladı bakalım bu sefer hamile kalabılecekmiyim çok üzgünum ama bu ay içimde heycan var adetime yakın zamanda herzaman ki gibi bu heycan yavaş yavaş kaybolur 13-14 temmuz adet tarihim
bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler deyip sabırla vaktın gelmesini bekliyecez((8
slm arkadaşlar bende 15-16 ay korunmasız hamile kalamadım(((
üzülüyorum çok özledim olmayan evladımı Rabbım nasıp edecektir hepimize inş.
bu ay ikinci klomen ve catlama iğnesi veri doktorum çat iğnesini 28.de vuruldum geri sayım başladı bakalım bu sefer hamile kalabılecekmiyim çok üzgünum ama bu ay içimde heycan var adetime yakın zamanda herzaman ki gibi bu heycan yavaş yavaş kaybolur 13-14 temmuz adet tarihim
bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler deyip sabırla vaktın gelmesini bekliyecez((8
hepimiz hamileyiiiizzz hepimiz hamileyiiiizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?