Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

kızlar dün troid ve bazı kan değerlerim çıkmış. kolestrol ve şeker pzt çıkacakmış. zaten ben bebek için troid merak ediyordum. troid sorunum yokmuş. şükür

ama kansızlık ve vitaminsizlik varmış. içinde demir,b12 ve folik asit olan bir ilaç yazdı. her gün içecekmişim 6 ay boyunca.

bu arada 30u oldu kanamam yok. 15 günde bir adet olma sorunum sanırım yok oldu. o zaman benim BAT tahmini 18 Temmuz

kızlar günaydın.hafta sonu inşallah mutlu haberler alırsınız.pazartesi bekliycez artık.benim bugün yumurtlamadan sonra 5. günüm ama kasıklarım çok ağrıyo.hayırddır inşallah diyorum.rabbim hepimize kısmet et diyorum:)

sevindim cnm çk şükür durumun iyi.Bnm de babamda ve erkek kardeşmde guatr var acaba bnde de olma ihtmali var mıdır belirti olur mu bn de test yapmayı düşnüyorum

insallah canim.

bu arada kizlar BAT beklenen adet tarihi demek olyuor diye biliyorum ben. aksam sormussunuz da :26:

kızlar ben anneme geldim. evde duramadım. eşim bu aralar çok dengesiz, sinirimi bozuyo. kalktım geldim. bizim bu adamla bebek biraz zor olur

kızlar ben anneme geldim. evde duramadım. eşim bu aralar çok dengesiz, sinirimi bozuyo. kalktım geldim. bizim bu adamla bebek biraz zor olur

canım bence böyle düşünme sorun neyse bilmiyorum ama biraz kafanızı dinleyn düşünün hata kimdeyse daha soğukkanlı davranabilirsiniz hemen kestirip atma.Sinir anıyla füşünme cnm inşallah sorun çözülür

ya kızlar ortada sorun yok adam dengesiz bi iyi bi kötü ne olduğu da belli değil. bıktırdı yani. ortada bişey yok bi havalarda filan. çekemiyorum yalnız kalsın ben bugun annemde kalıcam. yarın nöbetçi, kendi gitsin minibusle

tamam cnm o aman senin annde kalman ikinize de iyi gelecek sen de kafanı birşeylerle dağıt

2 gündür koyu sarı akıntım var, dün akşam başladı, adet oldum sandım, bişe gelmedi başka, bugün de öyle, akıntılarda sürüklenip gidiyorum işte

ben test yaptım negatif çıktı. zaten umudum yoktu. temmuz ayı bir kişi eksik devam etcek hamile olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…