Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

hadi bakalım canım inşallah sen hamilesindir.

inşallah canikom , ama ben çok umutsuzum nedense, hamileymişim gibi dvranıyorum ama, bir yandan da öyle olmadığını düşünüyotum, çünkü hiç belirti yok:18::18: artık hayırlısı canım yaaa, hepimiz için,senin nekadar var bata

canım idrarda mı baktın, dur hemen üzülme, kanda baktırsaydın, bi de adet oldun mu ki, adet olduysan başka tabii, ama kırmızılar gelmediyese, 1 hafta sonra yine yap kanda

idrarda baktım. bugün içinde adet olabilirm. hissediyorum olcam. yazmaya utanıyorum da ben adet olmadan önce ağrılar dışında böle açılıyor gibi oluyor.:26: ordan biliyorum. sonra bi güne kalmaz oluyorum. bugün yada yarın olurum.

14 ü yazdırdım düzensiz diye. ama dayanamadım yaptım bugün test. negatif. adet oldum olcam. geçen ay 3 haziranda olmuştum. hiç belli olmuyor ne zaman olcam

tatlım daha kırmızıları görmeden üzülmüşsün sen yaaaaa ben napam, benim bata 1 gün kaldı , ama daha bakmadım, hiç belirti yok, ayrıca koyu sarı akıntım var 2 günüdür, anlamdım gitti, dur bakalım, adet olursan çok çok , ozaman yapcak bişe yok, ama şimdi n,ye üzüyon kendini

yok ya üzülmüyorum alıştım. bende de hiç belirti yok. adet belirtisi var. biliorum olmadığımı. sınavım var haftaya. kafamdan bu düşünceyi atmak için tets yaptım. pazartesi de kan testi yaptırcam kesin atmak için. zaten bugün yarın olurum

canım ağrılarda hamiş belirtileri ki, umutlanma da sen yine de , ama umutsuzluğa da kapılma, kanda baktırsana canım yaaaa

benimde bat 1 temmuz bende dayanamayıp yaptım test ilk çizgi çok koyu ikinci çizgi çok açık silik bir şekilde çıktı.umutlanmak istemiyorum çünkü çok kasıklarım ağrıyor.

canım ağrılarda hamiş belirtileri ki, umutlanma da sen yine de , ama umutsuzluğa da kapılma, kanda baktırsana canım yaaaa

pazartesi baktırcam. ya açılma var ama. size de oluyormu adetten önce. malum yer açılıyor gibi hissediyorum ben genelde.

benimde bat 1 temmuz bende dayanamayıp yaptım test ilk çizgi çok koyu ikinci çizgi çok açık silik bir şekilde çıktı.umutlanmak istemiyorum çünkü çok kasıklarım ağrıyor.

silik de hamilelik olma ihtimali yüksek diyorlar . kana baktır istersen

rahat olun kızlar olursa oluyor. ümitlenmemek imkansız ben her ay bir ümit içindeyim. ama ilk ay gibi olmayınca çok üzülmüyorum. bir sonraki aya diyorum. hepimizin bebekleri olacak bir kaç aya rahat olun.

benim de dengesiz adetim birkaç aydır. 18i diye umuyorum bakalım. yumurtlama günlerini kaçırmazsak. benim de bu gunlerde akıntım geliyor. sanırım yumurtlama. ama değerlendirebilir miyiz bilmiyorum eşimle problemlerimiz bitmiyor bizim. huysuzzz

çok uzun zamndır mı deniyorsun ki, doktora gözküsene , kontrole git bakalım, zaman kaybetme uzun zamndır deniyorsan

ya sorma merak işte böyle olması daha zormuş olurda adet olursam bidaha günüm geçmeden yapmıycam.

canım 2. çizgi silikse vardır diyorlar genelde ama, daha tam oluşmamış diye silik çıkıyormuş, ben de bilmiyorum ki bir de kanda baktır bakalım, yahu niye erkenden yapıyonuz şu testleri yawwww canlarım acık dayanın diyoz işte, tatlım benim de aynı bat, ama ben pazartesi direk kanda baktırcam, buarada hiç belirtiler yok bende, sen de varmı bişelerrr

1 -2 gün geçsin ondan sonra yaptıryım çıkmazsa çok üzülürüm çok farklı duygularmış beklemek çok zor.

evet beklemek zor gerçekten.belirsizlik çok kötü bişi. yoksa zaten 9 ay beklicez de belirsizliği beklemek kötü. neyi beklicemize bilsek sorun olmaz da

belirti olarak aynı adet olucakmısım gibi karnımda çalışmalar var :) anlamadım gitti hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…