- 18 Mayıs 2012
- 2.889
- 48
- 163
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #2.361
ben test yaptım negatif çıktı. zaten umudum yoktu. temmuz ayı bir kişi eksik devam etcekhamile olan var mı?
hadi bakalım canım inşallah sen hamilesindir.
bat ne zamandı canım senin
ben test yaptım negatif çıktı. zaten umudum yoktu. temmuz ayı bir kişi eksik devam etcekhamile olan var mı?
canım idrarda mı baktın, dur hemen üzülme, kanda baktırsaydın, bi de adet oldun mu ki, adet olduysan başka tabii, ama kırmızılar gelmediyese, 1 hafta sonra yine yap kanda
14 ü yazdırdım düzensiz diye. ama dayanamadım yaptım bugün test. negatif. adet oldum olcam. geçen ay 3 haziranda olmuştum. hiç belli olmuyor ne zaman olcam
tatlım daha kırmızıları görmeden üzülmüşsün sen yaaaaaben napam, benim bata 1 gün kaldı , ama daha bakmadım, hiç belirti yok, ayrıca koyu sarı akıntım var 2 günüdür, anlamdım gitti, dur bakalım, adet olursan çok çok , ozaman yapcak bişe yok, ama şimdi n,ye üzüyon kendini
idrarda baktım. bugün içinde adet olabilirm. hissediyorum olcam. yazmaya utanıyorum da ben adet olmadan önce ağrılar dışında böle açılıyor gibi oluyor.:26: ordan biliyorum. sonra bi güne kalmaz oluyorum. bugün yada yarın olurum.
canım ağrılarda hamiş belirtileri ki, umutlanma da sen yine de , ama umutsuzluğa da kapılma, kanda baktırsana canım yaaaa
benimde bat 1 temmuz bende dayanamayıp yaptım test ilk çizgi çok koyu ikinci çizgi çok açık silik bir şekilde çıktı.umutlanmak istemiyorum çünkü çok kasıklarım ağrıyor.
yok ya üzülmüyorum alıştım. bende de hiç belirti yok. adet belirtisi var. biliorum olmadığımı. sınavım var haftaya. kafamdan bu düşünceyi atmak için tets yaptım. pazartesi de kan testi yaptırcam kesin atmak için. zaten bugün yarın olurum
çok uzun zamndır mı deniyorsun ki, doktora gözküsene , kontrole git bakalım, zaman kaybetme uzun zamndır deniyorsan
silik de hamilelik olma ihtimali yüksek diyorlar . kana baktır istersen
canım 2. çizgi silikse vardır diyorlar genelde ama, daha tam oluşmamış diye silik çıkıyormuş, ben de bilmiyorum kibir de kanda baktır bakalım, yahu niye erkenden yapıyonuz şu testleri yawwww canlarım acık dayanın diyoz işte, tatlım benim de aynı bat, ama ben pazartesi direk kanda baktırcam, buarada hiç belirtiler yok bende, sen de varmı bişelerrr
benimde bat 1 temmuz bende dayanamayıp yaptım test ilk çizgi çok koyu ikinci çizgi çok açık silik bir şekilde çıktı.umutlanmak istemiyorum çünkü çok kasıklarım ağrıyor.
1 -2 gün geçsin ondan sonra yaptıryım çıkmazsa çok üzülürüm çok farklı duygularmış beklemek çok zor.
canım 2. çizgi silikse vardır diyorlar genelde ama, daha tam oluşmamış diye silik çıkıyormuş, ben de bilmiyorum kibir de kanda baktır bakalım, yahu niye erkenden yapıyonuz şu testleri yawwww canlarım acık dayanın diyoz işte, tatlım benim de aynı bat, ama ben pazartesi direk kanda baktırcam, buarada hiç belirtiler yok bende, sen de varmı bişelerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?