- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #2.341
kızlar ben gidiyorum hadi size iyi geceler biraz koca bebeğimle ilgilenmem lazım :)) by by
kızlar dün troid ve bazı kan değerlerim çıkmış. kolestrol ve şeker pzt çıkacakmış. zaten ben bebek için troid merak ediyordum. troid sorunum yokmuş. şükür
ama kansızlık ve vitaminsizlik varmış.içinde demir,b12 ve folik asit olan bir ilaç yazdı. her gün içecekmişim 6 ay boyunca.
bu arada 30u oldu kanamam yok. 15 günde bir adet olma sorunum sanırım yok oldu. o zaman benim BAT tahmini 18 Temmuz
Tatlım inş hamile olduğunun haberini alırız.Akıntı dediğimiz su şeklinde olmuyor hele ki çamaşırın koyu renkmiş beyaz yoğun birşey oluyor beyaz çamaşırda bil görülür.Hafif yapışkan gibi oluyor.I sızlama bende de var çok hafif inş hamilelik belirtisi olarak yaşıyoruzdur
sevindim cnm çk şükür durumun iyi.Bnm de babamda ve erkek kardeşmde guatr var acaba bnde de olma ihtmali var mıdır belirti olur mu bn de test yapmayı düşnüyorum
kızlar ben anneme geldim. evde duramadım. eşim bu aralar çok dengesiz, sinirimi bozuyo. kalktım geldim. bizim bu adamla bebek biraz zor olur
kızlar ben anneme geldim. evde duramadım. eşim bu aralar çok dengesiz, sinirimi bozuyo. kalktım geldim. bizim bu adamla bebek biraz zor olur
ya kızlar ortada sorun yok adam dengesiz bi iyi bi kötü ne olduğu da belli değil. bıktırdı yani. ortada bişey yok bi havalarda filan. çekemiyorumyalnız kalsın ben bugun annemde kalıcam. yarın nöbetçi, kendi gitsin minibusle
benim bat 1 temmuz ya, hala belirti felan yok, az kaldı , pazartesi kan testi yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?